Eski Microsoft mühendisi, Windows 11'in tamamlanmamış bir ürün olduğundan şikayet ediyor, i9 + 128 GB RAM'in hâlâ başı dertte | Bilgisayar Kralı Ada

Windows 11'in piyasaya sürülmesinden bu yana 2 yıldan fazla zaman geçti. Çeşitli geliştirilmiş versiyonlar üzerinde çalışılıyor. Hatalar giderildi ve yeni özellikler birbiri ardına eklendi. Bunu kullanma deneyimime dayanarak derecelendirme gerçekten mevcut değil. Çok faydalı olduğunu düşünüyorum evet ama herkes öyle düşünmüyor. Geçtiğimiz günlerde eski bir Microsoft mühendisi, bir topluluk sitesinde Windows 11'in tamamlanmamış bir ürün olduğundan ve birçok çözülmemiş soruna sahip olduğundan şikayet etti. Bilgisayarının i9 işlemci ve 128 GB bellek ile yüksek özellikleri var, ancak yine de kötü bir şekilde gecikiyor. koşarken..

Eski Microsoft mühendisi, Windows 11'in yarım kalmış bir ürün olduğundan ve i9 + 128 GB RAM'in hâlâ sıkıntıda olduğundan yakınıyor.

Reklam (Lütfen bu makaleyi okumaya devam edin)

Daha önce eski Microsoft mühendisi Andy Young, X'te (eski adıyla Twitter) düşüncelerini paylaşmıştı. Windows 11 ekranlarıAyrıca Windows'un kurucu üyelerinden biri olduğunu da belirtti.

Windows 11 Başlat Menüsü kötü. Bu makinenin 1.600 dolarlık Core i9 CPU'su ve 128 GB RAM'i var ve bu da genellikle elde ettiğim performansla ilgili. Redmond'a ne oldu?

Aşağıda tanıtım videosu bulunmaktadır.Windows 11 Başlat menüsünü açtıktan sonra fare ile arama alanına tıkladı.Ekranın görünmesi birkaç saniye sürdü.Aradığı yazılımın anahtar kelimesini girdikten sonra ayrıca birkaç saniye beklemek. Sonuçların görünmesi biraz zaman alır ve açmak için tıklamak da çok yavaştır:

Reklam (Lütfen bu makaleyi okumaya devam edin)

https://imgur.com/a/kzqzKrp

Bu sorunu Windows 11'in henüz geliştirilmemiş olmasından sorumlu tuttu, ancak bunun münferit bir durum olduğunu düşünüyorum çünkü iki yılı aşkın süredir Windows 11 kullanıyorum ve Windows 11 geliştirme menüsüyle hiç karşılaşmadım. Bilgisayarımın CPU'su hala i7, bazı arka plan programlarından kaynaklanabileceğini düşünüyorum.

READ  Çin, W122 ve W123 Yol Bulucuları Etkinleştiriyor: Tayvan'ın Hava Savunma Derinliği Uyarı Süresini Kısaltıyor Merkezi Haber Ajansı |

Ancak henüz tam olarak geliştirilmediği doğrudur çünkü Windows 11 çok garip bir sistemdir, yanlışlıkla hiçbir şey yüklenmese bile bir yıldan fazla kullanımdan sonra bazı performans sorunları ortaya çıkabilir ve bunun hiçbir nedeni olamaz. Bu tür bir sorun ancak yeniden doldurularak çözülebilir.

Andy Young, Windows'u sevdiğini ve belirli bir alanın inşasına yardım ettikten sonra eskisi kadar iyi olmasını umduğunu söyledi. Veriler, geliştirdiğiniz yazılımın bazı kullanıcıları memnun etmediğini gösteriyorsa bu, yapılması gereken işler olduğu anlamına gelir:

Önceki istatistiklere göre aktif Windows 11 cihazlarının sayısı 400 milyonu geçti, bu kadar çok kullanıcı varken her cihazı sorunsuz ve sorunsuz çalıştırmak çok zor.

Peki Mac bunu yapabiliyor, neden Windows? Unutmayın, tüm Mac'ler Apple tarafından üretilir ve donanım ortakları Apple tarafından seçilir. Yazılım nispeten kapalıdır. Windows tamamen farklı. Donanım yalnızca ortak üreticilerin markalı makinelerini içermekle kalmıyor, aynı zamanda büyük bir Kendin Yap pazarı da var ve yazılım daha açık kaynak.

Ayrıca Windows 11 24H2'nin en son Insider sürümü şu anda performans sorunlarıyla karşı karşıyadır ve bu sorunların yılın ikinci yarısında piyasaya sürüldüğünde sorunsuz bir şekilde çözüleceğini umuyoruz. Herkesin bu yeni sürümü sabırsızlıkla beklediği birçok yapay zeka işlevi var:

Kaynak: Neowin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir