baban kim Bradley Beal, Suns’a Katılıyor – NBA – Basketbol

Wizards yıldızı Bradley Beal artık piyasada potansiyel bir ticaret ortağı haline geldi ve hareket haberi hemen su yüzüne çıktı.Beal başını sallamaya hazırken, raporlar Wizards’ın anlaşmayı bitirdiğini gösterdi. Oğullar. Beal, Phoenix’e gidecek ve Suns’ın yaşlıları gönderme konusundaki ana kontrolü, Chris Paul, Kevin Durant, Devin Booker ve Beal’den oluşan üç kişilik korkunç bir ikili oluşturuyor.

Golden Nuggets şampiyonluğu kazandı ve ralli sona erdi. Taslak bu Cuma, Tayvan saatiyle başlıyor ve serbest piyasa iki hafta içinde başlıyor. Bu küçük farkla bile, NBA bundan hoşlanmıyor gibi görünüyor. Dikkat etmek.

19 Haziran’ın erken saatlerinde, Tayvan saatiyle, sezonun ilk gişe rekorları kıran ticareti tamamlandı. Takas rafına alınan Bradley Beal’in Capitals’tan ayrılacağı doğrulandı. Ticaret hedefi Phoenix. Suns’ın, Beal’in derebeylik maddesinden feragat etmeye istekli olduğu bildiriliyor. , böylece Suns, dört ay önce ve sonra olmak üzere iki kez ticaret piyasasındaki en önemli işlem alıcısı oldu.

İşlem detayları aşağıdaki gibidir:

Kılavuz Gönderen: Bradley Beal

Suns şunları gönderdi: Chris Paul, Landry Shamet, 2024&2026 birinci tur takas hakları (not *), ikinci tur seçim “çok”

Not*: Shams Charania’nın haberinde yalnızca “birden fazla” birinci tur takas hakkından bahsedilirken, Suns’ın 2023, 2025, 2027, 2029 ilk tur draft hakları ve 2028 birinci tur takas hakları verildi. Bu anlaşmada Kevin Durant için Nets sadece 2024 ve 2026’da hareket edebilir. Açıkçası, bu iki ilk tur ticaret seçimi bir zorunluluktur.

Yaklaşık üç gün önce, Beal “ticaret piyasasında duyulabilecek bir öğe olarak görülüyordu.” Sezon dışı değişiklikler konusunu hemen ateşledi. Şu anki Wizards’ın as yıldızı, uzun vadeli bir anlaşmayı temsil ediyor. Takımın en yüksek saygısı ve onun da baskın bir kuralı vardır. Takım onu ​​takas etmek istiyorsa, başını sallamaya istekli olmalıdır. Bu terimler en iyi yıldızlara eşittir ve Beal’in ticaret tartışması bir saniyeliğine kızışıyor.

READ  Yeni ulaşım sistemi artık 13 kamu raporu, artan malzeme ve ceza miktarının hesaplanması yolunda. Kamu televizyon haber ağı PNN

Ancak objektif bir bakış açısından, Beale’in sözleşmesi Sihirbazı biraz üzebilir çünkü Beale bunu istemedi, ancak Sihirbaz onu kırmak ve yeniden inşa etmek istediği için gönderebilir. Bu, Peel’in seçilebileceği anlamına gelir. Takımın eve gidip Beal’in onayını alması için playofflar için güçlü bir yarışmacı olması gerekir, ancak bu takımların Wizards’ın gelecekteki varlıklarını yeniden inşa etmesine gerek yok.

Bir sonraki en iyi şeye razı olmak için en iyisi, şu anda ligdeki en zor maaş. Önümüzdeki dört yıl boyunca 2026-27 sezonu için oyuncu seçeneği de dahil olmak üzere bir yılın sonundaki süper maksimum maaş hala 207,74 milyon dolar. Hakim bir kural, kötü olan daha önce biten herhangi bir sözleşmeye devredilemez olmasıdır.

Ancak her durumda, söylentiler çıkarsa hemen temasa geçilen Bucks, Heat, Kings veya nihayet gerçek Suns, en azından hepsi bu yıl play-off’lara girdi ve belirli bir rekabet gücü gösterdi. Takım, Beal’i aldıktan sonra en azından tek taraflı olarak adil.Potansiyel getiriye bakılırsa, Wizards, Suns’la takasın daha kolay maaş indirimi elde etmelerine yardımcı olacağını düşünebilir, çünkü yalnızca CP3’ün sözleşmesi geçerlidir. Bu yıl 28 Haziran’da. Birkaç gün önce 30.8 milyon maaş, 15.8 milyon garantili sözleşmenin sadece yarısıydı. Shamet’in önümüzdeki üç yıl için hala 33 milyon dolarlık bir sözleşmesi var, ancak önümüzdeki iki yıl garanti değil. 29 Haziran 2024’ten önce işten çıkarıldıkları sürece, CP3’ün takip işlemi piyasada raporlanmaya devam edecek veya Wizard’ın 28 Haziran’dan önce çalışmaya devam edeceği söylense bile ödemeye gerek kalmayacak. Sihirbaz, üç taraflı bir işlem oluşturmak için başka ödüller alabilir, en azından sihirbazın Peel’in büyük anlaşmasından kurtulmasına izin verebilir ve gelecekte manipülasyon için alanı artırabilir.

READ  Taiwan Housing Show Hemming, konut piyasasındaki dört temel değişkene bakıyor ve yılın ikinci yarısının muhafazakar geçeceğini öngörüyor.

Kısacası, Wizards için, John Wall ve Beal’in iki guardı Wizards için bir play-off zirvesi oluştursa da, en azından 2017’de son 40 yılda ikinci kez Doğu Konferansı’nın ikinci turunu tamamladılar. Celtics, kaybetmeden önce yedinci maça kadar sıkıştı, ancak Beal, Wall’ın ciddi bir sakatlık nedeniyle yıldızlığa dönememesi ve sonunda takas edilmesinin ardından yıldız seviyesinde kaldı ve yüksek bir maaş kazandı. Beale’in büyücüleri olmalı. Durumda bir dönüm noktası oldu. Beal, kariyerinin ilk 11 yılında Washington DC’de kaldı ancak bu dönem finalleri de cezbetti.

Baban kim Güneş güçlü olduktan sonra yeniden şarj edilebilir

Vicdanımdan Suns’ Chips Pack’in “gerçekten kötü olmadığını” söyleyemem. Son iki yılda, yaşları nedeniyle etkileri bariz bir şekilde azaldı. Bu sezon kritik bir anda sakatlandılar. 2021’de şampiyonluk maçına çıkmanın anahtarı, belli ki “puan tanrısı” değil. Nuggets’a karşı playoffların ikinci turunda, CP3’ün kasıtlı olarak topa şut attığı ve savunma sırasında Nuggets’ı serbest bıraktığı düşünülüyordu. Forvet uygunsuz bir hedef. Shamet’in Suns ile yenilenen dört yıllık uzun vadeli sözleşmesine gelince, ortalama yıllık maaş 10 milyon yuan, ki bu piyasa fiyatından çok daha yüksek. Son iki yılda ikinciliği eklese bile dördüncü tura çok az kaldı. CB3 hala bir ana kontrol olma gücüne sahip olabilir. Shamet, savaş gücü açısından Sun için büyük bir destek değil. Ek olarak, Suns son yıllarda tüm ilk tur seçimlerini KD ticaretlerinde yayınladı, bu nedenle Wizards’ın etkili bir yeniden inşa getirisi elde etmesini zorlaştırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir