Tou Ke gençleri spor salonundan tekme atıyor! SICAK SORU: ÇİN VE TAYVAN'LA MÜCADELEDE NELER VAR: SANLI HABER AĞI SETN.COM'UN GELİŞİMİNE ELEŞTİRİLER

Muhabir Gao Yifan/Taipei'den bildiriyorum

▲Zheng Lijun, denetimin eleştirel sesinin TPP'nin ilerlemesinin arkasındaki itici güç olduğunu söyledi (Fotoğraf/TPP tarafından sağlandı)

Demokratik İlerici Parti bugün (20.) “Gelecek Nesillere Yatırım” temalı bir gençlik forumu düzenledi. Parti Çin'e karşı çıkmak ve Tayvan'ı savunmak dışında var mı? Bu bağlamda Executive Yuan Başkan Yardımcısı Zheng Lijun, Ulusal Umut Projesi'ne Çin ve Tayvan'a karşı muhalefeti nedeniyle katılmadığını, Ulusal Umut Projesi'nin karşı karşıya kalınan toplumsal eşitliğe yanıt vermesini umduğunu söyledi. ücretler, fiyatlar, ev fiyatları, kiralar ve diğer koşullar açısından gençler tarafından. Eleştirinin ve gözetimin sesinin her zaman TPP'nin ilerleyişinin arkasındaki itici güç olacağını vurguladı.

DPP Gençlik Forumu, uzman ve akademisyenlerin açılış konuşmaları ve sunumlarıyla geçecek ilk günün ardından, ikinci gün öğrencilerden, topluma yeni gelenlerden ve genç ebeveynlerden oluşan daha geniş bir kesimi “Politika Düşüncesi Atölyesi”ne davet edecek. Gruplar 6 grup halinde tartışmalar düzenledi ve tartışmaların sonuçlarını yarı başkan Lai Ching-te, yarı yönetici başkan Zhuo Rongdai ve yarı yönetici yuan başkan yardımcısı Zheng Lijun'a sundu.

Zheng Lijun konuşmasının ardından başkan olarak Ke Wenzhe'ye oy veren ancak akıl hastası olan ve DPP'ye oy veren DPP avukatı Chen Junhan'ı tavsiye etmeyen Tonghua Üniversitesi öğrencisinin sorularını kabul etti. Gençler okullaşma, ücretler ve emtia fiyatları gibi sorunlarla karşı karşıya, ancak Çin'e karşı çıkmanın ve Tayvan'ı desteklemenin yanı sıra DPP politikalar açısından daha pratik olabilir mi?

Öğrenci geçiş dönemi adaleti ve yargı reformuna yönelik spesifik politikaların neler olduğunu sorguladı. Toplumdaki gençler yalnızca DPP sözcüsü Wu Zheng gibi sınır dışı edilme karşıtı gençleri en iyiler olarak görüyor. Gençler 1992 konsensusunu desteklemedi, ancak DPP kamu görevlilerinin canlı yayınlar uğruna canlı yayın başlattıklarından şikayet etmedi, ancak belirli bir politika ilgisi olmadan, gençlerin sesleriyle ilgilenmek yerine bunu bir amaç için yapıyorlardı. bunu yapmak uğruna.

READ  Kate Middleton'ın 90 gün süren ortadan kaybolmasının ardındaki gizem: İngiliz kraliyet ailesi, prensi korumak için bir kez daha prensesi "feda etti" mi?

Zheng Lijun, geçmişte DPP'ye oy veren siyasi partiye çok minnettar olduğunu ve engellilikle ilgili bir koordinasyon toplantısı düzenlediğini söyledi. sorunlar vardır ve işaret dili ulusal dil olarak listelenmiştir. Azınlıkların hak ve çıkarlarının çoğunluğun ortak çabasını gerektirdiğini vurguladı.

Zheng Lijun, Ulusal Güven Projesi'ne Çin ve Tayvan'a karşı savaşarak değil, Çin ve Tayvan'a karşı savaşarak oy istediğini çünkü katılmadığını söyledi. Gençliğin karşılaştığı zorlukların 20 veya 30 yıldır düşünülen zorlukların olduğunu ve zamanını düşünce tankında derin düşünmek, sorunları çözmek ve uygun karşı önlemler bulmak için geçirdiğini söyledi.

Zheng Lijun, öğrencilerin denetimi ve teşviki için çok minnettar olduğunu, DPP'nin eleştiri ve denetimin seslerini gelişim için itici bir güç olarak görmesi gerektiğini belirtti. Öğrencilerin bahsettiği konular bugünkü raporun kapsamına girmeyebilir ancak seçim sırasında “Ulusal Güven Planı”na ilişkin 20 siyasi görüş açıklandı ve “gelecek nesillere yatırım” bunlardan sadece biri. Ve bunun arkasında o zamanlar önerilmeyen birçok fikir var.

Zheng Lijun, genç arkadaşlarla kamusal ve özel hayatta diyalog kurmayı sabırsızlıkla beklediğini söyledi. Ulusal Umut Projesi'nin gençlerin karşılaştığı maaşlar, emtia fiyatları, konut fiyatları, kiralar, sosyal eşitlik gibi koşullara ve herkesin ideallerinize doğru ilerleyebilmesi için adil bir toplum yaratan diğer koşullara yanıt verilmesi gerektiğine inandığını vurguladı.

Cheng Li-jun, “Gelecek Nesillere Yatırım Yapmak Tayvan'ın Geleceğine Yatırım Yapmaktır” başlıklı konuşmasında, “gelecek nesillere yatırım yapmanın” eğitim, iş güvenliği, sağlığın teşviki, konut adaleti, bakım olmak üzere yedi temel anlamı olduğunu söyledi. Hizmetlerin, cinsiyet dostu olmanın ve vatandaş katılımının teşvik edilmesi.

Eğitim yatırımlarıyla ilgili olarak Zheng Lijun, yükseköğretimde 3+1 yatırımının genişletilmesinin bu yılın şubat ayında hayata geçirildiğini açıkladı; Yüksek öğrenim öğretim ve araştırma yeteneklerine, mükemmelliğe ve ilerlemeye “yatırım yapın”; üçüncüsü, “10 milyar yabancı rüya fonu” oluştururken “yüksek öğrenimin uluslararası rekabet gücünü artırmak için uluslararası değişim ve işbirliğine yatırım yapmak”; dördüncüsü, teknik ve mesleki öğretmenler, ekipman ve üretim hatları. Yatırımlar, gelecek nesil endüstriyel yetenekleri yetiştirmenin yanı sıra, 12 yıllık adil, dengeli ve çeşitlendirilmiş bir ulusal temel eğitim yaratmayı da amaçlıyor.

READ  Baolin Çay Evi Gıda Zehirlenmesi Vakası: Ulusal Tayvan Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü: Cook'un el örneğinde pirinç fermantasyon asidi testi pozitif çıktı

Zheng Lijun, bir “Gençlik Politikası Beyaz Kitabı” oluşturmak için okullaşma, girişimcilik, istihdam, barınma, halkın katılımı ve diğer bakanlıklar arası konular dahil olmak üzere çeşitli gençlik politikalarını entegre edeceğini ve gençleri planlar oluşturmak için bir araya gelmeye çağıracağını belirtti. Gençliğin gelişimini desteklemek.

Demokratik İlerleme Partisi, katılımcılarla dolu bir gençlik forumu düzenledi (Fotoğraf/Sağlayan: Demokratik İlerleme Partisi)

▲Demokratik İlerici Parti, katılımcılarla dolu bir gençlik forumu düzenledi (Fotoğraf/Sağlayan: Demokratik İlerici Parti)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir