[பிரத்தியேக][காதலருக்கு ஆதரவாக பணம் செலவழிக்கவும்]Tüm para ve paralar Valentine's Juning Chang'a 5 milyon verildi.

Janine Chang (solda) ve Ke Wenli (sağda), aynı karede yer almaları ve hayatlarıyla yakından iç içe olmaları nedeniyle dergi tarafından kişisel olarak eleştirildi.

Geçen yılın kasım ayında, Chang'ın tarihteki kamuoyunca onaylanmış ikinci erkek arkadaşı olan Malezyalı yönetmen Ke Wenli'ye derinden aşık olduğu ortaya çıktı. Kei Wenli'nin uzun süredir sevilen filmi “Silence”ın, aktör Huang Jianwei'nin #MeToo şüpheciliği nedeniyle yeniden çekilmesine karar verildiği bildirildi, Zhang Junning sadece kadın başrol olarak görünmekle kalmadı, aynı zamanda People and People'a 5 milyon NT$ yatırım yaptı. Para Onun Üzerinde.

Juning Chang (solda) ve Ethan Ruan (sağda), Tayvan Boğazı'nın her iki yakasında da geniş deneyime ve pazar çekiciliğine sahip aktörler.Juning Chang (solda) ve Ethan Ruan (sağda), Tayvan Boğazı'nın her iki yakasında da geniş deneyime ve pazar çekiciliğine sahip aktörler.

Juning Chang (solda) ve Ethan Ruan (sağda), Tayvan Boğazı'nın her iki yakasında da geniş deneyime ve pazar çekiciliğine sahip aktörler.

Janine Chang ilişkilere her zaman gizemli bir yaklaşım benimsemiştir, ancak nadiren halka açık bir şekilde Kei Wenli'ye itiraf eder ve erkek arkadaşı zaten ebeveynleriyle tanışmıştır, ikisi zaten yarı kararlı bir şekilde yaşamaktadır ve daha önce evlenmeyi bekledikleri söylentisi vardı. . Janine Chang'ın hayat arkadaşı listesi hala boş olmasına rağmen, son zamanlarda erkek arkadaşı için film endüstrisinde çalışmakla meşgul. İlgili kişiler onu delicesine aşık olarak tanımladılar.

Yayınlanmadan önce her şey iptal edildi.

Ke Wenli, 2017 yılında Huang Jianwei ve Yin Xin'in başrollerini paylaştığı gerilim filmi “Silent Kill”i çekti. Ke Wenli, sinema sektörüne girdikten sonra yazdığı ilk senaryo olduğundan son birkaç yıldır bu filme daha fazla emek verdi. tüm kalbiyle bitirmek istiyordu. Erkek arkadaşının arzusunun farkında olan Zhang Junning, geçen yılki Taipei Film Festivali'nde filmin tanıtımına yardımcı oldu ve En İyi Film kategorisini kazandı.

“Sessiz Öldürme” Kay Wenley'in yönetmen olarak ilk filmi ve çok önemsediği bir iş.

Her şeyin dağıldığını gören başrol oyuncusu Huang Jianwei, gösterime girmeden önce #MeToo şüphelerine kapıldı ve filmin tamamının Çin ve Tayvan'da gösterime girmeyeceği ortaya çıktığında bunun karşılığını etkili bir şekilde ödedi. Erkek arkadaşının sıkı çalışmasının boşa gitmesine izin vermemek için Zhang Juning, yangını söndürmeye çalışırken şu anda erkek arkadaşının memleketi Malezya'da yeniden yapımı çekiyor.

READ  Göz ardı etmek çok kolay! "Kanserin 7 Belirtisi" Doktorlar yakınıyor: Artık çok geç |

Ke Wenli bir zamanlar “Kasten Adam Öldürme” filmiyle Çin ana karasında 5,2 milyar NT$'lık bir gişe elde etmişti, ancak popülaritesi hâlâ ülkenin diğer tarafında yer edinmiş olan Zhang Junning'inki kadar iyi değil. Erkek arkadaşı pazarını genişletmeye yardımcı olmak için “Silent Kill”, yalnızca Hong Konglu yıldız Ng Chun-yu'yu başrol oyuncusu olarak davet etmekle kalmadı, aynı zamanda Yin Jin'in yerini aldı ve diğer tarafta iyi sonuçlar elde etmeyi umuyordu.

Ke Wenli'nin merakla beklenen ilk filmi, Huang Jianwei'nin #MeToo tartışmasına dahil olması nedeniyle hiçbir zaman yayınlanmadı.  (Taipei Film Festivali'nin izniyle)Ke Wenli'nin merakla beklenen ilk filmi, Huang Jianwei'nin #MeToo tartışmasına dahil olması nedeniyle hiçbir zaman yayınlanmadı.  (Taipei Film Festivali'nin izniyle)

Ke Wenli'nin merakla beklenen ilk filmi, Huang Jianwei'nin #MeToo tartışmasına dahil olması nedeniyle hiçbir zaman yayınlanmadı. (Taipei Film Festivali'nin izniyle)

Junning Chang, Ke Wen'e karşı derin bir sevgi besliyor ve film endüstrisindeki herkes bunu görebiliyor, ancak onun için endişelenmeden edemiyorlar çünkü kişilik farklılıklarının yanı sıra, Junning Chang ve erkek arkadaşı birbirleriyle geçinmekte sıklıkla sorunlar yaşıyor. Sadece aşk konusunda endişelenmekle kalmıyorlar, aynı zamanda gittikçe daha derin bir şekilde birbirine karışıyorlar.

Kişisel olarak kanıt aramak eleştiriye yol açar

2014 yılında kısa filmi “Özgür Adam” ile Altın Zil Ödülü'nü kazandıktan sonra Malezya'dan gelen yabancı bir öğrenciydi ve ona kısa süreliğine yönetmen olarak ana karaya girme fırsatı verildi, ancak çalışmaları hala tartışmalı. biçim. Ajansının arkasında olumsuz bir tanıtıma yol açtı ve kaynak bulma konusunda en iyi kişi olarak selamlandı.

Ke Wenli, son yıllarda ortaya çıkan yeni bir yönetmen ve Zhang Junning, kaynak bulmak için tüm bağlantılarını kullandı.Ke Wenli, son yıllarda ortaya çıkan yeni bir yönetmen ve Zhang Junning, kaynak bulmak için tüm bağlantılarını kullanıyor.

Ke Wenli, son yıllarda ortaya çıkan yeni bir yönetmen ve Zhang Junning, kaynak bulmak için tüm bağlantılarını kullandı.

Ancak Zhang Juning sadece bir aktör değil, aynı zamanda bir komisyoncu firmanın da sahibi. Yönetmen erkek arkadaşı Ke Wenli'yi besliyor ve gelecekteki sanatçıların performans fırsatlarına veya şirketlerine yatırım yapmak için ekstra puanları var.

★”Mirror Weekly” sizi önemsiyor: Siz veya başkaları fiziksel istismara, zihinsel istismara, cinsel saldırıya veya cinsel tacize maruz kaldıysanız derhal 110'u arayın ve durumu bildirin, ardından 113 yardım hattından profesyonel sosyal hizmet uzmanlarından yardım isteyin.

READ  Aaron Yan aniden ortaya çıkıp duygularını kontrol ettiği için Yao Lei'den özür dilediğinde basın toplantısı bir süre kesintiye uğradı.[影] | Eğlence | WebMD CNA'sı

Ayrıca Mirror Weekly raporları
[அவர் பணம் மற்றும் பணத்துடன் தனது காதலனை ஆதரிக்கிறார்]Raja, karısına güvenir ve onu bir filmde destekler, bu da yaklaşık 3,5 milyar dolarlık yatırım kaybıyla sonuçlanır! Azali cebini kazar.
[பிரத்தியேக][காதலருக்கு ஆதரவாக பணத்தை செலவிடுங்கள்]Sevgilisinin filmini kurtarmak için tüm para ve para sevgilinin Juning Chang 5 milyonuna verildi
[பிரத்தியேக][காதலுக்கான மறுவாழ்வு]Beyin kanaması, NATO yürüyüşü, rehabilitasyon, kız arkadaşını getirme

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir