Yabancı medya tarafından ifşa edilen PS5 Pro performansı ve çıkış tarihi. Project Q’nun gerçek makinenin bir videosu olduğundan şüpheleniliyor

Yabancı medya, gerçek makinenin videosu olduğundan şüphelenilen Project Q’nun PS5 Pro gövdesinin performansı ve çıkış tarihi hakkında haberler yayınladı. PS5 PlayStation 5 piyasaya çıkalı iki buçuk yıldan fazla oldu ve oyuncular daha çok PS5 yarım nesil yükseltilmiş “Pro” makinenin ne zaman çıkacağı konusunda endişeli. Son zamanlarda yabancı oyun medyası, bazı donanım performansı ve PS5 Pro çıkış tarihi sunan bir haber yayınladı.

Yabancı medyadan gelen en son haberler, PS5 Pro’nun 2024’ün sonunda piyasaya sürülmesinin planlandığı yönünde.

Yabancı oyun medyası “Key to Gaming” geçtiğimiz günlerde PS5 Pro hakkında bir rapor yayınladı.Önemli haber raporu, muhbirinin “Trinity” kod adı altında bir PS5 Pro ana bilgisayarının zaten geliştirilmekte olduğuna dair sağladığı bilgilere atıfta bulunuyor. Aslında, PS5 Pro’nun test faaliyetleri halihazırda devam ediyor ve çoğu PS5 oyun geliştirme stüdyosu, bu yılın Kasım ayı sonuna kadar geliştirme konsolunu (geliştirme kiti) alacak.

PS, “22. yüzyıl cinayet ağı” kodunu ilk kez kullanmıyor. Örneğin, PS4 Pro’nun kod adı “Neo” ve PSVR’nin kod adı “Morpheus”tur. Resimde, çevrimiçi PS5 Pro’nun bir konsept resmi gösterilmektedir.

👉 Kuponlar 2023 ders para oyunu öğretimi satın alın

PS5 Pro’nun donanım performansına gelince, bu haber çok fazla bilgi vermiyor. PS5 Pro, 30 WGP ile belirtilir (çalışma grubu işlemcileri, AMD’nin çip mimarisi; 1 WGP, iki bilgi işlem birimine eşittir. Karşılaştırma için, PS85 normal sürümü var).

Haberde ayrıca PS5 Pro’nun 4K çözünürlükte daha yüksek ve daha tutarlı FPS’nin yanı sıra 8K performans modu ve iyileştirilmiş ışık izleme efektleri sunmayı hedefleyeceğinden de bahsediliyor. Sızıntı nihayet PS5 Pro’nun resmi olarak Kasım 2024’te piyasaya sürülmesinin planlandığını netleştirdi.

Rapora gelince, “Insider Gaming”in tanınmış muhbiri Tom Henderson, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, PS5 Pro’nun kullandığı çipin kod adının “Viola” olduğunu belirterek;

READ  Fu Gongqi'nin cinsel tacizine tanık olan Hao Longbin, "net bir hafızası olmadığını" söyledi ve onu Fu ile yüzleşmeye çağırdı.

👉PlayStation Store Yaz İndirimi 1300 oyun Oynanması gereken 20 seçimde %20 indirim

https://twitter.com/_Tom_Henderson_/status/1682477848869629954?s=20

Ayrıca Android sistemini kullanan veya sınırsız oynanışa sahip olan Project Q da çıkıyor.

Twitter kullanıcısı “@Zuby_Tech” (@Zuby_Tech) Twitter’da 30 saniyelik bir tweet attı.Film, içerik, Project Q’nun gerçek makine başlangıç ​​ekranıdır. Zuby_Tech, herhangi bir oyunu çalıştırmak için Project Q’yu kullanmaz (elbette, Project Q henüz başlamadı ve PS5 sunucusu doğal olarak bunu destekleyemez), yalnızca bilgisayar arabirimini ve makinenin gövdesini ve arkasını gösterir.

👉 Kuponlu Switch oyunları satın almanın 3 yolu vardır ve bunların tümü PC’de kullanılabilir|eShop 10 adet önerilen satın alma sunar

Videoda yer alan “Project Q”nun bir Android sistemi kullandığını belirtmekte fayda var, yani bu video doğruysa, Project Q’nun PS5 oyunları oynamanın yanı sıra Google Play’de video izlemek veya mobil oyun oynamak gibi etkinlikler için kullanılması daha olası. Elbette bugün bir “resim” olsa bile bu doğru olmayabilir ve iyi işçiliğe sahip birinin Dual Sense’i parçalayıp Android ekranını taklit etme fırsatını reddettiği göz ardı edilemez.

👉Tanınmış yetişkin oyun şirketi ILLUSION işini kapattı. Netizenler bir çağın sona ermesinden yakınıyor: İşte o zaman seks hakkında bilgi sahibi oldum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir