“Gözyaşlarının Kraliçesi” Kim Ji Won ve Na'nın sekreterinin ekran dışı bir ilişkisi var! Apink'ten Yoon Bo-mi, Koreli yapımcı RADO'ya aşık olduğunu ve 7 yıldır birlikte olduğunu itiraf etti! |. Çarşı

Fotoğraf kaynak: TWITTER@CJnDrama/IG@__yoonbomi__

Netflix'in “Gözyaşı Kraliçesi” bu hafta finaline ulaşıyor! 30 yaşındaki Yoon Bomi, 7 yıldan fazla bir süredir Koreli bir kız grubunda yer alan ve en son Kore dizisi “The Queen of Tears” ile çok sayıda hayran kazanan Koreli bir kız grubunun az sayıdaki üyesinden biridir! Geçtiğimiz günlerde Kore medyası D Ajansı, Yoon Bo-mi'nin ünlü Koreli yapımcı Rado ile hiçbir uyarıda bulunmadan yedi yıldır ilişki içinde olduğunu ve çiftin “Kraliçe” kadrosuna ilişkin ilk dedikodular haline geldiğini bildirdi. “Queen of Tears” sona erdiğinde başka sürprizler olacak mı acaba? Dizinin pek çok hayranı “Sekreter Na”nın Yoon Bo-mi'yi patronu Kim'i saklamayı bırakmaya ikna edebileceğini umuyor. Ji-won ve Kim Soo-hyun'a olan aşkını er ya da geç itiraf etmeli!

Genişletilmiş Okuma>> “Gözyaşlarının Kraliçesi” Sonuç Tahmini! Kim Ji-won, kocası Kim Soo-hyun'u unutup yabancı mı oldu? Kim Soo Hyun, Park Sung Hoon'a Karşı Saldırıdan Tutuklandı mı?

Fotoğraf kredisi: IG@__yoonbomi__

Aşık olduğu ortaya çıkan Yoon Bomi, daha önce resmi sosyal medyası aracılığıyla el yazısıyla yazılmış bir mektup yayınlayarak Abing'i seven pandalardan özür dileyerek, RADO'ya olan sevgilerini sürdürdükleri için onlara teşekkür etti ve hayranların onu sevmeye devam edeceğini umdu. ona nazik kutsamalar verin.

39 yaşındaki yapımcı erkek arkadaşı RADO, Kore'nin tanınmış müzik grubu “Black Eyes”ın bir üyesi olan Song Jooing'in yanı sıra 2017 yılında CJ E&M ile birlikte High Up Entertainment Management'ı da kurdu. Ayrıca RADO, popüler kız grubu TWICE'ın “CHEER UP” ve “TT” gibi popüler şarkılarını da yazdı, bu da onun çok fazla geçmişe sahip olduğunu gösteriyor!

Fotoğraf kredisi: IG@__yoonbomi__

Kore medyasına göre Yoon Bomi ve yapımcı erkek arkadaşı Rado, “Only One (내가설렄수이이)” şarkısı sayesinde tanıştılar ve bu şarkı sadece Abing'in 2016 Revolution'da çıkan üçüncü normal albümü “Pink”ten değil. Yin Bumi'nin şu anki erkek arkadaşı, müzik yoluyla aşk tohumlarını eken ve Nisan 2017'de çıkmaya başladığı RADO'dur. Ayrıca RADO'nun da Kore'de olduğunu söyledi. “One and Only (내가설레수이이)” onun en sevdiği şarkıydı ve o sırada onu gizlice çalıyordu!

READ  Emlak piyasası/merkez bankası ikinci aile için kredi limitinin %70'ini feda ediyor.

Fotoğraf kredisi: TWITTER@CJnDrama

Yoon Bo-mi'nin “Queen of Tears”da çok fazla rolü olmasa da oynadığı “Sekreter Na”, gizlice yardım ettiği “Hong Hae-in” Kim Ji-won'un her zaman iyi bir arkadaşı ve yoldaşıdır. Hong Hae-in”, Queen grubunun lideri konumuna yeniden kavuştu. Yoon Bomi'nin karakteri ve sadık karakteri birçok dizi hayranının kalbini fethetti! Yoon Bomi ve erkek arkadaşı RADO'ya uzun ve mutlu bir yaşam diliyorum, “karakterleri de öyle olsun” Gözyaşlarının Kraliçesi” de tıpkı Yoon Bomi gibi hayatlarında neşe buluyor. Hadi sabırsızlıkla bekleyelim!

[விரிவாக்கப்பட்ட வாசிப்பு]

Fotoğraf kredisi: TWITTER@CJnDrama

>>”Gözyaşı Kraliçesi”nde karakter ilişkileri! Kim Soo Hyun, eşi Kim Ji Won'a olan aşkının kanıtını paylaştı! Park Sung-hoon ve Bayan Mo'nun başka büyük planları var mı?

>>11 “Gözyaşı Kraliçesi”nden Önemli Noktalar! Kim Soo Hyun, 10 yıl sonra ilk kez bir Kore dizisinin OST'sini söylüyor! Kim Ji-won ve Kwak Dong-yeon'un ailesi, gizli fonları aramak için Kraliçe'nin malikanesine geri döner.

>>”Gözyaşlarının Kraliçesi” fotoğraf albümü sizi evlilik yemininizi görmeye götürüyor! “Gözyaşlarının Kraliçesi” Kim Ji Won reenkarnasyona uğrayacak ve kocası Kim Soo Hyun ile birlikte olacak!

>>Disney+ Kore draması “Search 1958″in 9 öne çıkan özelliği! Lee Jae-hoon, “The Signal”den sonra dedektif rolüne geri dönüyor ve kadın başrolle romantik bir sahnede oynama hayalini gerçekleştiriyor.

>>“Sırtınızda Shawn Joy ile koşmak”ın altın çizgileri herkesin gelişiminin bir işareti midir? “Yapabileceğim tek şey o küçük rahatlıkları sağlamak.”

*Bu makale Harper's BAZAAR tarafından rapor edilmiştir ve izinsiz çoğaltılamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir