TSMC'nin hisse senedi fiyatları yasama oturumundan sonra düştü Media Tech, ağır teknoloji hisselerine ilişkin mali rapor haftasının küresel ekonomik koşullar üzerinde ağırlık yaratacağını söyledi.

Yatırıma değer! Tayvan borsasının büyük mali olaylar nedeniyle sabahları keskin bir şekilde yükselip düştüğünü hiç gördünüz mü? Yahoo Menkul Kıymetler Borsası, yatırımcılar için her hafta önemli finansal olayları seçer, olayın önemini, beklenen büyüme yönünü önceden analiz eder ve periyodik olarak tezgahta listelenen yeni Tayvan hisse senetlerini sunar. Öncü Yatırımcılar “Farkında Olmadan Yatırım Yapın”!

TSMC'nin hisse senedi fiyatları hukuk konferansının ardından düştü.MediaTek hukuk konferansı düzenlenecek

TSMC (2330) ilk çeyrek kurumsal konferans görüşmesini 18 Nisan'da gerçekleştirdi. Tayvan borsası bir zamanlar bin puanın üzerinde düşüş yaşayarak 744 puanla tarihteki en büyük tek günlük düşüşe imza attı. ve piyasa değeri bir günde 2,4 trilyon düştü. Ancak CHEP'in son yararlanıcı sayısına göre, hisse fiyatının düşmesiyle birlikte TSMC hissedarlarının sayısı 12 Nisan'daki 1.062 milyona kıyasla 1.091 milyona ulaştı. Haftalık 28.000 büyüme. Bu yılın en hızlı büyüme oranı.

Piyasadaki dalgalanmanın ortasında TSMC (2330), pazarın büyük ilgisini çeken yıllık teknoloji forumunu 24 Nisan'da Santa Clara'da düzenleyecek. Yatırımcılar, TSMC'nin ileri paketleme, optik iletişim vb. alanlardaki teknolojik gelişmelerini yakından takip ediyor; çünkü bu bilgiler, piyasa duyarlılığı ve TSMC'nin tedarik zinciri duyarlılığı paylarının eğilimi üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilir.

MediaTek (2454) aynı zamanda 26 Nisan'da yarı iletken sektörüyle ilgili bir seminer de düzenliyor. Bu etkinliklerin amacı, yatırımcılara sektör dinamikleri ve şirket gelişimi hakkında daha fazla bilgi sağlamak.

Genişletilmiş Okuma》[செய்தி பகுப்பாய்வு]Yasal bir argüman küresel teknoloji hisselerini çıkmaza sokabilir.

    ABD borsasının ağır sıklet teknoloji hisselerinin kazanç haftası küresel ekonomik koşullar üzerinde baskı oluşturacak (İmaj kredisi: Getty)

ABD borsasının ağır sıklet teknoloji hisselerinin kazanç haftası küresel ekonomik koşullar üzerinde baskı oluşturacak (İmaj kredisi: Getty) (Getty Images aracılığıyla Anton Petrus)

Ağır teknoloji hisselerinin ABD borsasındaki kazanç haftası küresel ekonomik koşullar üzerinde baskı oluşturacak.

Tesla da dahil olmak üzere birçok büyük teknoloji şirketi kazançlarını raporlayacak (D.S.L.A) 23 Nisan'da meta(Meta) 24 Nisan ve Google (Google,GOOG) ve Microsoft'un (MSFT) ve diğer ağır teknoloji hisseleri mali raporlarını 25 Nisan'da açıkladılar. Bu duyurular ABD stoklarını ve Tayvan stoklarına ilişkin tedarik zinciri trendlerini doğrudan etkileyecektir.

READ  Emlak piyasası/merkez bankası ikinci aile için kredi limitinin %70'ini feda ediyor.

Orta Doğu'da savaşın kızışacağına ilişkin piyasa endişeleri nedeniyle panik endeksi VIX 2024'teki en yüksek seviyesine yükseldi ve ABD hisse senetlerinde sert düşüşe neden oldu. Yatırımcılar için piyasa paniğe kapıldığında bu büyük şirketlerin mali raporlarına ve ilgili konuşmalarına dikkat etmek, geleceğe yönelik yatırım stratejilerine hazırlanmak ve hisse senedi fiyatları düşük seviyelerdeyken zamanında alım yapmak daha da önemli.

Tayvanlı hisse senedi yatırımcıları için, ABD'nin büyük hisse senedi teknolojisi devlerinin mali raporlarını açıklamasının ardından, bunun ilgili Tayvan hisse senedi tedarik zinciri üzerinde bir etki yaratabileceğini belirtmekte fayda var. Bu şirketler iyi performans gösterirse Google Pixel konsept stokları, Tesla tedarik zinciri konsept stokları ve AI yapay zeka konsept stokları gibi ilgili konsept stoklarının trendini yönlendirebilirler. Bu ilgili fikir stoklarını elinde bulunduran yatırımcılar, pozisyonlarını istedikleri zaman ayarlamalıdır.

Birçok ETF Nisan ayında temettü ödeyecek ve yüksek temettü sağlayan üç ETF yeni giriş yapacak (Fotoğraf kredisi: Getty)Birçok ETF Nisan ayında temettü ödeyecek ve yüksek temettü sağlayan üç ETF yeni giriş yapacak (Fotoğraf kredisi: Getty)

Birkaç ETF Nisan ayında temettü ödeyecek ve yüksek temettü sağlayan üç ETF yeni giriş yapacak (Fotoğraf kredisi: Getty) (Getty Images aracılığıyla Lacarto Filmi)

Pek çok ETF, Nisan ayında temettü ödemesi yapacak ve yüksek temettü sağlayan ETF'lerden üç yeni üye kaydoldu.

22-23 Nisan tarihleri ​​arasında 8 ETF var. En yüksek yıllık getiri Fuhua Tayvan Teknoloji Temettüsüdür (00929). 23 Nisan'da ve yatırımcılar 22 Nisan'da satın alabilirler. . 22 Nisan'da temettü dağıtılan ETF'ler arasında First Gold Fund Bond 10+ (00834B), Sino-Fung Taiwan ESG (00888), Shin Kong Taiwan Semiconductor 30 (00904) ve Sino-Fung UDividend Stock (00907) yer alıyor. Fuhua Tayvan Teknoloji Temettüsünü (00929) ve Fuhua Kurumsal Tahvili A3'ü içerir.

(00789B), Fuhua İkincil Mali Tahviller (00790B) ve Fuhua Kredi Tahvilleri 1-5 (00791B), birkaç ETF'nin eski temettü tarihini sunacaktır. Temettü almak için.

Aynı zamanda, yüksek getirili üç ETF, yatırımcıların Nisan ayında temettü almasıyla fon toplamaya başlayacak. Qunyi Technology Yüksek Temettü Büyümesi (00946), Technology Edition 00919, bakır fiyatı 10 yuan ve Nomura Taiwan Trend Momentum Yüksek Temettü (00944) fiyatı 15 yuan ETF'lerinin 22 Nisan tahsilatının 24 Nisan Tarihinde başlaması bekleniyor. Üçüncü bir ETF olan Mega Tayvan Elektronik Büyüme Yüksek Faiz Eşit Ağırlık (00943) ETF'nin 29 Nisan'dan 3 Mayıs'a kadar bir bağış toplama dönemi vardır.

READ  Wistron ve Quanta savaşı yönettikten sonra görevi kim devralacak? Wanpa'ya saldırmak için bir fırsat bekleyen "Üç klan bir daire içinde yükseliyor"! Neden orta ve uzun vadeli kurulur? | TechNews Teknoloji Haberleri

Genişletilmiş Okuma》Bugün “5 Gears” satın almak için son gün! Nisan ayındaki 8 ETF'nin temettü dışı yıllık faiz oranları %12'ye kadar çıkmaktadır.

🌟Finansal Tablo Bekçisi: Her Salı saat 18.00'de.
🌟Resimlerle borsa hakkında konuşun: Her Çarşamba saat 18.00'de.
🌟 Yatırım Sohbet Odası: Her perşembe saat 18:00'da
🌟 Erken Yatırım Yapın: Her Pazar saat 17.00'de
🌟 Sıcak Tayvan Hisse Senetleri: Her işlem gününde piyasa açıldıktan sonra
🌟 Yahoo Sabah Ticareti: Her ticaret günü öğleden önce
🌟 Finansal Etkinlikler: Periyodik olarak güncellenir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir