Fu Kunqi, 16 KMT yasa koyucuyu Çin'e gönderdi: kesişen görüş alışverişlerine devam etmeyi ve kızgınlığı hafifletmeyi umuyor |

2024/4/26 16:06(26.04.17:51 güncellendi)

Fu Kunqi, KMT milletvekili Yuan Caucus'tan (sağdan önden 2.) oluşan bir heyetin ayın 26'sında Çin'i ziyaret etmesine öncülük etti. Görüşe ve Kongreye göre en büyük parti olarak, bunun sekiz yıldır askıya alınan boğazlar arası ilişkileri yeniden tesis etmek için barışçıl bir buz kırma yolculuğu olmasını umuyordu ve Tayvan Boğazı'nın barışa ihtiyacı var Fotoğraf: Merkezi Haber Ajansı muhabiri Ye Zhen, Nisan'da. 26, 113

(Merkezi Haber Ajansı muhabiri Ye Zhen Taoyuan ayın 26'sında bildirdi) Kuomintang Yasama Yuan Grubu koordinatörü Fu Gongqi başkanlığındaki bir ekip bugün Çin ana karasını ziyaret etti. Taoji'de bir basın toplantısı düzenleyen kendisi, Demokratik İlerleme Partisi'nin sınır ötesi bağları ve alışverişi yeniden kurma, kızgınlığı azaltma, Tayvan'ın tarım ve balıkçılık ürünlerini pazarlama ve turizmi teşvik etme konusunda Kuomintang'a büyük bir nimet olacağını umduğunu söyledi. seyahat

Bu kez Fu Kunqi'nin yanı sıra Çin anakarasına transfer olan yasa koyucular arasında Luo Mingcai, Chen Xuesheng, Zheng Tiancai, Xu Xinying, Chen Yuzhen, Zheng Zhengqian, Wang Hongwei, Lin Peixiang, Liao Xianxiang, Zhang Zhiljun, Zhang Zhiljun da vardı. , You Hao, Lu Xianyi, Huang Ren, Weng Xiaoling ve Lin Qianqi toplam 17 KMT yasa koyucusudur.

Fu Kunqi, öğleden sonra Çin ana karasına yapacağı ziyaret öncesinde “Tayvan Boğazı'nda barışçıl kalkınma için buzları kırmak ve Tayvan'ın çeşitli endüstrilerini yeniden canlandırmak” amacıyla bir basın toplantısı düzenledi: “Turizm Hualien'i Kurtarır, Tur Grupları Yasağı Kaldırıldı ve Yolcular. Havayolları Savaş Jetleri “İstemiyorum.”

Tayvan'ın yeni kamuoyunu temsil eden ve Kongre'deki en büyük parti olan Tayvan, sekiz yıldır askıya alınan boğazlar arası ilişkileri yeni bir seviyeye getirmek için barışçıl bir yolculuk yapan demokratik, çoğulcu ve açık bir toplumdur ve Tayvan Boğazın barışa ihtiyacı var.

Fu Kunqi, Ukrayna-Rusya savaşı ve İsrail-Filistin çatışmasının ardından ABD Senatosu tarafından kabul edilen “Hint-Pasifik Savunma Alt Yasası”nda Tayvan'ı korumak ve barış istemek için 8,12 milyar ABD doları yer alıyor.

Fu Kunqi, sorumlu bir Kuomintang olmak, geçmişteki tüm nefreti azaltmak ve her iki tarafın da Tayvan'ın çeşitli endüstrilerini tamamen yeniden başlatmasına izin vermek istediklerini söyledi. Gezi aynı zamanda Tayvan'ın tarım ve balıkçılık ürünlerini anakaraya pazarlamayı da umuyor ve ana karaya hoş geldiniz diyoruz. Tayvan'a turist.

READ  ABD'li yetkililer, sızdırılan belgeyle ilgili olduğu iddia edilen yabancı bağlantıları araştırıyor

Fu Kunqi, Tayvan Boğazı'nın iki yakasının oturup konuşması gerektiğini söyledi.

Fu Kunqi, Hualien depremi yardımı ve yeniden inşasının iki aşamaya bölündüğünü ve ikinci felaketten sonra Hualien turizminin yeniden inşa edileceğini, bu yılın ekim ve aralık ayına gelindiğini ancak operatörlerin hâlâ borç ve maaş ödemek zorunda olduğunu söyledi. gezi Tayvan'ın turizmini ve Tayvan'ın anakarasını pazarlamaktır. Tayvan'a giden Hualien, çeşitli canlılık getirmek üzeredir. meslekler.

Fu Kunqi yasa koyucularının ilk resmi görevi bugün ayrılıp ayın 28'i akşamı geri dönmek olacak ve 29'unda her zamanki gibi 17 yasa koyucunun yasama meclisine gelmesi bekleniyor.

Fu Kunqi, Tayvan Boğazı'nın her iki yakasının tek bir aile olduğuna ve Tayvan Boğazı'nın her iki yakasının da barış içinde gelişebileceğine inandığını söyledi. Lai Qingde'yi DPP'nin boğazlar arası barış seyahatini desteklemesine izin vermeye davet etti. (Yazar: Lin Shuhui) 1130426

Merkezi Haber Ajansı “İlk El Haber” uygulaması

iOS uygulamasını indirinAndroid uygulaması indirme

Bu sitedeki metin, resim ve videolar izinsiz çoğaltılamaz, kamuya açık olarak yayınlanamaz, kamuya iletilemez, kullanılamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir