Anti Juan Dolandırıcılık Davası, 1 Milyon Siyasi |

Kuomintang yasa koyucusu Xu Qiaoxin. Resim: Huang Jianhao/Fotoğraf (dosya resmi)

Kuomintang yasa koyucusu Xu Jiaxin'in kocasının kız kardeşi Liu Nu ve kayınbiraderi Du Nan, işlemleri içeren bir kara para aklama skandalına karıştı. Xu Jiaxin bugün (ayın 15'inde) dolandırıcılığa bulaşmışsa bunun kendi işi olduğunu eleştirmeye geldi. Ancak başından sonuna kadar İnternet ordusu Huang Jie ve Wang Yichuan uzun süredir geçinmeye çalışıyorlar, ayrıca DPP'yi de suçladılar, işbirliği yaptığı halkla ilişkiler şirketi Lin değil şirketti Lun'un halkla ilişkiler şirketinden Yu, bu konuyu önce bir “bumerang” haline getirdi, bu konuyu kullanmak istedi ama sonunda DPP tarafından mağlup edildi.

Siyasi yorumcu Wen Longdong, Xu Jiaxin ve karısının davayla hiçbir ilgisi yoksa neden zamanlamayı dürüstçe açıklamadıklarını sorguladı. Xu Qiaoxin'in Taipei Şehir Konseyi üyeleri ve yasa koyucuları ile Xu Qiaoxin'in kocasının Taichung Şehri Hükümeti bu dolandırıcılık davasına dahil mi? Xu Qiaoxin'in seçim fonunun bu dolandırıcılık davasıyla ne ilgisi var?

Xu Qiaoxin, bugün Tayvan'da bir dolandırıcılık grubuyla ilişkisi olduğuna dair en ufak bir ipucu olan herkesin sorumlu tutulması gerektiği konusunda ısrar ediyor, ancak o öyle değil! Çalıştığı halkla ilişkiler şirketlerinin hepsi düzgün şirketler, öyleyse Wen Longdong neden halkla ilişkiler şirketlerinin adlarını yazmaya cesaret edemiyor? Çünkü Luing bunu yazar yazmaz Lian Liangan'ın planının başarısız olacağını düşündü ve eğer Lian Liangan başarısız olursa ona nasıl siyasi bir saldırı başlatabileceğini düşündü.

Pek çok kişi onunla tanışırken siyasi saldırılarda bulunmaktan hoşlanır ancak çalıştığı şirket kesintisiz ve dürüst bir halkla ilişkiler şirketi olduğu için ilgisiz şirketlere zarar vermez. Herhangi bir yasa, bir halkla ilişkiler şirketi değil, Lin Yulun tarafından açılacaktır. Davayı takip etmek istiyorsanız, Demokratik İlerici Parti'nin Lin Yulun Halkla İlişkiler Şirketi ile kimin işbirliği yaptığını sormalısınız; bu, Demokratik İlerici Parti'den Tainan Şehir Meclis Üyesi Guo Zhenhui mi?

READ  Frenler sağlığa araba egzozundan daha zararlı parçacıklar oluşturur | TechNews Teknoloji Haberleri

Açıkçası Lin Yulun, Demokratik İlerleme Partisi'nin bir üyesi ve Wu'ya para bağışlayan bir TPP yasa koyucusu, pek çok kişi bu durumda “yeşil” diyor. Peyi; Kız kardeşinin kocası aynı zamanda Başkan Tsai Ing-wen ve Başkan Yardımcısı Lai Ching-tae'yi destekleyen Demokratik İlerici Parti'nin eski milletvekili Chen Baiwei'nin de sadık bir destekçisidir.

DPP yasa koyucusu Huang Jie'ye göre, sözde dolandırıcıların desteği nedeniyle istifa edecek ve ardından Lai Qingde istifa mı edecek? Dolandırıcılık grubundan bağış alan Wu Beiyi istifa edecek mi? Herkesin desteklediği Tsai Ing-wen de istifa edecek mi? İlgisiz ilişkileri birbirine bağlamak istiyorsanız, en azından niyetlerinizin bir temeline ve mantığına sahip olmalısınız, ne söz konusu olabilir?

Xu Qiaoxin daha da nefes nefese kaldı, “Aptal gibi mi görünüyorum? Bu insanlar o kadar 'yeşil' ki hala onları dolandırmaya gidiyorum? Erken öldüğümü mü düşünüyorum? Yoksa keşfedilmediklerini mi düşünüyorlar??” Cesur olmalı. Herkese söyleyin, eğer davaya karıştıklarını biliyorsa bunu kesinlikle savcıdan önce bildirecektir. Birden fazla “Dulgreen sınıfını” kaldırmak %100 mümkündür. Neden yapmasın? Bu.

Zhu Jiaxin, Lin Yulun'un kara para akladığını zaten biliyorsa neden bir avukat beklesin ki? Yasadışı bir şey yaptıysanız mutlaka tutuklanıp hapse atılmalıdır, annesi ve babası da olsa, kanunu çiğnemişlerse hapse girmeyi düşüneceklerine inanıyor.

Demokratik İlerici Parti Politika Derneği CEO'su Wang Yichuan, dolandırıcılık davasıyla ilgili bireyleri, kuruluşları ve kişileri listeledi ve netizenlerden Xu Qiaoxin'in geçmişte en sevdiği “Lianliankan”dan ders almalarını istedi. Xu Qiaoxin, Wang Yichuan'a 1 milyon yuan'a bahse girebileceklerini söyledi. Du soyadının bazı zihinsel sorunları olabilir, çünkü konuşmasının başında ve sonunda sözleri yanlıştı ve kimsenin inanmadığı şeyler söyledi, o da Wang Yichuan, Chichamao vb. nedeniyle bunu tuhaf buldu. Soyadı Du, aldatıcı çetenin çoğu zaman yarı gerçekleri ve yalanları söyleyeceğini düşünüyordu. Bu olay gerçekten çok saçma.

READ  İnfertilite ve endometriozis yumurtalık kanseri açısından yüksek risk grupları mıdır? Doktorlar yumurtalık kanseri tedavisinde yeni trend olan jinekolojik katili ele alıyor |Kadın

Dönemin Savunma Bakanı Qi Guosheng'in oğlu zina yaptığı için Qiu Qioxin, “Babanın söylediklerinden sorumlu tutulmamalı” dedi. Mantığı ve duruşu bu şekilde olsaydı o zaman Qiu Guosheng'den istifa etmesini isterdi ama bunu yapar mıydı? O zaman söylediği şey, Huang Jie ve Wang Yichuan'ın, siyasi saldırılar yapmak isteseler bile ödevlerini ciddi bir şekilde yapmadıklarıydı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir