Sahte kızlar, plastik… Neden bu kadar çok kız Lin Xiang'dan nefret ediyor? 2 grup netizen hararetli bir şekilde tartışıyor |

Weiquan Dragon'un amigo takımı “Dragon Beauties” Lin Xiang'ın yeni gücü yeni bir üniformayla ortaya çıktı…

Bir kadın netizen PTT'ye “Neden bu kadar çok kız Lin Xiang'dan nefret ediyor?” diye sordu.Bir soru sorEtrafımdaki arkadaşlarım Çin Meslek Yüksek Okulu'nun “Dragon Beauties” amigo takımından Lin Xiang'ı gördüklerinde onun “plastik ve sahte göğüsleri olan sahte bir kız” olduğunu söylediler. Hala buna dayanabiliyor, ciddiye almıyor. çocuklara gelince. Birisi bu gönderiyi okuduğunda, “Bu sadece kıskançlıktan başka bir şey değil. Birçok ünlü böyle. Hiçbir sebep yokken eleştirip eleştiriyorlar.”

Orijinal PO, etrafındaki birçok arkadaşının Lin Xiang hakkında olumludan çok olumsuz yorumlar yaptığını, onun sahte bir fahişe olduğunu ve plastik ve sahte göğüsleri olduğunu söylediğini duyduğunu söyledi. Dürüst olmak gerekirse, “Günümüzde tıbbi güzellik konusunda tecrübesi olmayan kadın kalmadı. Yüzümde neredeyse C300 var.” Orijinal PO, Lin Xiang'ın çok güçlü olduğunu düşündü ve “Neden bu kadar çok kız ondan nefret ediyor?” diye sordu.

Bu gönderi, netizenler arasında PR şirketi gibi bir şey yaparsanız herkesin bundan hoşlanması gerektiğini söyleyen hararetli tartışmalara yol açtı.” “Kızlar Lin Xiang'ı sevmiyor, asıl sebep kıskançlık yüzünden Lin Xiang'dan nefret etmeleri.” Aslında, bu çok saçma.

Lin Xiang'ı seven netizenler, “Ondan nefret etmiyorum. Onun çok çalıştığını düşünüyorum ama ben sadece çirkin, yaşlı bir teyzeyim. Ondan nefret etmiyorum. Ona karşı başka hislerim yok.” dedi. Bazı hayranlar, “Birisi ünlüyse, bazı insanlar huysuzdur, ancak Tayvan'daki birçok ünlü çok huysuzdur, sadece o değil.” Lin Xiang'ın çok dürüst olduğunu düşünüyorum.

Hatta bazıları amigoluk kariyerinin kısa bir ömrü olduğunu düşünüyor. Bu alaycı sözleri umursamıyor, hala ünlüyken para kazanmak için hızlı çalışmak istiyor ve sonra kendisi hakkında çok fazla düşünmesine gerek kalmıyor, kendi işine yatırım yapacak ve netizenler de bunu düşünecek Onu eleştir.”

READ  Çocuğunuzun karın ağrısını hafife almayın, akut apandisite dikkat edin

Wikipedia'ya görebetimlemek, Lin Xiang, Tayvan'ın en güzel kızı, amigo kız tanrıçası, en hoş kokulu tanrıçası, şifre trafiği ve Huang Jie'nin baskın versiyonu olan Tayvanlı bir internet ünlüsü, modeli, amigo kızı ve sunucusudur. Lotte Girls'ün eski üyesi ve Dragon Beauties'in şu anki üyesi. Nisan 2023'te Japon dergisi Shukan Hyundai'nin kapağında yer aldı ve “Tayvan'ın en güzel kadını” olarak selamlandı.

devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir