Hongguang hayır. 39 Gerçek askeri eğitim şafakla başlar, askeri uçaklar doğuya doğru hareket eder ve ilk günün odak noktası olur | Siyasi | Merkezi Haber Ajansı CNA

2023/7/24 08:22(Güncelleme 7/24 16:23)

Hanguang tatbikatının ilk günü olan 24’ünün sabahı Taitung Jihang Hava Kuvvetleri Üssü’nden toplam üç C130 nakliye uçağı Pingdong’dan Taitung’a geldi.

(Merkezi Haber Ajansı muhabiri You Kaixiang, Taipei, 24.) Ulusal Ordu’nun Hanguang No.’su, Hengshan komuta noktasının eğitim emrinden sonra. 39. Ordu tatbikatı bugün erken saatlerde başladı.Tatbikatın ilk günü muharebe gücünü korumaya odaklanacak. Batıda konuşlanmış bazı askeri uçaklar doğuya kaydırılacak.

Tayvan Yedek Kuvvetlerinin tamamı seferber edildi ve organize edildi ve yedek subaylar ve askerler taktik konumlarda toplanmaya çağrıldı ve ilgili araç ve gereçlere el konuldu; “Pingfeng War Kai” kursunda belirli alanlar açıldı.

Ulusal Ordu’nun Hongguang 39 askeri tatbikatı, Çin Komünist Partisi’nin geçen yıl Ağustos ayında Tayvan’da düzenlediği askeri tatbikatın ve bu yıl Nisan ayında gerçekleştirdiği ortak kılıç tatbikatının ardından 28’inci bugünden itibaren 5 gün üst üste gerçekleştirilecek. Katlar ve yalıtım eğitimi prosedürleri.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan alınan bilgiye göre eğitim, “savaş gücünün idame ettirilmesi”, “deniz önleme ve destek harekatları” ve “yurt güvenliği harekatları” olmak üzere üç ana başlıkta gerçekleştiriliyor.

Bugün Hanguang’ın ilk günü. Bir saldırı ordusu rolü oynayan Kızıl Ordu, bir savaş başlatmadan önceki hazırlıklara odaklanır; Bir savunma ordusu rolü oynayan Mavi Ordu, Kızıl Ordu’nun Tayvan’ı işgalinin belirtilerini alıyormuş gibi yapar. Ve oyuncular, antrenmanlar resmen başladı.

Batıdaki hava üsleri savaş sırasında ilk saldırı hedefi dalgası olabileceğinden, batıda konuşlanmış bazı askeri uçaklar, savaş güçlerini korumak ve düşman füze saldırılarını önlemek için doğuda Hualien’deki Jiashan Üssü ve doğuda Taitung’daki Jihang Üssü mağaralarına taşındı.

Tayvan Yedek Alayı’nın tamamı seferber edildi ve aynı anda oluşturuldu ve tüm Tayvan Yedek subayları ve askerleri, ayakta duran kuvvetleri desteklemek ve muharebe eğitimi gibi ilgili görevleri yerine getirmek için acilen taktik pozisyonlara çağrıldı.

READ  Hualien Depremi/Ölü Sayısı 9'a Yükseldi... Usta Cheng Yen, Felaketi Araştırmak İçin Uranüs Binasını Ziyaret Etti ve Ailelere Başsağlığı Diledi | 0403 Hualien Depremi | Önemli haberler

Halk Kurtuluş Ordusu Donanması’nın uçak gemisi Shandong, Nisan ayında Tayvan’ın Doğu Denizi ve Batı Pasifik’te tatbikatlar yaptı.Ayrıca, son zamanlarda Tayvan’ın güneydoğusundaki hava sahasında komünist bombardıman uçaklarının varlığı, doğu Tayvan’daki muharebe gücünün güvenliği için ciddi bir tehdit oluşturuyor.

Tamkang Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Araştırmalar Enstitüsü’nde yardımcı doçent olan Lin Yingyou ve Ulusal Politika Araştırma Vakfı’nda yardımcı araştırmacı olan Jie Zhong, Merkezi Haber Ajansı tarafından röportaj yaptı ve “hala gerekli” olduğuna inandı. Doğu hala sınırlıdır.

Lin Yingyou ve Jie Zhong, ÇKP’nin savaş patlak verdiğinde Tayvan’ın doğusundaki uçaklara ve diğer kuvvetlere hızla saldıracağını varsaydığına dikkat çekti. Amacı, Tayvan’ın doğusunu vuran balistik füzelerin isabet eksikliğini telafi etmektir. Shan, Jihang Kalesi ve Donggu Çelik Kapı. (Yazar: Guo Wusai) 1120724

Yanlış bilgilendirmeyle mücadele edin, çeşitlendirin, Tayvan’ın çeşitliliğini güçlendirin, şeffaflık, farklılıklara hoşgörü, daha az suçlama
ABD, Deniz Devriyesi için Ücretsiz Olarak 20 İHA Bursiyeri Sağlıyor JUMP: Tayvan’ın Deniz Gözetleme Yeteneklerini GüçlendirinAlimler: Link-22, ulusal ordunun ortak bir savaş resmi oluşturmak için Amerika Birleşik Devletleri’ne bağlanmasına izin veriyor

Merkez Haber Ajansı “Birinci El Haber” uygulaması

iOS uygulamasını indirinAndroid uygulaması indirme

Bu internet sitesinde yer alan yazı, resim ve ses ve videolar izinsiz olarak çoğaltılamaz, kamuya açık olarak yayınlanamaz, kamuya iletilemez ve kullanılamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir