Colorado’da taş atma olayında 3 kişi tutuklandı

Üç lise son sınıf öğrencisi tutuklandı Arazi taşı fırlatma Yetkililer Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Colorado’lu bir kadının Denver dışında araba kullanırken öldürüldüğünü söyledi.

20 yaşındaki Alexa Bartel, 19 Nisan günü saat 22:45’te Westminster’da Indiana Caddesi’nin 10600 bloğunda kuzeye doğru arabasını sürerken ön camına bir kayanın çarpması sonucu öldü. Bir Jefferson County şerifinin müfettişiS.

Yetkililer, Bartel’in Westminster’da 100th Avenue ve Sims Street yakınlarında saat 22.00’de “kısa bir süre sonra başlayan büyük bir heyelanın çarptığı” birkaç arabanın sonuncusu olduğunu söylediler.

Alexa Bartel.Jefferson County Şerif Ofisi

Joseph NCholas “Mitch” Carroll-Chick, Joseph Koenig ve 18 yaşındaki Zachary Kwak, şerifin raporuna göre Arvada’daki evlerinde gözaltına alındı.

Üç şüpheli de 12. Sınıf öğrencileri. Jefferson County Devlet Okulları, şerifin sözcüsü Jackie Kelly söyledi. Biri katılır Ralston Vadisi HTamam SOkulbir başkası gider Stanley Gölü HTamam SOkul Sözcüye göre, yaklaşık üçte biri çevrimiçi programa kaydoldu.

Çarşamba günü okul bölgesi temsilcisine yorum yapmak için hemen ulaşılamadı.

Yetkililer, şüpheliler tarafından atılan bir taşın Bartell’i öldürdüğünü ve başka bir aksilik olmadığını söyledi.

Kelly Çarşamba günü NBC News’e “Taş, Alexa Bardell’in ön camından geldi ve ona çarptı ve onu öldürdü” dedi. “Bu suç dizisinde tanımladığımız kayaların tümü 4 ila 6 inç boyutunda ve bir parçası 3 ila 5 pound. Bunlar büyük kaya peyzaj kayaları.”

Yetkililer, şüphelilerin o gece siyah bir 2016 Chevy Silverado ile seyahat ettiğini, ancak Bartell’i kimin öldürdüğü veya kayayı kimin attığının hemen belli olmadığını söyledi.

Kelly, “Kurbanımızın aracının ters yönde gittiğine inanıyoruz” dedi.

Üçü hakkında da şüphe üzerine dava açıldı Ağır ihmal nedeniyle birinci derece cinayetŞerife göre.

Colorado Üniversitesi tıp hukuku profesörü Ann England, birinci derece cinayet genellikle kurban ve niyetle ilgili olsa da, Colorado’nun ağır ihmal yasası, birini öldürmeyi amaçlayan sanıklar içindir – ancak hedeflenen kişiyi değil, dedi.

READ  Üst düzey merkez bankası yetkilileri, bankacılık stresinin ortasında daha fazla faiz artırımı ihtiyacını tartışıyor

İngiltere, belirli bir kişiyi hedef almamış olsa bile, “Bir AK-47 çıkarır ve bir kalabalığa ateş ederseniz, öldürmeye niyetli olduğunuza şüphe yok” dedi.

“Taş atmak zor olurdu (ve birinci derece cinayetle suçlanmak). Yani, taş atmak bilinen bir tehlike mi (birini öldürebilir)? Hareket halindeki bir arabaya taş atarsanız, bu çok açık. biri öldü değil mi ama ondan önce tam olarak emin değilim.

Üçünün kendi adlarına konuşma yapması için ceza savunma avukatı tutup tutmadığı veya atadığı henüz netlik kazanmadı.

Kwak ve Carol-Chik’in Colorado’daki akrabalarının halka açık telefon numaralarına yapılan aramalar Çarşamba günü iade edilmedi.

Üç gencin de Perşembe sabahı erken saatlerde mahkemeye çıkması bekleniyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir