6 Milyon Hisse Senedi Mevduatı Geriye Döndüğünde! 11 finans kuruluşunun temettü getirilerini gösteren tabloda CITIC %5,8 ile listenin başında yer alıyor.

6 milyon finansal ortak, bakın! Şu anda kârları açıklanan 11 finans şirketinden Cathay Gold (2882), Huanan Gold (2880) ve Taixin Gold (2887) kârlarını okuyuculara bildirmeyen tek şirket.Temettü ve getiri sıralamasında, Toplamda 3 yuan temettü ödeyerek listede yer alan Fuban Gold (2881) ise %5,87 temettü getirisi ile 8 temettü 1 yuan'ı aşarak ilk sırayı alırken, onu %5,23 ile Guotai altını (2889) takip etti.

Ayrıca Okuyun: Yeni Yükseklik! CITIC Capital, artık “1 yuan altın” olarak adlandırılamayacak olan %5,8'lik temettü ile 1,8 yuan tutarında temettü dağıtmayı planlıyor.

6 Milyon Hisse Senedi Mevduatı Geriye Bakıyor!  Aşağıdaki tabloya bakıldığında CITIC, %5,8 temettü getirisi ile 11 finansal kurum arasında ilk sırada yer alıyor.  Resim Getty Images'in izniyle

6 Milyon Hisse Senedi Mevduatı Geriye Bakıyor! Aşağıdaki tabloya bakıldığında CITIC, %5,8 temettü getirisi ile 11 finansal kurum arasında ilk sırada yer alıyor. Resim Getty Images'in izniyle (© Philippe LEJEANVRE, Getty Images aracılığıyla)

Yaklaşık 6 milyon hissedarına sahip 14 finans kuruluşundan 11'i temettü rakamlarını bildirdi; bunların arasında Fufan Gold, 2,5 yuan nakit temettü ve 0,5 yuan hisse senedi temettü de dahil olmak üzere hisse başına 3 yuan ile en büyük temettü ödemeyi planlıyor. Üçüncüsü, CITIC Capital'in bu seferki 1,8 yuan'lık nakit temettüsüdür, dağıtımın büyüklüğü de mutlu bir şekilde “artık bir yuan altın yok” diye bağırdı. Buna ek olarak Mega Gold, 1,8 yuan tutarında temettü dağıttı; ancak bunun 1,5 yuan'ı nakit, 0,3 yuan'ı ise hisse senedi temettülerinden oluştu.

Genişletilmiş okuma: 850.000 paydaş QQ! Development Capital, hisse başına 0,5 yuan nakit temettü ödedi ve adını “Kai Fund Holdings” olarak değiştirdi.

Buna ek olarak, menkul kıymetler başkanı Yuan Daijin, geçen yıl 1,1 yuan ve 0,2 yuan hisse olmak üzere 1,15 yuan (0,85 yuan dahil) olmak üzere 1,3 yuan temettü ödemeyi planlıyor. Nakit ve hisse senedi temettülerinde 0,3 yuan) en güçlü beşinci oldu.

READ  Uykusuzluk, Sinirlilik, Ağız Kırıklığı 12 Belirtiler: B6 Almalısınız! |. B6 Vitamini |

Temettüleri 1 yuan'ın üzerinde olan diğer finansal hisse senetleri arasında, 0,75 yuan nakit temettü ve 0,25 yuan hisse temettüleriyle dokuz yılda yeni bir rekora imza atan Sino-Fung Gold (2890) ve Heku Gold (5880) yer alıyor. 1. Yuan, nakit temettü 0,65 Yuan ve hisse senedi temettü 0,35 Yuan'dır. Geliştirme fonuna gelince, Shin Kong Gold'a (2888) yalnızca 0,5 yuan temettü tahsis edildi, dolayısıyla temettü sıfırdı.

Genişletilmiş okuma: 9 yılda yeni zirve! SinoPac'ın teklif ettiği hisse başına 1 NT$ temettü getirisi %4,7

Hisse senedi sahipleri her zaman nakit akışına sahiptir, yani nakit temettü büyüklüğü ve getiri oranının bankanın yüksek faizli vadeli mevduatlarını geçip geçemeyeceği. Bugünün (26.) kapanış fiyatında, yalnızca nakit temettüye bakarsak, en yüksek temettü getirisi görülüyor. CITIC Gold %5,78, onu %5,23 ile Kudai Gold ve diğerleri 4. Ussion Gold (2884) 4,43 seviyesinde tamamladı. %

Genişletilmiş Okuma:[தைவான் பங்குகள் விரைவு அறிக்கை]Temettü duyurusu: Yushan altını erken dönemde %2'den fazla arttı, bir ok çarptı ve boşaldı

Bu yılın resmi borsa hazinesi genellikle beklendiği kadar iyi değil, bunun temel nedeni saf para olmaması, ancak bazı hisse senedi temettülerine danıştıktan sonra Mega Gold'un %3,84'ten fazla bir oranı var. Altın şu anda %3,15, Heku Gold ise yalnızca %2,52. Huanan Gold henüz açıklama yapmadı. Bununla birlikte, “büyüme tipi” finansal hisse senetlerini takip etmeyi tercih eden bazı hisse senedi yatırımcıları, hisse senedi temettülerinin nakit temettülerden daha uygun maliyetli olduğuna inanırken, muhafazakar hisse senedi yatırımcıları hak ihracının hisse başına yıllık getiriyi azaltacağından endişe ediyor ve her biri farklı. eğilim

READ  Göz ardı etmek çok kolay! "Kanserin 7 Belirtisi" Doktorlar yakınıyor: Artık çok geç |

[Yahoo Finance]LINE'a hoş geldiniz arkadaşlar!

⭐Finansal konular, uzman finansal yönetim ve tasarruf ipuçları, küçük işletmelere yönelik indirimler tek pakette kaçırmayın!

  • Ye Yiru, Yahoo Finans Özel Muhabiridir: 2000 yılındaki Web1.0 balonundan Meta Yuanverse Web3.0'a kadar, ana akım finans medyasındaki 20 yılı aşkın deneyimiyle Tayvan'ın büyük ve küçük işletme gruplarının yükselişine ve düşüşüne tanık oldu ve beş uluslararası finans deneyimi yaşadı. deneyimler. krizler. Finansın hayat olduğuna inanıyoruz ve her yerde finansal bilgi ne kadar zor olursa olsun bunu basit bir şekilde anlatmamız gerekiyor. Eğer parayı yönetemezseniz, para sizi umursamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir