Tanrıça Öfkesini Kaybediyor 1/ Uçağı uçuran kaptanın iç hikayesi var mı? Lee Da-hye açığa çıkar ve sözleşmesinin sonunu, kendisini resmi olarak kaptan ilan etmek için bir pazarlık kozu olarak kullanır. Wei Guanlong şaşkına döndü

Kore tanrıçası Lee Da-hye bu yıl Lotte Tayu'dan Wei Xuanlong'a geçti. (Resim/Li Duohui IG'den oluşturulmuştur)

Güney Koreli amigo kız tanrıçası Lee Da-hye, bu yıl Lotte Momo'dan Wei Xuan Dragon'a geçerek “Küçük Ejderha Kızlar”ın bir üyesi oldu ve kendisini kaptan ilan etti. Ancak bu yalnızca Mart ayının başındaki Dome basın toplantısında gerçekleşti. Wei Chuan Dragon, Xiaoying'in lider olacağını duyurdu.Kaptan olarak görev yapan dış dünyanın Zucchini'nin hangi ilacı sattığını görmesi zor; Ancak Times'ın haftalık CTWANT dergisi Wei Guanlong'un Li Tuohui'den hoşlanmadığı haberini aldı. Kaptan olmak ama Li Duohui sormaya devam etti ve “Wei Guanlong'un resmi duyuruda bile makalenin gönderilmesinden bir saat önce duyurulması ekibi şaşkına çevirdi.

Wei Xuan Long, 8 Mart'ta Taipei Arena'da sezon öncesi basın toplantısını düzenledi. Kiki kaptanlığı Xiaoying'e devretti. Büyük bir sorumluluk üstlenen Xiaoying, çok gergin olduğunu itiraf etti: “Bunu beklemiyordum. Kaptan olacağım. Takım beni liyakatimden dolayı seçmiş olabilir.” Ancak 22 Mart'ta Lee Da Hui, takımın resmi duyurusundan önce “amigo” olduğunu iddia ederek kendi başına bir paylaşım yaptı: Bu durumda Xiao Long, kaptan olarak herkesi ileriye taşıyacak.'' Ayrıca şunları söyledi. Xiao Longnu'nun Kaptanları” Kore varyete şovu “NoBack Zhuo Jae-hoon”da yer aldığında bile, “Takım değiştirmenin nedeni takıma kaptan olarak katılmaktır” dedi, sunucu şöyle dedi: “Başka bir takıma geçti terfi nedeniyle takım. Liderlik becerilerini göster.” O da başını salladı ve “evet” dedi.

Wei Kuan Long'un açılış basın toplantısında Xiaoying'in kaptanlık görevini devralacağı açıklandı. (Resim/Xiaoying IG'den oluşturulmuştur)

Ancak ihbarcıya göre Wei Guanlong her zaman Xiaoying'in kaptan olmasını istiyordu. Sözleşmeyi imzaladıktan sonra bir “kaptan rüyası” gören Li Duohui, kaptan olmak istediğini söyledi ancak Wei Guanlong satın almadı. Li Duohui Hui, kaptan olmasına izin verilmemesi durumunda sözleşmenin feshedileceğini ancak Wei Guanlong'un yakıt tasarruflu bir fener olmadığını söyledi, bu yüzden Hui Da, “O halde mahkemede görüşürüz” diye yanıtladı. Li Duohui belki de bir davaya karışmak istemediği için artık ısrarcı değildi ama kozunu kullanarak resmi bir duyuru yaptı ve kendisini kaptanlığa terfi ettirdi. Wei Guanlong bunu kaydetmeden yalnızca bir saat önce öğrendi. Dikkat edin, bunu durduracak zaman yok. Li Duohui'nin dış dünyaya “Kaptan” olarak duyurulmaktan başka seçeneği yoktu ve hayranlara farklı duygular getirmeyi umarak Li Duohui ve Xiaoying'in farklı pozisyonları vardı.

READ  Boğazlar Arası Kota Zamanlaması ile Mücadele: Ön Cepheye Erzak Teslim Etmek İçin Askeri Kullanıma Dönüştürülen Özel Uçaklar | Siyasi | Merkezi Haber Ajansı CNA
Li Duohui aniden Xiaolongnu'nun kaptanı olduğunu duyurdu. Görevleri Xiaoying'inkilerle örtüşüyordu ve bu da dış dünyanın kafasını karıştırıyordu. (Resim/Li Duohui IG'den oluşturulmuştur)
Lee Da Hye Kore Chong videosuna katıldığında terfi almak ve kaptan olmak için takım değiştirdiğini söyledi. (Resim/YT'den kopyalanmıştır)
Lee Da Hye şarkı söyleme ve dans etme becerileriyle çok popüler.Birkaç gün önce şarkı söyleme ve dans becerilerini sergilemek için bir buluşma ve selamlaşma düzenledi.Ancak bu dergi onun arzusunu dile getirdiğini bildirdi. Takımın kaptanı olmak istediği için sözleşmesini yeniden feshetti. (Fotoğraf/Fotoğraf: Xiao Zhengde)

Lee Da Hye kaptan olarak paraşütle atladıktan sonra Xiaoying, başlıklara “Bilmiyorum” yazdı ancak bunu hemen sildi, bu da olayı daha da ilginç hale getirdi. Ayrıca Kubbe'de düzenlenen basın toplantısında da ifade edildi. Bu yıl üniformaları yaratmak için uluslararası tanınmış tasarımcılar işe alınacak, ancak Li Dahui'nin makalesinde, insanları şaşırtacak şekilde, orijinal basın toplantısında söylediğinden çok farklı amigo kız üniformaları tasarlamaya çalıştıklarından da bahsediyor. Konu grupla tartışılmadı çünkü “kendi kararını verdi”.

Aslında Li Dahui'nin iş değişikliği süreci tartışmalı olmaya devam etti; Little Dragon Girl'e katılacağını resmi olarak duyurmadan önce, eski kulübü Lotte Girls'ün takım üyeleri ve takım liderleri de dahil olmak üzere tüm IG takipçilerini sildi. Kendi hesabına göre, bu hareket onu nankör hissettirdi, çift kaptanlık tartışmasına neden oldu ve hatta Kaohsiung Meet and Greet bile zayıf gişe nedeniyle iptal edildi. Son zamanlarda kendisine takipten çıkarılması istendi. Görüşme. Döndü ve çevirmene sordu: “İzliyor musun? Neden bahsediyorsun?” Yönetici şu cevabı verdi: “Güney Kore'ye sormalısınız.” Li Dahui ayrıca bir süre Güney Kore'de kaldığını da söyledi. Daha önce, ancak Xiao Longnu'nun bir kaptanı olduğu göz önüne alındığında, Lotte kızlarıyla hala iletişim halindeydi, yönetici hemen yanaklarını sakinleştirmek için dışarı fırladı. , cevap vermekten rahatsız olduğunu söyledi.

Dragon Girl'e katılacağı resmi duyurudan önce Li Duohui, tüm IG takipçilerini sildi ve nankör olmakla suçlandı.Basketbolla bir sorunu olduğuna dair söylentiler vardı.Ancak ikili, Taipei buluşmasında sahneyi paylaştı ve söylentileri yalanladı. eylemlerle. (Fotoğraf/Fotoğraf: Xiao Zhengde)

Geçen hafta Li Duohui, Taipei'deki bir toplantıda medyaya röportaj verdi. Soruları ve cevapları yanıtladı. Her zaman gelişmek ve çok şey öğrenmek istediğini söyledi. En son haberleri izledikten sonra kendisinin ve Lanlan'ın birlikte olduğu söyleniyor. . Bir kavga. Kaohsiung Arena'ya sadece 26 bilet satıldı, bu onu biraz üzdü ama herhangi bir yanlış anlaşılmaya neden olmak istemedi ve toplantının ev sahibi olarak basketbolun olmasını istese iyi olur. İkisi de sarıldı. Li Tuohui, söylentileri ortadan kaldırmayı umarak, “Basketbolu seviyorum” dedi. Ancak kaptanlık konusuna değinmeden, “Umarım herkes beni yanlış anlamaz!”

READ  HP Omen Transcend 14

Genellikle tatlı ve hoş olan Lee Da-hye, yalnız başına ürküyor gibi görünüyor. 28 Mart saat 18:20'de dergi, Lee Da-hui'ye “200 cm boyunda bir adam” ve bir kızın eşlik ettiğini bildirdi. Asistan. Li Tuohui, Taipei Şehri, Neihu Bölgesindeki Songtian TV İstasyonuna giden otobüsten indikten sonra ince paltosunu açarak omuzlarını ortaya çıkardı ve cep telefonuyla bir selfie çekti. Bu durum yoldan geçenlerin dikkatini çekti. .

Televizyon kanalına varmadan önce Lee Da Hye omuzları açık bir selfie çekerek yoldan geçenlerin dikkatini çekti. (Bu derginin/Fotoğraf ekibinin görüntüsü)

Saat 9.30 sıralarında özel araba televizyon istasyonuna giderek bekledi.36 dakikada kayıt işini tamamladıktan sonra üçü televizyon istasyonundan çıktı.Çok yorgun muydu bilmiyorum. Ya da belki işi bittiği için kamera önünde yüzünde her zamanki gülümseme yok. Onun tatlı ve yakışıklı görünümü diğer ikisinden tamamen farklıdır. Kadın asistan Li Duohui ve “200 cm'lik adamı” arabaya gönderdiğinde derin bir şekilde eğilip selam verdi. 9.50'de araba ikilinin kaldığı 5 yıldızlı otele ulaştı. araba. , Li Duohui hemen ceketini çıkardı. Küçük omuzlarını ortaya çıkarmak için saçını bir kenara attı, bu çok çekiciydi. Sonra ikisi dinlenmek için üst kattaki asansöre bindiler.

Asistan Li Duohui ve bir kişiyi arabaya gönderdi ve derin bir şekilde eğildi. (Bu derginin/Fotoğraf ekibinin görüntüsü)
Lee Da Hui dinlenmek için 5 yıldızlı bir otele gitti. (Bu derginin/Fotoğraf ekibinin görüntüsü)

Ekip arasında Lee Da Hui ve kaptanlığı konusundaki anlaşmazlığa ilişkin olarak yayın, Xiao Long Nu'nun menajerini aradı ve mesajlar bıraktı ancak son tarihten önce bir yanıt alamadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir