EXCLUSIVE/SIN LIFE Mali Davranış Otoritesinin cezalarda adil olması gerektiğini söyleyerek maaş kesintileri nedeniyle para cezasına çarptırıldı |

Mali Davranış Otoritesi bugün eleştirdiShin Kong altındır(2888) veShin Kong Hayat SigortasıLider şirketi azarladı; akşam muhabir, yetkili makamların kendisine haksızlık ettiğine inanan ve Shin Kong'u inşa etmek için çok çalışması gerektiğinde ısrar eden Shin Kong Hayat Sigortası başkanı Wei Basheng'i aradı. Hayat'ın RBC'si (sermaye yeterlilik oranı) Haziran ayı sonunda %200'e ulaşacak.

Bir denetleyici kurumdan geliyordu ve ceza otoritesinin takdir yetkisinin olduğunu derinden anlıyordu, ancak cezanın bir dereceye kadar haklı görülmesi gerektiğine inanıyordu.

1. Bu yıl Shin Kong Financial ve Shin Kong Life'a bir mektup gönderildiğinde Yetkili Otorite, Shin Kong Life'ın görüşlerini açıkladığı sırada Shin Kong Financial ve Shin Kong Life'ın para cezasına çarptırılacağını medyaya bildirdi. . Bu onlara duruşma öncesinde hükmü hissetme fırsatı verdi.

2. Shin Kong Hayat Sigortası Şirketindeki görev süresi boyunca görevini tamamladı ve ilk olarak 13 milyar yuan'lik yüksek faizli şirket tahvillerini tamamladı.abonelikO zaman, bu yılın aboneliği 8 milyar yuan olacak ve Shin Kong Hayat Sigortası Şirketi'nin başkanı olarak, geçmişte halka açık olarak vaat ettiği ve hala üzerinde çalışılan her şeyi yerine getirdiğine inanıyor.

Yan kuruluş açısından bakıldığında Wei Basheng, geçen yıl göreve başladığından beri her zaman birçok imkansız görevi yerine getirdiğini söyledi. Ceza verilirken adalete de dikkat edilmelidir.

Bu yıl 39 yerli finans kurumu finansal hizmet kriterlerini karşıladı.

Normlara göre, finansal işletme göstergelerini karşılayan bankalar ve kredi kooperatifleri, bu yıl toplam 17 yerli banka ve 2…

Çin Ulusal Bankası'nın konut kredisi hacmi Mart ayında patlama yaşadı ama Jianrong neden bunu durduramadı?

Mali Denetleme Komisyonu'nun rakamlarına göre, Çin Ulusal Bankası'nın ipotek kredisi bakiyelerinin yıllık büyüme oranı Mart 2024 sonunda 21 ayın en yüksek seviyesi olan %8,58'e yükseldi. , %8'lik yüksek büyüme oranını korumaya devam ediyor…

Sermayesi olmayan insanlar var, neden Mali Denetleme Kurulu şüpheleri gidermek için onları tek başına cezalandırsın?

Shin Kong sermaye artıramadı ve Mali Denetleme Komisyonu bugün Shin Kong Gold (2888) başkanı Chen Huaizhou ve Sun Shou Wei Basheng'in 2024'te %50 ve %30 maaş kesintisi alacağını duyurdu ve bu da Wei Basheng'in şikayette bulunmasına yol açtı. . …

Para cezasına çarptırılan ve maaşı düşürülen özel/yeni hayat sigortacısı Wei Baosheng, Mali Denetleme Kurumunun cezaları uygularken adalete dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

Mali Denetleme Komisyonu bugün Shin Kong Gold (2888) ve Shin Kong Hayat Sigortası'nın başkanına …

Mali Denetleme Komisyonu, Xinshou yönetim kurulu üyesi Wei Baosheng'e para cezası verdi ve profesyonellere yönelik acımasız baskılar hakkında sert bir şekilde konuştu.

Ayın 23'ünde Mali Denetleme Komisyonu, Shin Kong Hayat Sigortası Şirketi'nin başkanı Wei Basheng'i, sermaye yeterlilik oranını yasal standartlara yükseltmediği için para cezasına çarptırdı. Wei Baosheng akşam bir bildiri yayınlayarak Mali Denetleme Komitesi'nin 5 acı bir şekilde şunu söylemesini istedi:

Emlak hacmi ve fiyatları ilk çeyrekte arttı ve beş büyük bankanın yeni konut kredileri aynı dönemde yeni zirvelere ulaştı.

Merkez bankası 23'ünde, Mart ayında beş büyük bankanın yeni kredilerine ilişkin ortalama faiz oranının Şubat ayındaki %1,987'den 0,03 puanlık bir artışla üç ayın en yüksek seviyesi olan %2,017 olduğunu bildirdi…


Yaygın 0 O zaman mesaj bırakın