Ortadoğu rahat bir nefes aldı! BBC: İsrail ile İran arasındaki savaş bitmeli | Ortadoğu'da işler kızışıyor

İranBaşka herhangi bir kayıp veya ekonomik kayıp olduğunu kabul etmeden, ayın 19'unda üç insansız hava aracını düşürdüğünü iddia etti.İsrailÖte yandan kaygılı ve sessizdirler, sisin içindeki çiçeklere bakıp dış dünyadan uzaklaşırlar. BBC'nin bildirdiğine göre, bu tür küçümseme ve soğuk muamele iki ülke arasındaki savaşı sona erdirmiş gibi görünüyor.

Raporda, İsrail'in 19'unda hangi silahları kullandığı ve bunun ne kadar hasara yol açtığı konusunda hala çelişkili görüşlerin olduğu belirtildi, ancak ABD'li yetkililer füzeleri ateşlemekle İsrail'i suçladı, ancak İranlı yetkililer İsfahan eyaletinin merkezi askeri güç merkezi ve kuzeybatı Dabri olduğunu söyledi. Askerlere küçük dronlar saldırdı.

İran Dışişleri Bakanı Hossein Amiraptolahian, düşürülen küçük insansız hava aracının herhangi bir hasara veya can kaybına yol açmadığını söyledi.

İsrail'in sessizliği aynı zamanda İranlı yetkililere önemli bir siyasi alan vererek Tahran'ın misilleme yapmasını engelleyerek tehlike sarmalını artırdı.

İsrail'in İran'a karşı nispeten sınırlı karşı saldırısı esas olarak ihtiyati bir saldırı gibi görünüyor; yani bu, İsrail'in İran'ın kalbi olan İsfahan'ı istediği zaman vurabilme yeteneğini gösteriyor. İsfahan, büyük bir hava üssüne sahip olmasının yanı sıra aynı zamanda tesisleri olan bir sanayi merkezidir. drone üretimi içinBalistik füzefabrikanın.

Şu anda İsrail ve İran, birbirlerine karşı “stratejik caydırıcı” olmaları gerektiği, kendi topraklarına saldırırlarsa durumun daha da tırmanmaması için bedelini birbirlerine ödetecekleri yönünde bir tavır ortaya koyuyor.Orta DoğuDünya rahat bir nefes aldı.

Dünyanın kaosa sürüklenmeyeceğinden mi korkuyorsunuz? İsrail'in aşırı sağcı savaş bakanı, İran'a saldırı öneren “tek kelimelik tweet” nedeniyle eleştirildi

İsrail'in 19'unda İran'ın İsfahan eyaletindeki bir hava üssüne saldırdığını açıklamasının ardından, hem taraflar hem de ABD durumu soğutmaya kararlı gibi görünse de, İsrail Milli Savunma Bakanı Ben. Rıhtım (İta…

Hamas, Irak üssündeki büyük patlamayı kınadı: ABD, Orta Doğu'da artan gerilimi suçladı

Hem ABD hem de İsrail, daha önce Irak'ın merkezindeki Babil eyaletindeki bir askeri üste meydana gelen büyük çaplı patlamada bir kişinin öldüğünü ve sekiz kişinin de yaralandığını söyledi. Bunu henüz kimse iddia etmedi…

Hem İran hem de İsrail dikkat çekmedi ve BBC'ye soğuk davranarak iki ülke arasındaki savaşın sona erebileceğini ima etti.

İran, başka kayıp veya ekonomik kayıp olduğunu kabul etmeden ayın 19'unda üç İHA'yı düşürdüğünü iddia ederek dış dünyayı şaşırttı. BBC'nin haberine göre, bu tür küçümseme ve soğuk muamele, iki ülke arasındaki savaşı sona erdirmiş gibi görünüyor. Raporda, İsrail'in 19'unda hangi silahları kullandığı ve bunun ne kadar hasara yol açtığı konusunda hala çelişkili görüşlerin olduğu belirtildi, ancak ABD'li yetkililer füzeleri ateşlemekle İsrail'i suçladı, ancak İranlı yetkililer İsfahan eyaletinin merkezi askeri güç merkezi ve kuzeybatı Dabri olduğunu söyledi. Askerlere küçük dronlar saldırdı. İran Dışişleri Bakanı Abdullahian, düşürülen küçük dronun herhangi bir hasar veya can kaybına yol açmadığını söyledi. İsrail'in sessizliği İranlı yetkililere de önemli bir siyasi alan vererek Tahran'ın misilleme yapmasını engelleyerek tehlike sarmalını artırdı.

Ortadoğu rahat bir nefes aldı! BBC: İsrail ile İran arasındaki savaş sona ermeli

İran, başka kayıp veya ekonomik kayıp olduğunu kabul etmeden ayın 19'unda üç İHA'yı düşürdüğünü iddia ederek dış dünyayı şaşırttı. Çok düşük…

ABD, İsrail ve İran, durumun tırmanmaması için sessiz kalırken İsrail, hava saldırılarını alçakgönüllü bir şekilde doğruladı.

İsmini vermek istemeyen İsrailli bir yetkili, İsrail ordusunun ayın 13'ünde İran'ın insansız hava aracı ve füze saldırılarına yanıt olarak ayın 19'unun erken saatlerinde İran'a hava saldırısı düzenlediğini doğruladı. İsrail'in İran'a saldırma yeteneğini göstermek için…

Irak'ta askeri üs hava saldırısıyla vuruldu ve infilak etti! “Ben yapmadım” diyerek Amerikalı ve İsrailli en az 1 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.

Daha önce Irak'ın orta kesimindeki Babil vilayetindeki bir askeri üste meydana gelen büyük çaplı patlamada bir kişi ölmüş, sekiz kişi de yaralanmıştı.


Yaygın 0 O zaman mesaj bırakın