Lions, De’Andre Swift’i Eagles’a takas ediyor

Perşembe gecesi NFL Draft’ının ilk turunda Jahmir Gibbs’i seçtikten sonra, Detroit Lions şu anki başlangıç ​​oyuncusu De’Andre Swift’i takas etmeye karar verdi.

Aslanlar, Swift’i bir çift draft hakkı karşılığında Philadelphia Eagles’a gönderdi. Birden fazla rapora göre, anlaşma 2025 dördüncü turunun Detroit’e gitmesini öngörüyor ve iki taraf bu yılki taslakta yedinci turları değiştirdi.

Kartallar, Myles Sanders’ı serbest oyuncu döneminde kaybettikten sonra geri koşmaya ihtiyaç duydu. Kartallar daha önce Rashaad Penny ile bir yıllık anlaşma imzalamıştı ve şimdi de son üç sezondur Lions’ın birincil lideri olan Swift’i kadrosuna katacak.

Philadelphia yerlisi olan Swift, son üç sezonda 1.680 yarda koştu ve 18 gol attı. Profesyonel kariyerinde 1.198 yarda 156 yakalama ve yedi gol attı.

De’Andre Swift, Eagles’a gidiyor. (AP Fotoğrafı/Rick Osentoski)

Memleket bağlantısının yanı sıra Swift, Georgia Üniversitesi’nin bir ürünüdür. Eagles, bu yıl Georgia oyuncuları Jalen Carter ve Nolan Smith için iki birinci tur seçim kullandı. Dördüncü turun başlarında, Eagles başka bir UGA adayını seçti, bu sefer köşe bağı Kelly Ringo. Üstelik Eagles, geçen yıl Georgia’dan Jordan Davis ve Nacob Dean’i seçmişti.

2020 ikinci tur seçimi olan Swift’in 1,77 milyon dolarlık çaylak kontratının bitmesine bir yılı var.

Lions için, Alabama’dan çok yönlü Gibbs’i eklemek için 12 numaralı seçimi kullandılar. Aslanlar ayrıca, serbest oyuncu olarak David Montgomery’ye koşan eski Ayılar ile anlaştı. Kadroya Gibbs ve Montgomery’nin eklenmesiyle Lions, Swift’i taşımak için seçenekleri araştırıyordu. NFL Draftının 3. Günü olan Cumartesi günü meyvesini verdi.

READ  Jeff Giants, Ron Klein'ın yerini Beyaz Saray Özel Kalem Müdürü olarak atadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir