Kaitao Rallisi’nde 716 Tayvan Bağımsızlık Kanadı Hu Yue, Ke Wenshe ve Guo Taiming[புகைப்பட தொகுப்பு]| Siyasi | Merkezi Haber Ajansı CNA

2023/7/16 17:46(Güncelleme 7/16 21:19)

İnternet ünlüsü “küratör” Chen Shihan ve Times Force eski yasa koyucu Huang Guchang, halkı “yargı ve konut adaleti” çağrısıyla 16’sında Ketagalan Bulvarı’nda miting yapmaya çağırdı. Fotoğraf: CNA muhabiri Zhao Shixun, 16 Temmuz 2012.

(Merkezi Haber Ajansı muhabiri Huang Liyun, Taipei, 16.) 716 “Tayvan’ı Adalet ve Adaletle Kurtarın” kampanyası, Halk Partisi başkan adayı Ke Wenzhe, Kuomintang başkan adayı Hu Yue ve The. Hon Hai Group’un kurucusu Guo Taiming, hepsi katıldı ve dayanışmalarını ifade etti. Tayvan’ın Bağımsızlık Protestolarının Meşruiyeti.

Demokratik İlerleme Partisi Ulusal Kongresini bu öğleden sonra Taipei’deki Grand Hotel’de gerçekleştirdi; İnternet ünlüsü “küratör” Chen Jihan ve Times Force eski yasa koyucu Huang Guang, “Tayvan’ı Adalet ve Adaletle Kurtarın” kampanyasını başlattı ve halkı dışarı çıkmaya çağırdı. Ketağalan Cad. Büyük etkinliğe Ke Wenzhe, Hou Youyi ve Guo Taiming katıldı.

Etkinlikten önce bazı netizenler, Gaidao miting alanına bomba yerleştireceklerini söyleyerek forumun web sitesinde bomba tehditleri göndermeye devam ettiler. Olay yerinde inceleme yapmak üzere hemen daha fazla personel gönderen polis, olay yerini süreç boyunca izleyerek olayın güvenliğini sağlamaya çalıştı, herhangi bir şüpheli duruma rastlanmayarak siber tehdit bölgesini araştırmaya başladı.

Öğleden sonra Tayvan Devlet Özgürlük Komitesi de Gaidao Jingfu Kapısı önünde bir basın toplantısı düzenleyerek “Sahte maskeli gayri meşru aileler – kara kalpli kiracılar, dürüstlük ve adalet nasıl gelebilir?” Cinsiyetçilik ve birden fazla cumhurbaşkanı adayını katılmaya davet etmek, basit bir olayı karmaşık ve siyasi hesaplarla dolu hale getirdi.

Bugün güneş pırıl pırıl parlıyordu, ancak beyaz gömlekli ve eşofmanlı birçok genç adam, birkaç militan grubun yer aldığı mitinge yanıt vermek için Gaidao’ya geldi.

READ  Microsoft, iş amaçlı kullanıma yönelik Surface Pro 10 ve Surface Laptop 6'yı tanıttı, performansı artırıyor ve Copilot işlevlerini entegre ediyor

Bunun üzerine imB Kendi Kendine Yardım Derneği’nin bir sözcüsü sahne aldı ve Tayvan’ı kurtarmak için bir araya geldikleri için onlara teşekkür etti ve IMB dolandırıcılığı davasının iktidardaki yetkililerin yolsuzluğundan ayrılamaz bir saadet zinciri olduğunu haykırdı. Yargıdaki boşlukların kara para dolandırıcılığını daha cezalandırılabilir hale getirdiği biliniyor.

Huang Guang ayrıca, insanlara haksızlık yapıldığında yargının adaleti sağlayacağına inandığını söyledi.Hükümet yeraltı dünyasına savaş ilan ettiğini söyledi, ancak insanlar böyle bir şey görmedi.

Herkesin güneş altında gösteriyi desteklemek için geldiğini gördüğünü ve bunun için kendisine teşekkür ettiğini, son birkaç yıldır gençlerin nasıl davrandığına ve olayın siyasi bir kampanya olarak iftira edildiğine dikkat çekti. , bu kabul edilemez.

Ardından sırasıyla Guo Taiming, Hou Youyi ve Ke Wenzhe de konuşmalar yaptı. Etkinlik alanında sürekli olarak “Konut Adaletini Uygula ve Yargı Adaletini Geri Getir” sloganı atıldı ve etkinlik katılımcıları tarafından taahhütnameler de imzalandı.

Aşırı sıcak hava nedeniyle ralli sırasında iki kişi sıcak çarpması geçirdi, ancak dinlendikten sonra iyileşti.

Bildirilen faaliyetlerdeki katılımcı sayısı binler ile onbinler arasında değişmektedir. Taipei Şehri Polisi, Gaidao mitingine katılanların sayısını açıklamadıklarını açıkladı.Farklı görüşler ifade eden bazı gruplar dışında, etkinlik olaysız bir şekilde sona erdi ve özel bir acil durum olmadı. Etkinlik departmanı, kalabalığın dağıldığını bildirdi. Zhongshan South Road ve Jingfumen’e ek olarak, “Küratör” YT Canlı Kanalı’nın çevrimiçi izleyicisi, sürekli çevrimiçi olan yaklaşık 40.000 kişidir. (Yazar: Li Xishang) 1120716

716 yürüyüşüne katılan Quo Timing: Gayrimenkul spekülasyonu olmadan konut adaleti hakkında konuşacak yetkinliğe sahip değilim.716 Gaidao mitinginden önce netizenler bomba atmakla tehdit etti
Guo Taiming’in 716 Kaidao mitinginde siyasi parti döngüsü söylendi ve Hou Youyi ve Ke Wenzhe ile iletişim kurmadı.Lai Pan: Kışkırtıcı Askeri Tatbikatlar ÇKP’nin Gou Taiming’idir, At İçin Geyiği Suçlamayın

Merkez Haber Ajansı “Birinci El Haber” uygulaması

iOS Uygulaması İndirmeAndroid uygulaması indirme

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir