İPhone şifrem birden çok kez yanlışsa ne yapmalıyım, bunu kolayca yapmak için hepsi bir arada iPhone kilit açma aracı olan iToolabUnlockGo'yu (iPhoneUnlocker) deneyin.

Vay be~~~ iPhone şifrem birçok kez yanlışsa ne yapmalıyım? iPhone şifresi birçok kez yanlış giriliyor, kilitli kalma süresi uzuyor, iPhone kullanılamaz hale geliyor ve son olarak iPhone devre dışı kalıyor.

Gelin ve şimdi deneyiniToolab tarafından başlatılan Kilit AçmaGo (iPhone Kilit Açıcı), hepsi bir arada bir iPhone kilit açma aracıdır!Ekran kilidi şifresinin kilidini açmaya, iCloud aktivasyonunun kilidini açmaya, Apple Kimliğini kaldırmaya, FMI'yı kapatmaya, ekran süresi şifresinin kilidini açmaya, MDM cihaz yönetimini atlamaya ve en yeni iOS17 ve iPhone 15 serisi telefonları desteklemeye yardımcı olur.

İndirme linki👉 https://bit.ly/4aObcro

iToolabUnlockGo (iPhoneUnlocker) hepsi bir arada iPhone kilit açma aracını indirdikten sonra, yüklemek için çift tıklayın, ekrandaki işlemleri takip edin ve kurulum tamamlanmıştır! iToolab UnlockGo, Windows bilgisayarları ve Mac bilgisayarları destekler!

iToolab UnlockGo, iPhone/iPad için çeşitli kilit kodu kaldırma işlevleri sağlar: “Ekran Kilidi Parolasının Kilidini Aç”, “iCloud Aktivasyonunun Kilidini Aç”, “Apple Kimliğini Kaldır”, “FMI'yı Devre Dışı Bırak”, “Ekran Süresi Parolasının Kilidini Aç”, “MDM Cihaz Yönetimini Atla” “. iPhone ekran şifresini çok fazla yanlış girerseniz, ekranda iPhone'unuzun kullanılamadığı veya iPhone'unuzun iTunes'a bağlantısının devre dışı bırakıldığı görünecektir. Yanlış giriş sayısına bağlı olarak bekleme süresi değişecektir. 10 kez yanlış şifre girerseniz iPhone'unuz kalıcı olarak devre dışı bırakılır. Doğrudan kilitlenebilir veya silinebilir; bu nedenle ekran kilidi şifresinin kilidini açmak için iToolab Kilidini Açmayı deneyin.

Kullanmadan önce bunu deneyebilirsiniz, eğer iOS 17 ve üzeri ise, 72 saat içerisinde şifre değiştirilmişse, iOS 15.2 ve üzeri ise şifre ID’sini sıfırlayabilir ve cihazın ağa bağlanmasını sağlayabilirsiniz. Fabrika ayarlarını geri yüklemek için cihazdaki “iPhone'u Sil” seçeneğini kullanabilirsiniz. Doğrudan kullanılabilir, bu iki çözüm işe yaramazsa ekran kilidini açmak için iToolab Kilidini Açmanız önerilir; Şifre fonksiyonu!

READ  Nisan 2024 Steam Oyun Platformu İstatistikleri ve GeForce RTX 40 Serisi Ekran Kartları Listesine Girdi

“Ekran Şifresinin Kilidini Aç”a tıklayın, iPhone/iPad'inizi bilgisayara bağlayın ve ardından “Başlat”a tıklayın: Cihazın kilidini açmak için bu işlevi kullanmak, cihazdaki tüm verileri siler! Bu nedenle düzenli yedekleme çok önemlidir.

Daha sonra iToolabUnlockGo, bağlı cihaza bağlı olarak cihaz yazılımı indirmeleri sunacaktır, istediğiniz sürümü seçin, ardından “İndir” e tıklayın; program, ev ağınızın hızına ve boyutuna göre belirlenecektir. Cihaz yazılımı güncelleme süreleri değişecektir!

İndirme işlemi tamamlandıktan sonra “Şimdi Kilidini Aç” kilidini açmaya hazırsınız ve doğrulamanın ardından iToolab Kilidi Açma işlemi indirmeye başlayacaktır.

Şu anda iPhone'un kilidi açılmaya ve güncellenmeye başlayacaktır, hiçbir şey yapılamaz ve iToolab UnlockGo'nun kilit açma işlemini tamamlamasını bekleyemezsiniz.

Son olarak, iToolab UnlockGo “Kilit Açma Tamamlandı” mesajını gösterir ve telefonda görünen eylemleri takip edin, Apple Kimliğinizi vb. girin ve bitirdiniz!

Daha eksiksiz özellikler:https://www.mcdulll.com/blog/post/122326907

İndirme linki👉 https://bit.ly/4aObcro

Ayrıca McDull ve Xiaomi makalelerine bakın
2024 En Güçlü Ses Değiştirme Yazılımı, Erkekten Kadına, EaseUS VoiceWave Gerçek Zamanlı Yapay Zeka Ses Değiştirme Yazılımı
Kuru difüzyon sistemi, tek tıklamayla koku değiştirme, yüksek hareket kabiliyeti “Philips Akıllı Araba Parfümü OlfaPure 7100”!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir