DPP’nin toplumsal cinsiyet eşitliğine ilişkin soruşturması, Cai Mulin davasının ve zorbalık kurbanının doğru olduğunu ortaya çıkardı[影] Siyasi | WebMD CNA’sı

2023/6/16 17:06(Güncelleme 6/16 18:56)

Demokratik İlerici Parti Genel Sekreter Yardımcısı Yang Yishan (ortada), Başkan Ofisi Direktörü Zhou Weiyu (solda) ve Cinsel Barış Departmanı Direktörü Li Yanrong (sağda), Merkez Parti’de bir basın toplantısı düzenledi. Ayın 16’sında, merkezde cinsel şiddet olaylarına ilişkin soruşturmaların sonuçları ve ilgili iyileştirme önlemleri hakkında bir brifing düzenlendi.Fotoğraf: Xu Zhaochang, Merkezi Haber Ajansı muhabiri, 16 Haziran 2012.

(Merkezi Haber Ajansı muhabiri Wen Guixiang, Taipei, 16.) DPP’nin toplumsal cinsiyet düzeyindeki ikinci soruşturmasının sonuçları bugün açıklandı. Eski Gençlik Departmanı Direktörü Kai Mulin’in karıştığı dava doğru ve New Taipei City Party Review’a aktarılacak. Kurul; DPP genel sekreter yardımcısı Yang Yishan, suçluyu, Demokratik İlerleme Partisi’nin kurbanı korumak ve kurbanı iki hatta üç kez yaralamamak için kurbana destek olarak hareket edeceği konusunda uyardı.

#MeToo hareketi siyasi arenada yayılmaya devam ederken, DPP öğleden sonra “Cinsel Barış Olaylarının Soruşturulması Sonuçları ve Cinsel Taciz Önleme ve Kontrol Tedbirlerinin İyileştirilmesine Yönelik Yorumlama” başlıklı bir basın toplantısı düzenledi. Müdür Wu Junyan, eski Organizasyon Departmanı Müdür Yardımcısı Lin Nangu ve cinsel şiddet içeren 3 vakanın diğer soruşturma sonuçları.

Kai Mullin, gençlik departmanı müdürü olarak görev yaptığı süre boyunca kurbanlara zorbalık yapmak ve suç işlemekle suçlandı; Kurbanın Facebook raporuna göre Yang Yishan, soruşturma ekibinin Cai Mulin’in uzun süreli kullanıma karıştığını belirlediğini söyledi. Uygun olmayan yönetim uygulamaları ve sözleri, çalışanlar üzerinde ciddi fiziksel ve ruhsal travmalara neden olmuş ve çalışma ortamından kalıcı olarak ayrılma kararı almıştır. Komplo doğrudur ve çok üzücüdür.

Olayın ardından başka tanıklar öne çıktı ve Cai Mulin’in sık sık parti çalışanlarına ve parti içindekilere iftira atarak birçok genç yoldaşın çalışmaktan korkmasına ve yorulmasına neden olduğunu söyledi. Samimi bir çalışma ortamında makul profesyonel rehberlik sağladığım için “çok üzgünüm”.

READ  Google, gelecek yıl haziran ayında Google Fit ve REST geliştirici API'sini kapatacak

Yang Yishan, kurbanın DPP’ye cesurca şok edici bir eğitim verdiğini söyledi: “Bunun olmaması gereken bir yaralanma olduğu için üzgünüm. Şu anda Tayvan’da #MeToo hareketi başladı.” kaçınılmaz olarak Tayvan’ın gelecekteki kültürünün ve toplumunun temel değeri haline gelecektir. DPP İçeriden başlamalıyız. Gelecekte kurum içi eğitim ve öğretim daha titiz bir şekilde uygulanacaktır. Herhangi bir cinsel tacizin farkına vardığımızda harekete geçeriz. Dinlemek için Cinsiyet Eşitliği Temyiz Paneline bakın. İşyeri zorbalığına ilişkin olarak uygun düzenlemeler yapılacak ve aynı yaklaşım benimsenecektir.

Yang Yishan, Merkez Parti Komitesinin kurbanları destekleyip koruyacağını ve davaya karışan suçluları kurbanları ikinci, üçüncü veya dördüncü şekilde yaralamamaları konusunda uyaracağını söyledi. Çok acımasız bir hareket. , lütfen davranışlarınızın sorumluluğunu alın ve özür dileyin, doğru yol toplumla birlikte ilerlemektir.

Gençlik Departmanının eski müdürü Wu Junyan, Zhang Mingshui’nin Gençlik Departmanında çalışan eski bir öğrenciye yönelik cinsel tacizini ciddiye almamakla suçlandı. Bu olayda maktulün ünlü ağızdan haksız yere gece sahnesini izlemesi, kahve içmesi ve amirine içmesi için çağrıldığı öğrenildi. Wu Junyan’ın cinsel tacizle ilgili hiçbir deneyimi yok ve bunu yapamıyor. Bunun yerine, mağdurdan sorunu kendisinin halletmesini istedi.Yeterli eğitim, toplumsal cinsiyet eşitliği mekanizmaları takip edilmedi ve hiçbir etkili iyileştirici önlemin doğru olmadığı görüldü.

Birkaç yıl önce Lin Nangu, gece yarısı aşk mektupları yazarak gençlik departmanı personelini taciz etmekle suçlandı. Li Yanrong, kurbanın davanın medya tartışmalarının veya teşhirinin odak noktası olmasını istemediğini söyledi. Taraflardan hiçbiri bilgilendirilmez ve mağduru tecrit etme ve koruma etkisi elde edilmez. Taşıma süreci, tarafları utanmış, kafası karışmış ve yaralanmış hissettirdi.

Üç vakaya dayanarak, DPP’nin şikayet mekanizması mükemmel değildir, yeterince mağdur dostu değildir, şikayette bulunma sorumluluğu mağdura verilmiştir, amir farkındalığı ve cinsel taciz konusunda eğitim ve öğretim yetersizdir.

READ  Deprem uygulaması, lise öğrencileri verileri almak için kullanıyor "DiNiu Uyandırma" |

Li Yanrong, Cai Mulin’in dilekçe mektubunu alıp almadığını söyledi, ancak soruşturma süreci yalnızca Cai Mulin ve kurbanla değil, olay yerindeki diğer tanıklarla da görüşmeyi içeriyordu. Bu bir tahmin değil, teklif etmeden önce nesnel bir deneyim. Tanıklık ve Cai Mulin’in olanlara ilişkin açıklamalarının çoğu, tanıkların söyledikleriyle uyuşmuyordu.

Devam eden cezayla ilgili olarak Zhou Weiyou, Kai Mulin’in bu yılın Şubat ayında istifa etmesinden bu yana Merkez Parti Departmanının artık ona herhangi bir ceza veremeyeceğini, ancak New Taipei Şehri Parti Departmanına bir mektup yazıp göndereceğini söyledi. Şiddetli Ceza için Yeni Taipei Şehri Değerlendirme Komitesi. (Yazar: Xie Jiazhen) 1120616

Merkez Haber Ajansı “Birinci El Haber” uygulaması

iOS uygulamasını indirinAndroid uygulaması indirme

Bu internet sitesinde yer alan yazı, resim ve ses ve videolar izinsiz olarak çoğaltılamaz, kamuya açık olarak yayınlanamaz, kamuya iletilemez ve kullanılamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir