Kate Middleton'ın 90 gün süren ortadan kaybolmasının ardındaki gizem: İngiliz kraliyet ailesi, prensi korumak için bir kez daha prensesi “feda etti” mi?

Son zamanlarda yabancı netizenler tek bir şeye odaklanıyor: İngiliz prensesi Kate Middleton nasıl görünüyor?

Netizenler bu soruyu sormuyor ama gerçek bir nedeni var. İngiliz kraliyet ailesini tanıyan herkes, Prenses Kate'in kraliyet ailesinin çok popüler bir üyesi olduğunu bilir. Kraliyet ailesiyle evlendiğinden beri kraliyet işlerine odaklandı ve neredeyse her hafta halkın karşısına çıktı. Ancak Prenses Kate'in geçen yıl Noel'den bu yana ortalıkta görünmemesi ve son zamanlardaki tartışmalar da hesaba katıldığında bunun nedeninin basit olmadığı anlaşılıyor.


Fotoğraflar: @dudewithsign,@Galler Prensi ve Prensesi

En son Noel'de gördüğümde

Kate'in durumu hâlâ gizemini koruyor

25 Aralık 2023'te Prenses Kate'in, Prens William ve üç çocuğuyla birlikte kraliyet şapel törenine katılması ve o sırada beş kişilik ailenin bir arada ortaya çıkması, dış dünyada da hararetli bir tartışma konusu olmuştu. Ancak o günden sonra Prenses Kate'i halka açık bir etkinliğe katılırken göremeyeceğimizi kimse hayal edemezdi.

17 Ocak 2024'te Kensington Sarayı, Prenses Kate'in mide ameliyatı için hastaneye kaldırılması gerektiği ve Paskalya sonrasına kadar kraliyet görevlerine devam etmeyeceği için 3 aylık izinli olacağını duyurdu.

Ancak aynı gün Buckingham Sarayı, Charles III'ün prostat tedavisi için hastaneye kaldırıldığını ve Şubat ayı başlarında kanser teşhisi konulduğunu duyurdu. Bir dizi haber, halkın İngiliz kraliyet ailesine yönelik sempatisini ve endişesini uyandırıyor.

Prenses Kate uzun süredir “ortadan kaybolduğu” için halk ona daha fazla ilgi gösteriyor ve aynı zamanda kraliyet ailesinin gizlice uğraşması gereken hangi hastalığı olduğunu da merak ediyor. Buna karşılık, bir ülkenin Kralı III. Charles da kanser olduğunu açıklayabilirken, Prenses Kate'in durumu hâlâ gizemli görünüyor.

Bu sıralarda, raporda bahsedilen “karın ameliyatının” aslında Kraliçe olma karşılığında III. Charles'a böbrek bağışı olduğunu iddia eden farklı söylentiler dolaşmaya başladı.

Ancak bu açıklama aslında saçmalık çünkü Kate her zaman Kraliçe'nin ilk veliahtı olmuştur ve artık Meghan bile gönüllü olarak istifa ettiğine göre onun hiçbir rakibi yoktur.

READ  Bazı oyun geliştiricileri, konsolun temel sürümünün performansından henüz tam olarak yararlanılmadığından PS5 Pro'yu henüz başlatmaya gerek olmadığına inanıyor | Bilgisayar Kralı Ada

Ayrıca “yeşil kanser” olarak da bilinen, hastalarda sıklıkla mide ağrısına ve ishale neden olan ve iyileşmesi zor olan iltihaplı bir bağırsak hastalığı olan Crohn hastalığından muzdarip olduğuna dair raporlar da vardı. Ancak kraliyet ailesi bu haberi yalanladı.

Basit bir aile fotoğrafı

Bu kamuoyunda fırtınaya neden oldu

Kraliyet Ailesi, 10 Mart'taki İngiliz Anneler Günü'nü anmak için Prenses Kate ve üç çocuğunun Prens William tarafından çekildiğini iddia ettiği özel bir fotoğraf yayınladı. Ancak bu fotoğraf büyük yankı uyandırdı.

Birçok medya kuruluşu ve netizen, bu fotoğrafta birçok doğal olmayan rötuş izi bulunduğunu fark etti ve bunlardan bir düzineden fazlası var. Fotoğrafı dağıtan haber ajansı bile, “fotoğraf” olarak değerlendirildiği için fotoğrafın kaldırılması için aceleyle birçok medya kuruluşuyla temasa geçti. Değiştirildi”. Instagram bile fotoğraflara uyarı eklemek için elinden geleni yapıyor.

Daha sonra, fotoğrafçıdan ziyade konuya daha fazla odaklanan Prenses Kate, “birçok amatör fotoğrafçı gibi ben de ara sıra fotoğrafları düzenlemeye çalışıyorum” diyerek yanıt verdi ve kamuoyunda kafa karışıklığına neden olduğu için özür diledi.

Prenses Kate'in dediği gibi “takıntı” aslında bu aralar çok yaygın ama işin tuhaf tarafı, fotoğraflarda yer alan Prenses Charlotte'un kolları ve Prens Louis'in parmakları gibi aksesuarlara pek de ihtiyaç duyulmuyor.

Uzmanlar, bu fotoğrafın aslında rötuşlamayla karşılaştırıldığında daha çok yapay zeka teknolojisiyle oluşturulduğuna inanıyor. Bazıları Kate'in görünüşünün aslında “Vogue”un 2016 tarihli kapağından uyarlandığını da fark etti.

İnsanların kafasını daha da karıştıran şey, kraliyet ailesinin fotoğrafların düzenlendiğini kabul etmesine rağmen medyanın kendilerinden orijinal fotoğrafları yayınlamalarını istemesi üzerine kraliyet ailesinin bunu reddetmesiydi.

READ  Bitcoin Boğa Piyasası Ne Zaman Zirveye Çıkacak?Düşmek İçin Doğru Zamanı Bulmanıza Yardımcı Olacak Yedi Gösterge | DongZuDongTren - En etkili blockchain haber medyası

Soru şu: Eğer Prenses Kate, kraliyet ailesinin deyimiyle “sağlıklı ve iyi” ise, neden çocuklarıyla gelişigüzel fotoğraf çekip yardımcı olması için yapay zekayı kullanamıyor?

Bütün olaylar çok ilginç

Prens William'ın skandalıTekrar odaklan

Bir dizi olağandışı olay, dış dünyayı Prenses Kate'in kişisel güvenliği ve sağlığı konusunda endişelendirmekle kalmadı, aynı zamanda tüm bu olayların ardındaki nedenleri de düşündürdü. Tabii bu dönemde komplo teorileri ortalıkta dolaşmaya başladı.

En çok tartışılanlardan biri Prens William'ın evlilik dışı ilişkisi.

Aslında 2019'un başlarında Prens William'ın, Kate'in en iyi arkadaşı olduğu söylenen aristokrat ve model Rose Hanbury'yi aldattığı söyleniyordu. Bu “çalkantılı” anda Rose Hanbury'nin adı bir kez daha anıldı.

Bazıları Rose Hanbury'nin aslında Prens William'ın çocuğuna hamile olduğunu öne sürdü, bu da Kate'i dehşete düşürdü. Bu yılın başlarında yapılan ameliyat, iki kadının birbirine vurması sonucu gerçekleşti. Ayrıca Prenses Kate'in, Prens William'ın kendisini aldattığını öğrendiğinde buna dayanamadığı, bu yüzden kamuoyundan saklanmak ve huzur içinde yatmak istediği de söyleniyor. Daha da abartılı olan ise Prenses Kate'in ne yazık ki ölmüş ve çoktan gitmiş olmasıdır.

Diğerleri, kraliyet ailesinin, Prenses Kate'i kamuoyunun konusu haline getirmek ve halkın dikkatini Prens William'ın skandalından başka yöne çekmek için fotoğraf düzenleme skandalını kasıtlı olarak yarattığına inanıyor.

Elbette bu raporlar netizenlerin kendi analizlerine dayanıyor ve doğru mu yanlış mı olduğu doğrulanamıyor.

Çok beklenen

Prenses Kate nihayet ortaya çıktı

Netizenlerin günlerce süren tartışmaları ve “çağrılarından” sonra Prenses Kate nihayet hafta sonu ortaya çıktı. Prens William ile birlikte yerel çiftlik dükkânını ziyaret etti, rahat kıyafetler giyiyordu, hızlı yürüyordu, Prens William ile konuşuyor ve gülüyordu, çok mutlu ve arkadaş canlısı görünüyordu, önemli bir sağlık sorunu yok gibi görünüyordu. (Klibi burada bulabilirsiniz)

READ  İmparator Fasulye Kilo Vermenize Yardımcı Olabilir mi? İnanılmaz Besleyici Etkileri Ortaya Çıktı! İmparator Fasulye Protein Takviyesi Yemekleri | Sağlık 2.0 |

Bazıları Prenses Kate'in görünüşüyle ​​rahatladı ve Prenses Kate'in yakında işe döneceğine ve Paskalya'dan önce çalışmaya başlamasının beklendiğine dair haberler var.

Ancak bazıları, iyi olsa bile “fotoğraf düzenleme olayını” açıklayamayacağına ya da bunun Prens William'ın “aldatma” olayının olmadığı anlamına gelmediğine inanıyor.

Komplo teorileri yayıldığında

Bana Harry'nin “Revelations” kitabını hatırlattı.

Dış dünyanın, İngiliz Kraliyet Ailesi'nin hangi gerçekleri saklamayı ve gizlemeyi sevdiğini bilmesinin hiçbir yolu yok. Ancak kraliyet ailesinin kamuoyunu etkilemek için abartılı olaylara başvurması yeni bir şey değil.

Harry ve Meghan'ın kraliyet ailesinden emekli olduklarında belgeselde açıkladıkları şeyi hala hatırlıyorum ve o dönemde kraliyet ailesi itibarlarının gölgede kalacağından endişe ediyordu ve bu nedenle medyayı özellikle bir saldırı oluşturmak için kullandılar. Her ikisi de itibarlarını zedeliyor.

Harry ayrıca babasının ve erkek kardeşinin ofislerinin, kraliyet ailesinin diğer üyeleri hakkındaki olumsuz haberlerin kaldırılması amacıyla kasıtlı olarak haber içeriğini düzenlemek için medyayla anlaşmalar yaptığını gördüğünü söyledi.

Harry'nin sözleri hâlâ kulaklarında çınlıyordu.

Bununla birlikte, İngiliz kraliyet ailesinin popüler bir üyesi olarak, bazıları Prenses Kate'in aslında bu kadar çok insanın kraliyet ailesine sadık olmasının nedeni olduğuna ve kraliyet ailesinin onu kolayca kaybedemeyeceğine inanıyor. Bir adım geriye gitmek gerekirse, eğer kraliyet ailesi gerçekten de itibarı karşılığında Prens William'a saldırmak isteseydi, olayı sadece bir fotoğraf düzenleme olarak ele almak çok daha kolay olurdu.

Son olayların tamamı tesadüf ve yanlış anlama mı, yoksa kraliyet ailesi daha büyük bir sır mı saklıyor? Gerçek ortaya çıkana kadar bekleyelim.

devamını oku

>>>Prenses Kate, Prens George'un yakın zamanda konuyu öğrendiğini ve bunun her İngiliz beyefendi için gerekli bir aşama olduğunu açıkladı.

>>>Çocukluğumdan beri bir prensle evlenmeyi hayal ediyordum ve sınıf arkadaşlarımın zorbalığına uğradım: Prenses Kate çocukluğunda çok güçlendi.

Sanat tasarımı: Wiki

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir