Kapsamlı Gelir Vergisi Başvuru Sezonu Geldi – “Vergi Ödeyen Krediler” için HSBC, Fubon ve Yushan'ın Sekiz Bankasına Göz Atın TechNews Teknoloji Haberleri

Her yıl bankaların kısa vadeli fon ihtiyacını karşılayan Mayıs ayındaki kapsamlı gelir vergisi beyannamesini memnuniyetle karşılamak amacıyla finansal karşılaştırma sitesi Money101, bugün sekiz bankanın “Vergi Ödenecek Kredi Programlarını” derledi. Halkla İlişkiler Müdürü Yardımcısı, gelir değişikliği veya başka sebeplerden dolayı vergisini zamanında ödeyemeyen kişiler için kredi kartı ve bireysel kredi yoluyla vergi ödeme seçeneklerinin bulunduğunu, bunun da geçici olarak yükü azaltacağını söyledi. İnsanlar.

Liancheng Merkezi'nin Ocak ayındaki bireysel kredi verilerine göre, geçen yılın aynı döneminde 103.630 olan yeni bireysel kredi sayısı 152.950'ye yükseldi. Kişi sayısı %47,59 arttı ve toplam yeni bireysel kredi sayısı Ocak ayında 74,462 milyar yuan'a ulaştı. Bu rakam geçen yılın Aralık ayına göre %7,37 daha yüksek.

Zhang Shumin, her yıl vergi beyanname verme döneminde, gelirdeki değişiklikler veya başka nedenlerden dolayı verginin ödenememesi durumunda, kredi kartıyla ve şahsen vergi ödeme seçeneklerinin bulunduğunu söyledi. Ancak verginin kredi kartıyla ödenmemesi halinde, belirtilen süre içerisinde ödemeniz halinde her üç günde bir %1 oranında gecikme ücreti tahsil edileceği kamuoyuna hatırlatıldı. Vadeli bireysel kredilerde çeşitli avantajlı faiz oranlarına, ücretsiz işlem ücretleri ve ücretsiz kurumsal ödeme seçeneklerine dikkat etmelisiniz.

HSBC bir vergi sezonu indirim programı başlattı, en düşük ilk dönem faiz oranı %0,01, ikinci dönem için en düşük kredi faiz oranı ise 0 yuan'dan başlıyor. 6.000 NT$ değerindeki iki anında kupondan birini seçin ve fonlar onaylandıktan sonra bir saat içinde ödenecektir.

Yushan Bank'ın Vergi Aylık Öncelikli Kredisi, %0,15'ten başlayan başlangıç ​​faiz oranı ve 688 Yuan'dan başlayan minimum ödeme imkanı sunuyor ve belirlenen kanallardan başvuru yaptığınız takdirde 500 MOMO puanı ile ödüllendirileceksiniz. Kaydırma bonusu 8.888 Yuan'a kadardır.

READ  Netflix Kore dizisi "The Queen of Tears" reytinglerde "Crash Landing on You"yu geride bırakıyor! Kim Soo Hyun fitness ve diyet konusunda çok disiplinli ve tıpkı 11 yıl önceki "My Love from the Star" dizisindeki Do Min Joon'a benziyor.

KGI Bank'ın tek seviyeli düşük faiz programı kapsamında, belirlenen kanallardan başvurularda en düşük kredi faiz oranı %1,98'den başlar ve en düşük başlangıç ​​ücreti 0 Yuan'dır.

Sino-Fung Bank, 0 NT$'dan başlayan hizmet ücretleri ve ilk taksit için %0,01 sabit faiz oranıyla kredinin zirvesine ulaştı. Koşulları karşılıyorsunuz.

Wangdao Bank'ın öncelikli kredi programı %2,1'den başlayan bir yıllık faiz oranına sahiptir ve faiz otomatik olarak hesaplanır ve belirli kanallar üzerinden başvururken işlem ücreti 0 yuan'dan başlar ve fonlar esnek bir şekilde kullanılabilir. .

Rakuten Uluslararası Bankası'nın Rakuten Kredisi, vergi sezonunda %1,97'den başlayan tek seferlik faiz oranları sunuyor ve vergi sezonunda insanların mali yükünü hafifletmek için başlangıçtaki 6.000 NT$ tutarındaki başlangıç ​​ücreti sınırlı bir süre için 666 NT$'a düşürülüyor.

China Trust Online, 300.000 yuan kredi tutarı üzerinden hesaplanan ilk taksit için yıllık %0,01 faiz oranı ve %2,9'dan başlayan 3.000 yuan başlangıç ​​ücreti sunuyor. Örneğin, 84 taksitli bir kredi için minimum aylık geri ödeme tutarı: Yaklaşık 3.573 yuan, yaşınız ve sabit geliriniz olduğu sürece çevrimiçi olarak kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Taipei Fubon Bank'ın Money101 Channel Limited programı, 100.000 yuan tutarındaki bir kredi tutarı ve 36 geri ödeme dönemi için ilk taksit için yıllık %0,01 faiz oranı ve işlem ücreti olmaksızın yıllık %2,58 faiz oranı sunuyor.

(İlk görselin kaynağı:Pixabe)

devamını oku:


Zaman zaman güncellenen yeni bilimsel ve teknik bilgiler


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir