Apple, Nanya, Zias ve Novatek'in Dahil Olmadığı Tedarik Zinciri Listesini Duyurdu | TechNews Teknoloji Haberleri

Apple tedarik zinciri listesini açıkladı, Nanya, Ziaz ve Novatek bunların arasında değil

Apple (Apple) 2023 tedarik zinciri listesini açıkladı. 2022 ile karşılaştırıldığında IC alt katman üreticisi Nandian, Apple'ın tedarik zinciri listesine geri döndü; Nanya, Ziaz, Novatek vb. listede yer almıyor. ASE Yatırım Kontrolü, Pegatron, Gumball, Wistron, Yazio vb. Apple'ın tedarik zincirinin bir parçası olmaya devam ediyor.

Apple, 2023 mali yılı için tedarik zinciri listesini açıkladı. Apple, listenin Apple ürünlerinin malzemeleri, üretimi ve montajında ​​yer alan küresel tedarikçilerin yaklaşık %98'ini kapsadığını belirtti.

2022 tedarik zinciri listesiyle karşılaştırıldığında, Hon Hai Grubu bölgesindeki Apple ürün üretim tesisleri arasında Çin'deki Guangdong, Henan, Jiangsu, Shaanxi, Sichuan ve Zhejiang yer alıyor; Jiangxi dahil, Hubei sürekli olarak hariç tutuluyor; Dünyanın diğer yerlerinde Brezilya'nın Amazonas, Sao Paulo ve Kaliforniya eyaletleri bu kez Hindistan'a dahil edilmezken, Vietnam'ın Bac Giang eyaleti listede yer almaya devam ediyor.

ASE yatırım ve kontrolünün ilgili kaleleri arasında Çin'deki Jiangsu ve Şangay, Tayvan'daki Yamagata Eyaleti ve Güney Kore ve Singapur'daki Gyeonggi Eyaletindeki Haiphong Şehri bulunmaktadır.

FPGA tasarımcısı Lattice Semiconductor'ın üssü Tayvan'da, Nanya'nın üssü Jiangsu, Çin ve Tayvan'da, Jiaz Terminal'in üssü Guangdong, Çin'de, 2022'de listelenen Novatek Microelectronics'in ve diğerlerinin yanı sıra Tayvanlı üretici Triotech Technology, Apple'ın 2023 mali yılı tedarik zinciri listesinde yok.

Karşılaştırıldığında, büyük IC alt tabaka üreticisi Nanjing Electronics Co., Ltd. Çin'in Jiangsu ve Tayvan'da fabrikaları var ve Apple'ın tedarik zinciri listesine geri döndü. Tayvanlı şirket Golden Arrow Printing Company'nin Çin'in Jiangsu ve Vietnam'ın Henan Eyaleti'nde tesisleri bulunuyor ve Apple'ın tedarik zinciri listesine yeni eklenen bir şirket.

Apple'ın tedarik zincirine ilk kez 2022'de eklenen Tayvan fabrikaları arasında Platinum Optics Technology Inc., Guangdong, Çin'deki Primax Electronics Ltd. ve Çin'in Guangdong kentindeki Radiant Opto-Electronics Corporation, Jiangsu Base, Taiwan Base, Winbond Electronics Corporation vb. yer alıyor. 2023 Apple'ın tedarik zinciri listede kalmaya devam edecek.

Ayrıca Apple, TSMC, Catcher, Zhengwei, Compal, Huatong, Delta Electronics, Largan Light, Lite-On, Pegatron, New Nikko, Taiwan Crystal Technology, Xinxing, Yaohua, Wistron, Yageo gibi büyük Tayvanlı fabrikalara tedarik sağlamaya devam ediyor. Zincir listesi.

(Yazar: Zhong Rongfeng; ilk görselin kaynağı:pixabay)

READ  [தினசரி பாட்காஸ்ட்]İsrail, İran Devrim Muhafızları Komutanı/Dünya Merkez Mutfağı WCK Üyelerini Bombaladı Gazze/Türkiye Yerel Seçimleri: Ana Muhalefet CHP Büyük Zaferle 35 Yılın Rekorunu Kırdı | Son 24 Saat | Corner Uluslararası UTN Global

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir