Xu Qiaoxin, Halk Partisi programı Ke Wenzhe’de haksızlığa uğradı ve “Geçiş Prensleri” ve “Mavi-Beyaz İşbirliği” gibi önemli konulardan çekinmedi | Siyasi | Yeni Konuşma Haberleri

Kuomintang Ulusal Kongresi bu Pazar Panqiao’da yapılacak. Taipei Kent Konseyi üyesi ve Kuomintang’ın yasama adayı Xu Qiaoxin, bugün (20’nci) Halk Partisi’nin çevrimiçi programı “Tekme ve Boru Açılış Dersleri”ne katıldı ve 716 yürüyüşü hakkında konuştu. Kadınlar yedi”. Kuomintang’ın iç konsolidasyonuna gelince, Zhu Jiaxin Halk Partisi programında “değiştirme” meselesinden bahsetmekten çekinmedi, ancak Ulusal Kongre’de değişiklik şansının çok az olduğuna inanıyordu. Ayrıca, “Kasım ve Aralık’ta kim ikinci olabilir, halkın kendilerini sağlamlaştırması gerekir ve parti liderlerinin üst düzey bir tartışmaya ihtiyacı yok” dedi.

716 Mart ve bu hafta yayınlanan en son cumhurbaşkanlığı seçim anketleri Xu Qiaoxin, “Kick Criticism” programında konuştu ve yeşil taburun kuşatan siber ordusunun son zamanlarda trende liderlik etmeye başladığına inanıyor. Eşcinsel Wenshe, kadın desteğinin olmadığı trende öncülük ediyor.

Xu Qiaoxin, 716’da orada olduğunu iddia etti. DPP bunu oynadı ve pek çok alakasız şeyi bir araya topladı. “Bilimsel dayanağı yok”. Anket değişir. Bir not, Hou Youyi aynıdır. Son anahtar, Kasım ve Aralık aylarında kimin ikinci olabileceğidir.

Xu Qiaoxin, DPP’nin 716 yürüyüşünü kasıtlı olarak nefret dolu ve kadın düşmanı siyasi figürlere dönüştürmesinin çok kötü bir şey olduğuna inanıyor. Xu Qiaoxin daha çok erkekler adına konuştu, “Konut adaleti, birçok erkek arkadaşın kalbindeki acıdır. Bu, toplumun onlara uyguladığı büyük bir klişe ve baskı.

Xu Qiaoxin, bu konu ve mevcut sosyal yapı ile daha fazla erkeğin dışarı çıkmasının mantıklı olduğuna dikkat çekti. DPP, bu erkek arkadaşların sosyal olarak adaletsiz olan bu klişelerin üstesinden gelmelerine yardımcı olmuyor, bunun yerine onları utandırıyor, “Bakın, hepiniz kankasınız” ve bunu çok fazla söyleyerek.

Xu Qiaoxin, Key Wenshe’nin Yeşil kamp tarafından “kadın düşmanı” ve “kadın düşmanı” olarak etiketlenmesine üzülür. Politikacıların eleştirisi mümkün değil. Lai Qingde, Ke Wenzhe, Hou Youyi eleştirilebilir, ancak eleştirinin bir temeli olmalıdır, aksi takdirde gülünç olur.

READ  Diablo 4 Diablo 4 Plague Season Raiders|Güçlü türler, hızlı yükseltme yöntemleri önerir

Daha sonra Xu Qiaoxin, parti içinde birleşme meselesinden ve son zamanlarda gündeme gelen “Zhu’nun değiştirilmesi” ve “Marki’nin değiştirilmesi” gibi önemli konulardan bahsetti. Savaştan önce general değiştirmenin uygun olmadığına inanıyor. Ancak Xu Qiaoxin, Pazar günkü Ulusal Kongre’den sonra bile alternatifler için seslerin devam edeceğini ve başkanlık kaydından önce Kasım ayına kadar sona ermeyeceğini açıkça kabul etti.

Xu Qiaoxin, Halk Partisi programında Ke Wenzhe tarafından haksızlığa uğradı ve “Markinin Değiştirilmesi” ve “Mavi Beyaz İşbirliği” gibi önemli konulardan çekinmedi.

Xu Qiaoxin Ke Wenzhe

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir