Lynn Shiling ve kayınvalidesi, 2 yaşındaki oğulları için oyun arkadaşı olmak için “Sınır dört gün” diyerek izin istedi! Çekim zamanı ortaya çıktı

Lynn Chiling ve kocası Akira, oğullarının 2022'nin başlarında doğmasını memnuniyetle karşıladılar. Bir anne olarak aileyi ön planda tutarak, “Çocuklar çok hızlı büyüyor, bu yüzden onunla birlikte büyüme sürecine değer veriyorum. Onu izliyorum. Onun kişiliğinin gelişimini düşünün, tüm sözlerimiz ve eylemlerimiz incelikli bir şekilde kalbine girmiş, bu yüzden onu bu aşamada tutmak önemli. Her ne kadar son 5 yıldır beyazperdede yer almasa da, kendisinden sonra bugün (4/18) 14. Pekin Uluslararası Film Festivali'nin açılış törenine davet edildi. Anne-oğul arasındaki en uzun ayrılık olan Altın At Ödülleri'ne geri dönüş.

Pekin Film Festivali'nin açılış törenine konuk olarak katılan Lin Shiling, oğlunun birkaç gün boyunca telepatik göründüğünü söyledi ve gülümseyerek şunları söyledi: “'Anne, anne' dedi.” Onu kucağıma almakta tereddüt ettim. ama ben onu tutarken öğretmen geldi ve “Eh, yapabilirsin. Onu içeri gönderin.” Oğlunun tepkisinin çok sevimli olduğunu düşündü.

Lin Shiling, anne ve oğlunun ayrı yaşaması için “Sınır dört gün”, Akira da turneye çıktığından önce kayınvalidesine, “Kayınvalidem geldiğinde dış işleriyle ben ilgileneceğim” dedi. burada. -Eğer iyiyse, bana yardıma geldiğin için teşekkür ederim.

Lin Shiling, Pekin'e vardıktan sonra oğluna her gün “gel anne, seni seviyorum anne” demesi ve annesinin nerede olduğunu sorması için zaman ayırıyordu. “Az önce 'Pekin'deyim!' dedim. Artık daha iyi konuşabiliyor. Hala 'Annem çok güzel' diyebiliyor. Sadece şarkı söylememi dinlemeyi seviyor.”

Lynn Shiling nadiren oğlundan izin ister. Sağlayan: Lin Shiling Studio

Lynn Shiling nadiren oğlundan izin ister. Sağlayan: Lin Shiling Studio

2 yaşındaki oğlu sadece korkusuz ve aktif değil, aynı zamanda yetişkinlerle sosyalleşmeyi ve yemek yemeyi de seviyor.

Sadece oğlu ona sarılmakla kalmıyor, Lin Shiling de anne ve oğlunun birlikte geçirdiği her anın tadını çıkarıyor. Günlük konuşmalar da öğretim materyali olarak kullanılabilir, örneğin P'yi otoparkta görmek, bana “Anne, otopark” diyecek. Oyun öğretimi yoluyla bunu kullanır. Hızlı bir şekilde öğrenebilir.”

READ  iPhone kullanıcıları, bilgisayarındaki çalar saat arızasından şikayetçi oldu Kral Ada |

İyi bir sporcu olduğunu iddia eden Lin Shiling, gülümseyerek oğlunun Doctor Who oyununu oynamayı sevdiğini söyledi. Hâlâ memnunum.” Ayrıca Akira'yı harika bir takım arkadaşı olarak övdü ve şunu ekledi: “İnsanlar ebeveynliğin bir bayrak yarışı olduğunu söylüyor. Hiçbirimiz bir alanda özellikle güçlü değiliz. Biz birlikte iyi çalışan takım oyuncularıyız. Kocası çok yetenekli. Son zamanlarda bazı oyuncaklar yaptı. Bence karton kutular ve küçük otoparklar onları satın almaktan daha ilgi çekici ve daha ucuz.

Daha pek çok iş var: “Biraz ara verip işe geri dönmek ya da dünyanın geri kalanını görmesine izin vermek daha iyi.” Özellikle çocukların ruh sağlığına ilişkin ilginç projeler Jiling Kardeş Vakfı'nın temel misyonudur. Kız kardeşin gelirse ona bir hediye verebilirsin, ben de öyle.” Sinema sektörüne ne zaman dönülmeli? Genelde dizi bağımlısı olmadığını ancak “Film izleme alışkanlığım var” diyor. büyüyene kadar.

Daha fazla Taibao raporu
Lynn Shiling ve kayınvalidesi, 2 yaşındaki oğulları için oyun arkadaşı olmak için “Sınır dört gün” diyerek izin istedi! Çekim zamanı ortaya çıktı
Kamenashi Kazuya “kubbede şarkı söyleme” ve Tayvan dizilerinde rol almak için Tayvan'a gelme arzusunu dile getirdi
Zheng Huajuan'ın Alman kocası, Zhang Qingfang'ın yıldızları saygılarını sunmaya yönlendirdiği Yangmingshan'daki anma törenine katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir