Chris Rock, Netflix Stand-Up Özel Programı Sırasında Jada Pinkett Smith Hakkında Cesur Oscar İddiasında Bulundu

Chris Rock, yeni bir komedi özel programında Jada Pinkett Smith hakkında cesur bir Oscar iddiasında bulundu.

Komedyen, 4 Mart Cumartesi günü Netflix için tarihi bir canlı performans sergiledi. seçici öfkeMart 2022’de Oscar’larda Will Smith’e tokat attığı için kavrulmuştu.

Ancak, koleksiyonu Smith’in karısı Pinkett Smith hakkında bir iddiada bulunmak için de kullandı. Rock’a göre, The kız seyahat En İyi Erkek Oyuncu adaylığı alamayınca kocasını 2016 Oscar’larına ev sahipliği yapmaktan vazgeçmeye ikna etmeye çalıştı.

O yıl, Smith oyun için olası bir onay için kulis yaptı. şokAncak nihayetinde kısa listeye giremedi.

“Yıllar önce karısı Oscar’ları bırakmam gerektiğini söyledi. Sunuculuğu yapmamalıyım çünkü erkeği aday gösterilmedi. şok. Ve sonra bana beyin sarsıntısı verdi, ”diye şaka yaptı Rock.

Pinkett Smith’in kendisine “Will’in tavsiye edilmediği için istifa etmek zorunda kaldığını” söylediğini de sözlerine ekledi.

Rock, Pinkett-Smith’in ricasını görmezden geldi ve o yıl törene ev sahipliği yaparken, Oscar’ların ardından yeniden ortaya çıkan Pinkett-Smith’in pahasına bir şaka yaptı.

Şimdi, Rock Pinkett şakayı Smith’in isteği üzerine yaptığını söylüyor.

“İşte böyle – o başlatıyor, ben bitiriyorum, değil mi? Olan buydu. Kimse ona sataşmıyor. O başlattı.

2016’da Pinkett Smith, diğer birkaç Hollywood yıldızıyla birlikte, o yılki adaylarda çeşitlilik olmaması nedeniyle 2016 törenini boykot etti. Bu çeşitlilik eksikliği #OscarsSoWhite kampanyasını ateşledi.

Bağımsız Yorum için Pinkett Smith ile temasa geçildi.

Chris Rock, tarihi bir Netflix stand-up gösterisini sergiledi

(Netflix)

Rock, özelde şunları ekledi: “Tüm hayatım boyunca Will Smith’i destekledim. Şimdi anladım özgürlük Onun yenildiğini görmek için.”

özgürlük Smith’in Louisiana bataklıklarında köle avcıları ve köpekleri tarafından kovalanırken hayatta kalması gereken bir adamı oynadığı, Anthony Fuqua tarafından yönetilen 2021 yapımı bir köle draması.

Rock’ın stand-up gösterisi sırasında komedyen, Meghan Markle’ın Buckingham Sarayı’nda geçirdiği süre boyunca “ırkçılık” yaşadığını iddia etmesini eleştirdi.

Eski profesyonel boksör Manny Pacquiao gibi “o darbeyi aldığını” söyleyerek doğrudan Smith’in tokatına hitap etti.

Ancak hayranlar, Rock’ın oyuncuyu kızdırırken Smith hakkında bariz bir hata yaptığını fark etti.

2022’de Smith, komedyenin Pinkett Smith hakkında bir şaka yapmasının ardından Rock’ı eleştirmek için Oscar sahnesine çıktı.

Törenin ilerleyen saatlerinde Smith, rolüyle En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. Kral Richardve ağlamaklı bir konuşma yaptı.

Will Smith ve Jada Pinkett Smith

(Getty Images)

Ardından Akademi üyeliğinden 10 yıl süreyle men edildi ve 2023 törenine katılmasına izin verilmeyecek.

Geleneksel olarak, En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanan Smith, En İyi Kadın Oyuncuyu sunmak üzere davet edilirdi. Kupayı kimin alacağı bilinmiyor.

Bu yılki Oscar Ödülleri 12 Mart’ta sahiplerini bulacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir