Jerry Springer: Çağı Belirleyen TV Sunucusu 79 Yaşında Öldü

  • kaydeden Steven McIntosh
  • eğlence muhabiri

video başlığı,

İZLEYİN: Jerry Springer Şovunda Çirkin Anlar

En çok gürültülü talk şovlarıyla tanınan televizyon sunucusu Jerry Springer, 79 yaşında öldü.

Tartışmalı sunucu, 1991’den başlayarak yaklaşık otuz yıl boyunca The Jerry Springer Show’a ev sahipliği yaptı.

Gazetecisi BBC News’e verdiği demeçte, Springer’in Perşembe günü Chicago’daki evinde huzur içinde öldüğünü doğruladı.

Springer’in arkadaşı ve aile sözcüsü Gene Calvin yaptığı açıklamada, onu “ilişkisiz” olarak nitelendirdi.

“Jerry’nin insanlarla bağlantı kurma yeteneği, ister siyaset, ister yayın veya sokakta fotoğraf veya kelime isteyen insanlarla şakalaşma olsun, denediği her şeydeki başarısının merkezinde yer aldı” dedi.

“Yeri doldurulamazdı ve kaybı derinden üzdü, ancak zekası, kalbi ve mizahıyla ilgili anılar yaşayacak.”

görüntü kaynağı, İyi resimler

resim yazısı,

Springer’in uzun süredir arkadaşı olan Gene Calvin, onu “önlenemez” olarak nitelendirdi.

Springer’in sohbet programı, 5.000’e yakın bölümün üzerinde canlı yayındaki tartışmaları, küfürleri ve ihanetleriyle alçakgönüllü televizyonun simgesi haline geldi.

“Onunla AGT’de çalışmayı çok sevdim. [America’s Got Talent]Onunla takılmayı (iki yıl aynı otelde yaşadık), onunla tartışmayı (politikasını seviyordu), onunla ilgili her şeyi seviyordum” diye ekledi.

resim yazısı,

Springer kısa süre önce The Masked Singer’ın Amerikan versiyonunda Beatle olarak göründü.

Springer, 1944’te II. Dünya Savaşı sırasında bir Londra Metro istasyonu olan Highgate’de doğdu.

Almanya’nın şu anda Polonya’nın bir parçası olan bir bölgesinden Yahudi mülteci olan ebeveynleri, o sırada Alman bombalama saldırılarından korunmak için istasyonda bulunuyordu.

Springer, dört yaşında ailesi ve ablasıyla birlikte Queens, New York’a taşındı.

Üniversitede hem siyaset bilimi hem de hukuk okuduktan sonra kariyerine siyaset alanında çalışarak başladı.

Robert F. Kennedy’nin danışmanıydı ve 1977-78 yılları arasında Cincinnati belediye başkanı olarak görev yaptı, ancak Ohio valisi için başarısız bir teklifin ardından televizyon gazeteciliğine döndü.

Yerel bir televizyon kanalında muhabir ve sunucu olmak için çalıştı.

görüntü kaynağı, İyi resimler

resim yazısı,

Springer, talk şovunu çok alçakgönüllü olduğu suçlamalarına karşı defalarca savundu.

1991’de başlatılan The Jerry Springer Show, o zamanlar yumuşak huylu olan Springer’ın sunuculuğunu yaptığı, sosyal meselelere ve Amerikan siyasetine odaklanan gündelik bir talk show olarak hayata başladı.

Ancak reytingleri yükseltmek amacıyla Springer, birkaç yıl sonra pahalı ve aşırı içeriklere odaklanarak işleri önemli ölçüde değiştirdi.

Springer, gösterisini çok alçakgönüllü olduğu suçlamalarına karşı defalarca savundu.

2014’te BBC’ye şunları söyledi: “Televizyona yalnızca iyi temizlenmiş, İngilizce konuşan zengin Kraliçeleri koyarsınız ve bunu yaparsınız, ancak bu, toplumu bir bütün olarak yansıtmaz.”

“Tüm şovlar benimki gibi olsaydı, yanlış olurdu. Ama Friends, Seinfeld, bu zengin, yakışıklı insanlar gibi TV’ye sahip olamazsınız ve bundan hoşlanırsınız” diye ekledi.

“Zengin, ünlü biri televizyona çıkıp kiminle yattığı hakkında konuşsa, bu yeterli değil.”

resim yazısı,

Son yıllarda, Springer kendi mahkeme salonu şovu olan Yargıç Jerry’nin ön saflarında yer aldı.

Çoğu bölümde konuklar aile sorunları hakkında konuşmaya ve zina ve diğer ihlalleri ifşa etmeye geldi.

Springer’in arabuluculuk yapmaya çalışacağı bildirildi, ancak toplantılar genellikle yumruk yumruğa kavgalarla sonuçlandı ve konuklar güvenlik görevlileri tarafından geride tutuldu.

Seyirci genellikle “Jerry! Jerry!” Bölümler sırasında gerilim yükseldiğinde.

Springer, Twitter profilinde şaka yollu bir şekilde kendisini “talk-show sunucusu, uygarlığın sonunun sirk şefi” ilan etti.

Springer, şovunu “kaçışçı eğlence” olarak adlandırdı, ancak diğerleri şovun televizyonun aptallaşmasına ve sosyal değerlerin düşüşüne katkıda bulunduğunu gördü.

Sık sık tanıştığı insanlara şaka yaptı: “Asla programıma çıkmamalısın.”

görüntü kaynağı, İyi resimler

resim yazısı,

Springer, Twitter profilinde şaka yollu bir şekilde kendisini “talk-show sunucusu, uygarlığın sonunun sirk şefi” ilan etti.

1990’ların sonlarında, gösteri ABD’de gündüz televizyon reytinglerini zirveye çıkardı ve Oprah’ı bile geride bıraktı. Reytingler düştükten sonra 2018’de yayınına son verdi.

2003 yılında tartışmalı televizyon dizisine dayanan bir müzikal piyasaya sürüldü. Jerry Springer: The Opera, 2006’da İngiltere’yi gezmeden önce Nisan 2003’ten Şubat 2005’e kadar Londra’da 609 performans sergiledi.

En İyi Yeni Müzikal de dahil olmak üzere dört Olivier Ödülü kazandı. Ocak 2005’te BBC Two’daki Birleşik Krallık televizyon yayını 55.000 şikayet aldı.

JERRY SPRINGER: Opera, dini propaganda yapanların küfür ve protesto suçlamalarına neden oldu. Ancak yayın düzenleyici Ofcom, yönergelerini ihlal etmediğini söyledi.

Springer, 2007’den 2008’e kadar America’s Got Talent’in sunuculuğunu yaptı ve son yıllarda mahkeme salonu programı Yargıç Jerry’nin sunuculuğunu yaptı.

görüntü kaynağı, İyi resimler

resim yazısı,

Springer’ın America’s Got Talent’teki yardımcı yıldızı Piers Morgan, onu bir “TV ikonu” olarak tanımladı.

Geçen Ekim ayında Springer, son televizyon görünümlerinden biri olan The Masked Singer’ın Amerikan versiyonunda rol aldı.

Sekiz yıl sonra Aralık ayında Jerry Springer podcast’inden ayrıldı.

Siyasi eleştirmen David Axelrod tweet attı: “Jerry Springer, tabloid tarzı utanç verici bir televizyon şovunun yöneticisi olarak hatırlanacak.

“Ama onunla daha önce belediye başkanıyken tanıştım ve Ohio valisi için asi ilerici aday olarak koştuğum yarıştaydı. Komik, bencil ve şiddetli.”

YouTuber KSI dedi ki: “RAP Jerry Springer. Okuldaki tatillerimi çok eğlenceli hale getirdin.”

Twitter içeriğini atla, 1

Twitter içeriğine izin verilsin mi?

Bu makale Twitter tarafından sağlanan içeriği içermektedir. Çerezleri ve diğer teknolojileri kullandıkları için herhangi bir şey yüklemeden önce izninizi istiyoruz. Twitter’ı okumak isteyebilirsin Çerez politikası Ve Gizlilik Politikası Kabul etmeden önce. Bu içeriği görüntülemek için ‘Kabul Et ve Devam Et’i seçin.

Twitter içeriğinin sonuçlandırılması, 1

Televizyon sunucusu Matthew Wright hatırlıyor Jerry Springer, operanın her saniyesine bayılan Jerry Springer’la operayı izlemeye nasıl gitti ve ekledi: “En iyi adam, harika bir eş. [Channel 5 show] Doğru şeyler, umarım huzur içindedir.”

Gazeteci ve TV sunucusu Geraldo Rivera şunları söyledi: “Eski meslektaşım ve talk-show yarışmacısı Jerry Springer’in 79 yaşında vefat etmesi beni şok etti ve üzdü. . . RIP dostum.”

Springer’in ailesi, insanların çiçek yerine ihtiyacı olan birine veya değerli bir savunuculuk kuruluşuna bağışta bulunmalarını veya bağışta bulunmalarını istiyor;

READ  Genel cerrah uyardı, sosyal medya gençlerin ruh sağlığı için 'derin risk' oluşturuyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir