Fu Gongqi'nin Çin anakarasına ziyareti değişmedi: Hualien ekonomiyi canlandırmak ve geliştirmek için çok çalışmalı

Fu Gongqi'nin Çin Anakarasına Ziyareti Değişmedi: Hualien Ekonomiyi Canlandırmak ve İyileştirmek İçin Çok Çalışmalı 67

CNEWS Yakınsama Haber Ağı Muhabiri Li Chengshi/Taipei'den bildiriyor

Kuomintang Ligi'nin baş koordinatörü Fu Gongqi, Boğazlar arası turizm endüstrisinin genişletilmesi için baskı yapmak üzere bu hafta Çin'i ziyaret edecek, Fu Gongqi bugün (23.) dedi. Doğal afetler sadece afet sonrası yeniden yapılanmayı değil, aynı zamanda çeşitli sanayi ve tesisleri de gerektirir. Parti Komitesi üyelerinin yanı sıra işletmelerin de kurtarılması gerekiyor. Bu anakaraya varış, iki ülke arasındaki alışverişi ve turizmi yeniden canlandırmak için çok çalışacak. , ana karaya tarım ve balıkçılık ihracatını açın, Tayvan Boğazı'nın iki yakası arasında barış için çalışın ve Hualien'in felaket sonrası yeniden inşasını ve ekonomik kalkınmasını canlandırmak için çok çalışın.

Fu Kunqi, dün gece yine büyük depremler yaşandığını söyledi. Ayrıca hükümetin ve halkın Hualien ve Tayvan halkını korumanın bir yolunu bulmak için birlikte çalışacağını umuyor.

Fu Gongqi, 0403 büyüklüğündeki 7,2 büyüklüğündeki depremden, son iki gün içinde yaşanan 4 veya daha büyük büyüklükte sürekli depremlere kadar, Hualien halkının istikrarlı bir hayat yaşayamayacağını söyledi. Hualien İlçesi Sulh Hakimi Xu Zhenwei, bugün sabah saat 2.40'ta acil bir görüşme gerçekleştirdi ve öğleden sonra Hualien Şehrine koştu. İnsanlar.

Fu Kunqi, depremin, 0403 ve 0422'deki iki büyük depremde “Suhua Reformu”ndan sağ kalan tek yerin doğu Tayvan demiryolları ve otoyolları olduğunu bir kez daha gösterdiğini ileri sürdü. Doğu Tayvan'daki yol ağının tamamen gözden geçirilmesi ve yükseltilmiş köprüler ve sağlam tünellerle yeniden inşa edilmesi gerektiğini, ancak bu şekilde kaya düşmelerini önleyebileceğini ve Huatong halkı için güvenli bir rota sağlayabileceğini söyledi.

Fu Kunqi, “6 Nolu Ulusal Karayolu”, “Huadong Otoyolu”, “Ring Adası Yüksek Hızlı Demiryolu” ve diğer düzenlemeler de dahil olmak üzere mevcut ilerlemeyi kaydetti ve ilk okumada, insanların Doğu güvenli bir şekilde evine gidebilir, huzur ve mutluluk içinde yaşayabilir. Merkezi hükümet, çalışabilecekleri umuduyla bunları hemen inşa etmelidir.

READ  "Diablo 4" uzman modunun kesilmesi karakterin ölümüne yol açıyor, Blizzard şimdi bir çözüm düşünüyor, ancak bunu başarması uzun zaman alacak - PC King Ada

Ayrıca Fu Kunqi, “0403 Deprem Afet Yeniden İnşa Yönetmeliği”nin başlangıçta 15 milyar yuan ayırdığını ve ikinci okumayı tamamladığını, ancak iki büyük depremden sonra Taipei Şehri gibi birçok ilçe ve şehirde daha eğik ve tehlikeli binaların ortaya çıktığını sözlerine ekledi. Böylece 15 milyar yuan'lık bütçe hurdaya çıkarıldı ve ardından Kuomintang, mümkün olduğu kadar çok sayıda köylünün güvenli bir yuvaya geri döndürülmesi için hükümet ile muhalefet arasındaki müzakerelerde hedefi 30 milyar yuan'a değiştirmeye çalıştı.

Fu Kunqi, bu doğal afet döneminde sadece afet sonrası yeniden yapılanmanın değil, aynı zamanda çeşitli endüstrilerin ve endüstrilerin de özellikle yeniden canlandırılmaya ve toparlanmaya ihtiyaç duyduğunu vurguladı.

Fu Kunqi, KMT yasa koyucularıyla birlikte ana karanın iki ülke arasındaki turizm alışverişini yeniden başlatmak, tarım ve balıkçılık ürünlerinin ana karaya ihracatını açmak ve Tayvan'ın iki tarafı arasında barış için çalışmak için çok çalışması gerektiğini söyledi. Boğazı ve Hualien'in afet sonrası yeniden inşasını ve ekonomik kalkınmasını canlandırmak.

Fu Kunqi ayrıca iktidardaki ve muhalefetteki milletvekillerinin Japon Kongresi'ne katılmak için resmi bir gezi olarak WHA'ya gitmeleri gerektiğine dikkat çekti; Tayvan Ticaret Odası, bu resmi bir ziyarettir. Tayvan Boğazı'nın iki yakası arasındaki görüşmeleri yeniden başlatmak için Pekin'e giderek, bölge sulh hakiminin yerel bölgeyi koruyacağını, yasa koyucuların merkezi hükümete sadık kalacağını ve muhalefetin hayatta kalacağını ve güzel bir devlet inşa etmek için el ele ilerleyeceğini umuyor. Hualien'deki ev.

Fotoğraf kredisi: Fu Kunqi'nin ofisinin izniyle

“Daha Fazla CNEWS Yakınsama Haber Ağı Raporu”

[நிழல்]Lai Sing-Tak kabinesinin beşinci dalgasında, İnsan Gücü ve Tarım Bakanı Chen Junzhizhen ve Chen Shuxi, Kamu Hesapları Departmanının sorumluluğunu üstlendi.

Partiler Arası ABD Kongre Üyeleri Tayvan'ı Ziyaret Etti Lai Ching-te: Her İki Ülke de Demokrasi ve Özgürlüğü Korumak İçin İşbirliğine Devam Ediyor

READ  Huang Zijiao Aseksüel Olduğunu Kabul Etti, Zhang Xiaoyan Kalbi Kırıldı, Kendini Suçladı: Çocuğa İyi Öğretilmedi-Eğlence-China Times Haberleri

[கட்டுரையை மறுபதிப்பு செய்யும் போது ஆதாரத்தைக் குறிப்பிடவும்]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir