“Başka Bir Cennet: Zamanda Sıçrayan Kedi” Versiyon 3.7.0 Güncellendi!Yeni Uzaylı Katman Ortağı “”Sanal Görüntü Yıldızı” Oyun Tabanı |

Dünya çapında 15 milyondan fazla indirilen “Another Eden: The Cat Who Leapt Through Time” (Steam/App Store/Google Play), Ver 3.7.0 güncellemesinin yayınlandığını duyurdu!

[பின்வரும் உள்ளடக்கங்கள் அனைத்தும் உற்பத்தியாளரால் வழங்கப்பட்ட பத்திரிகை வெளியீடுகளிலிருந்து வந்தவை]

Bu güncellemeyle birlikte yeni bir uzaylı katman ortağı “Sanal Görüntü Yıldızı” Sayer (CV: Mutshin Tamura)” ortaya çıkıyor. Ayrıca Ver3.7.0'dan başlayarak, “Faz Kayması”ndaki deneyim puanlarını artırabilen yeni bir “Faz Yükselticisi” sistemi eklenmiştir. Faz Kaydırmada bir “Faz Yükselticiyi” etkinleştirmek için kullanılan bir “Faz Kristali”, Faz Kaydırmada ara sıra bulunur ve günde en fazla 5 tane alabilirsiniz.

Reklam (Lütfen bu makaleyi okumaya devam edin)

Ayrıca 25 Nisan saat 23:00'den (CST) itibaren her gün “Yeşil Anahtar × 4”, “Kırmızı Anahtar × 2” ve “Kedi Paw Ekspres Kupon × 3” boyutunda da yer alacak. . “Hazine Sandığının İşlevleri.

Ayrıca 7. yıldönümünü kutlamak için bir 7. yıl dönümü etkinliği de var; oyuna her gün giriş yapıp yan hikayeyi tamamlayarak 5.000'den fazla Chronos Stone'un yanı sıra günde bir kez karşılaşabileceğiniz ücretsiz bir “Ray of Time” alabilirsiniz. ve 5★ karakterli “Zamanın Fısıltısı” + “Zamanın Fısıltısı Yağmur Damlaları” da devam ediyor.

Reklam (Lütfen bu makaleyi okumaya devam edin)

tanışmak

Yeni uzaylı katman ortağı “Sanal Görüntü Yıldızı” Seiyar (CV: Mutshin Tamura)” ortaya çıkıyor. 19 Mayıs 2024 (CST) 22:59 Ver 3.7.0 güncellemesinin ardından bu dönemde aşağıdaki karşılaşmalar gerçekleştirilecek:

・”[டெஸ்டின்ட் என்கவுன்டர்]Zaman Yolculuğu Karşılaşması “Sanal Yıldız” Aksiyonu ile Ortaya Çıkıyor: Yalnızca 3 satın alma karşılığında ödenen %10 birebir tanışma şansı.

・”[டெஸ்டினி'ஸ் என்கவுன்டர்]Endless Peak-Thunder/Hit-” Görünüm: Ödeme Karşılaştığınız 10. kişiyle tanıştığınızda, aşağıdaki 5★ profesyonel karakterden biriyle tanışabilirsiniz:

Daisy Another Style “Prithivi” / Opal / Ollia Another Style “Sigurdrifa” / Villette / Dua Extra Style “Ereshkigal” / Labri Another Style “Lovebirds” / Miu Extra Style “Athena” / Susette Extra Style “Luciferted”/Reeded Maker/Melina Ekstra Stil “Yüz Silahlı Dev”

READ  Birinci sınıf yarı iletken endüstrilerinin atık imhasında ustalaşın!Tairong Technology, 21 Temmuz'da 72 yuan'lık bir referans fiyatla yükselen kabineye girdi.

1 Mayıs 2024'ten 19 Mayıs 2024 saat 22:59'a (CST) kadar bu dönemde aşağıdaki toplantılar gerçekleştirilecektir:

・”[ஃபேட்ஃபுல் என்கவுன்டர்]7. Yıllık Popüler Karakter Oyu”: Yalnızca 2 satın alma için ödeme yapılır.

Kirurilu Ekstra Stil “Divine Grace”/Kuki Nao/Melubibia/Alma Another Style “New Era”/Yakumo/Shasaka/Ani/”White Porcelain Demon” Misty Flower/Wenifega/Cesta

“Faz Kayması”nda deneyim puanlarını artırabilen yeni sistem “Faz Çarpanı” eklendi!

“Çevresel” etkiler ana hikayenin 85. bölümünden sonra ortaya çıkıyor (bölüm 3, bölüm 1). Bu sistem, belirli sahnelerde ortaya çıkan “faz kayması” yoluyla kazanılan deneyim puanlarını artıran yeni bir sistemdir.

Faz Kaydırmada “Faz Yükselticiyi” etkinleştirmek için bir “Faz Kristaline” sahip olmanız gerekir. “Faz Kristalleri” zaman zaman Faz Kaymasında bulunabilir, ancak gün başına elde edilebilecek sayı sınırlıdır (en fazla 5). “Derece Çarpanı” etkinleştirildiğinde “Derece Kristalleri” görünmeyecek ve alınan miktar her gün sıfırlanacaktır. “Lynx” bugünün ödülünü verdiğinde alınan sayı sıfırlanacak.

Faz geçişinden ayrılırken “faz amplifikatörünün” çalışmayı durdurması ihtimali vardır. Çıkış yaptığınızda “Faz Çarpanı” durmadan koşmaya devam ederse “Aşama Çarpanı” seviyesi artacak ve kazanabileceğiniz deneyim puanları tekrar artacaktır. “Faz yükselticisinin” seviyesinde 2 kata kadar bir artış meydana gelebilir.

“Cat Paw Ekspres Bileti”ne uygun labirentler eklendi.

Aşağıdaki zindanlar dahildir:

・Başka bir Zindan (Zor/Çok Zor) yan hikayesi “Sonsuz Yaşam ve Kusurlu Cennet”

Ayrıca, “Hikayeyi Yeniden İzle” işlevi aşağıdaki görevleri ekler:

· Xianhua

Annabelle Ekstra Stil “Bilgelik Gecesi”

“Yeşil Anahtar”, “Kırmızı Anahtar” ve “Kedi Pençesi Ekspres Bileti” almak için her gün bir etkinlik düzenleyin

25 Nisan 2024 23:00'dan 8 Mayıs 2024 22:59'a (CST) kadar, “Anahtar Kartlar” gibi öğeleri içeren hazine sandıkları her gün “Boyutsal Aralıklar”da görünecek. Etkinlik boyunca her gün hazine kutusundan “Yeşil Anahtar x 4”, “Kırmızı Anahtar x 2” ve “Cat Paw Ekspres Kuponu x 3” alabilirsiniz.

READ  Hayranların favori albümü! "Yeterince Kibar Değiliz" tartışması alevlendi. Netizenler "Ariel'i affet" ve Tiffany Hsu ile "canımı acıtıyor" diye bağırdılar.

7. Yılımızı kutluyoruz! 5.000 Chronos Gems alabilirsiniz!

7 Mayıs 2024 (CST) 22:59'a kadar oyuna giriş yapın ve 1.000 Chronos Stones kazanın! 21 Mayıs 2024 (CST) 22:59 itibarıyla “Mühürlü Bahçe ve Gökyüzünün Çekmecesi” yan hikâyesi ile “Bitmemiş Hayat ve Kusurlu Cennet” yan hikâyesini temizleyene kadar Kronos unvanını alabilirsiniz. her biri 1000 mücevher karşılığında.

21 Mayıs 2024 (CST) 22:59 itibarıyla, bugün verilen Chronos Stone sayısını 100'e çıkarmak için bir etkinlik sürüyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir