LINE'ın ücretsiz Keep özelliği Temmuz ayında kullanımdan kalkıyor! Yardım istemeden yedeklerinizi saklayın! Değerli anılarınızı tek tıklamayla kaydedin | Sağlık 2.0 |

Geçtiğimiz hafta birçok netizen, LINE'ın “Keep fonksiyonunu” açtıklarında ekranda “Sistem Keep fonksiyonunu iptal edecek” bildiriminin göründüğünü paylaşmıştı. LINE yetkilileri de Keep hizmetinin bu yıl 31 Temmuz'dan itibaren durdurulacağını doğruladı. , netizenlere Keep alanına hızlı bir şekilde girmelerini hatırlatıyor Bu, netizenleri endişelendirdi: “Ya bu kadar çok veri kaydedersem? Ancak birçok netizen, ” Keep nedir?

Keep işlevi, LINE'ın 2020 yılından bu yana kullanıcılara ücretsiz olarak sunduğu, fotoğraf, video, metin, dosya ve eklentilere erişilebilen 1 GB'lık bulut depolama alanıdır. LINE'ın sohbet odalarından farklı olarak Keep fonksiyonunda saklanan verilerin herhangi bir saklama süresi bulunmadığından cep telefonu, bilgisayar gibi cihazlarda saklanabilmesi ve doğrudan veri aktarılan telefon değiştirildiğinde tek tıkla kaydedilebilmesi, bu nedenle önemli verileri geçici olarak depolamak kullanıcıların favori işlevidir.

Reklam (Lütfen bu makaleyi okumaya devam edin)

LINE yetkilileri, bu kullanışlı ücretsiz özelliğin bu yıl 31 Temmuz'da kullanımdan kaldırılacağını doğruladı. LINE, kullanıcıları resmi olarak öncelikle Keep'teki öğeleri yedeklemeye teşvik ediyor ve Keep hizmeti sona erse bile Keep notlarının hâlâ kullanılabileceğini belirtiyor. Ancak LINE, orijinal Keep'ten farklı olarak tıpkı normal sohbet odalarında olduğu gibi Keep notlarındaki görsellerin, videoların, dosyaların ve diğer verilerin sunucuda belirli bir süre saklandıktan sonra silineceğini resmi olarak duyurdu.

Keep verileri nasıl yedeklenir?

Reklam (Lütfen bu makaleyi okumaya devam edin)

Keep işlevi hizmeti kapatmadan önce yedeklemeyi tamamlamak istiyor ancak verileri tek tek indirmek zorunda kalmaktan endişeleniyor ve maymun yılının sonuna kadar yedekleme yapıp yapmayacağınızı bilmiyor musunuz? Hatta Keep'e girdikten sonra yedeklemek istediğiniz dosyaları kontrol edin ve aşağıdaki “İndir” butonuna tıklayarak işlemi tek tıkla tamamlayın!

Mobil versiyon

Öncelikle üyenin kişisel adıyla aynı satır olan “LINE Ana Sayfası”nın üst satırına gidin, soldaki bağlantıya gidin, ardından kayıtlı tüm dosyaların olduğu yeri açın, dosyanın sağ üst köşesine tıklayın ve tıklayın. Bitirmek için aşağıdaki “İndir”.

READ  "Diablo 4" oyuncularının güncellemesinden memnun olmayan Metacritic'e olumsuz yorumlar yağdı ve "Atomic Student" ışınlanma tekniğinin komik anısı doğdu | 4 oyuncu

PC sürümü

Keep'in masaüstü sürümü ana sayfanın sol alt köşesindedir, üzerine tıkladığınızda dosyalar açılacaktır.

Alternatif depolama yöntemleri

Kullanıcılar, orijinal Keep verilerini doğrudan indirmenin yanı sıra diğer depolama yöntemlerini de kullanmayı düşünebilir.

1.Posta deposunu gönder

Kaydetmek istediğiniz dosyalar, Gmail gibi posta yöntemleri kullanılarak size gönderilebilir ve posta kutunuzda kalıcı olarak saklanır.

2. Kendi grubunuzu oluşturun

Ayrıca LINE'da yalnızca sizinle bir grup veya fotoğraf ve dosyaların ortak sahiplerinin bulunduğu bir sohbet odası oluşturabilir ve kaydetmek istediğiniz fotoğrafları grubun “albümüne” ve metin içeriğini Not Defteri'ne koyabilirsiniz. Gizli bir yer yaratın.

◎ Resim kaynağı/ekran görüntüsü, Dazhi Image/shutterstock'un izniyle Ding Yanling'in cep telefonundan alınmıştır
◎ Veri kaynağı/LINE resmi web sitesi

Sağlık bilgilerini kaçırmayın![உடல்நலம் 2.0 LINE நண்பர்கள்]Katılmak için beni tıklayın

devamını oku:

3/17 Burç Başak burcu mutluluk evini açıyor! Aslan burcunun şansı yaver gidecek, Boğa burcu bir ilişkiyle karşılaşacak

Sağlıklı yiyecekleri buzdolabına koymayın! Kurutucu madde ve pamuk açıldıktan sonra atılmalı mı? Beslenme Uzmanı yiyecekleri korumanın 4 yolunu paylaşıyor?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir