EXCLUSIVE/SHENYIN Açlığını gidermek için uzun süre NONO Neihu restoranında görünen CTWANT |

Son zamanlarda bu derginin okuyucuları Neihu'da öğle yemeği satın alan NONO ile tanıştı. (Resim/ okuyucular tarafından sağlanmıştır)

Geçen yılın haziran ayında Chen Xuanyu (NONO), birçok genç kadına cinsel saldırıda bulunduğunu ve tacizde bulunduğunu ifşa etti ve Taipei Bölge Savcılığı, yetersiz delil nedeniyle üç davayı kovuşturma olmadan kapattı. Aromaterapist ve netizen olan davacı, cezadan memnun değildi ve yakın zamanda Tayvan Yüksek Savcılığı'na yeniden değerlendirme talebinde bulunarak her iki davayı da yeniden yargılama için Pekin'e geri gönderdi. Skandal, kendisi ve eşi Zhu Haijun'un oyunculuk kariyerlerine ciddi şekilde zarar verdi, ancak Times dergisi okuyucusu yakın zamanda Taipei'nin Neihu Bölgesindeki küçük bir restorana kızarmış domuz eti satın almak için uğradığında. Rice'ın burada olduğunu bilen dükkan sahibi hemen içeri girdi.

NONO, birkaç kadına saldırmakla suçlanıyor ve beş ayrı cinsel saldırı, cinsel saldırıya teşebbüs, zorla uygunsuz saldırı ve reşit olmayan bir kıza cinsel saldırıdan şüpheleniliyor. Davacı davayı kabul etmeyi reddetti. (Fotoğraf / Gazete Fotoğrafı)

Cinsel taciz skandallarına karışan Nono'nun geçen ay Pingdong Tapınağı'nda göründükten sonra 20 kilo verdiği ortaya çıktı. Durumu ve itirafı dikkate alarak süreç boyunca sakinliğini korudu ve hızla bir arabaya binip iki avukatla birlikte oradan ayrıldı. Nisan ortasında medya ayrıca Zhu Haijun'un Qishan Thean Hou Tapınağı'ndaki sınır çevre etkinliğine iyi niyet elçisi olarak katıldığını, parlak bir şekilde gülümsediğini ve elleriyle sevgi gösterdiğini bildirdi. Bu ayın 18'inde saat 13.30'da mağaza memuru NONO, Taipei'deki bir restoranda öğle yemeği alırken NONO ile tanıştı.

NONO (soldan ikinci), bu yılın Mart ayında Pingtung'daki bir tapınakta tütsü yaktığı için doğrudan insanlar tarafından saldırıya uğradı. (Resim/Feng Yuting'in Facebook sayfasından alınmıştır)

Ayrıca okuyucular mağazadaki tezgahtarlar arasındaki konuşmalara kulak misafiri oldu, NONO'nun mağazaya beyaz SUV'uyla geleceği ortaya çıktı, bu yüzden arabayı görür görmez onun gelişini biliyordu. Birkaç gün önce bir keresinde görmüştüm. NONO ve Zhu Haijun bir süpermarkette mikrodalga yiyecek satın alıyorlar Görünmez görünüyordu ve internetten kayboluyordu, ara sıra özel kullanıyordu, topluluk birkaç arkadaş istiyordu ama gereksiz sorun çıkarmaktan korkup korkmadıklarını bilmiyorum ama onlar hızla sessizce geri aldı.

READ  Amerikalı elektrikli kamyon üreticisi Lordstown, Han Hai'yi dolandırıcılıkla suçlayarak iflas başvurusunda bulundu. Sankei | CNA Merkez Haber Ajansı

Ayın başında “Singapurlu Komedi Kralı” Lee Kuo Wong Tayvan'a geldi ve medyaya ara sıra arkadaşı NONO ile iletişime geçtiğini itiraf etti. O ve NONO birbirlerini 10 yıldan fazla süredir tanıdıkları için NONO ve Zhu Haijun, 2013 yılında Tayvan'da evlendiklerinden beri yakın bir dostlukları var. NONO'nun mevcut durumuyla ilgili olarak Li Guohuang iç çekti: “Şahsen ben bu olayın etkisinin onun için çok büyük olmadığını düşünüyorum. Tasarruf yaşamak için yeterli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir