Qibao'nun annesi Lin Daosi, Cao Şehri Eğitim Bürosu: Kavram Yanılgıları | CNA

2024/4/26 09:43(26.04.10:00 güncellendi)

İnternet ünlüsü Qibao'nun annesi “Lin'in Çocukları”dır. (Resim facebook.com/thelinskids adresinden alınmıştır)

(Merkezi Haber Ajansı muhabiri Lin Qiaolian, Kaohsiung, 26.) Kaohsiung İnternet ünlüsü Qibao'nun annesi “The Lins' Kids” ayın 24'ünde kitap önermek için canlı yayın başlattığında, onun kaynak sınıfıyla ilgili soruları yanıtlama yaklaşımı tartışmalara neden oldu. Kaohsiung Şehri Eğitim Dairesi kaynak sınıfı, bu sınıftaki öğrencilerin sorunlu çocuklar olmadığını ve onların yanlış anlamalarını düzeltmek için daha fazla propaganda yapılacağını söyledi.

İnternet ünlüsü “The Lin's Kids”, yapımcıların kitaplarını tanıtmak için ayın 24'ünde canlı yayın düzenleyerek bir kez daha tartışmalara neden oldu. Son kaynak derslerine katılıyor ve “Hangi kaynak sınıfı?” diye soruyor. Oğlunu da canlı yayın penceresine çekti ve oğlu şöyle yanıt verdi: “Bu imkansız, IQ'mla çok akıllıyım.”

“Lin'in Çocukları” oğluna “Sınıfınızda kimse var mı?” diye sordu. “Hayır, bizim sınıfta sorun yok Lin'ler. Çocuklar” diye yanıtladı oğul gülümseyerek.

Kaohsiung Şehri Eğitim Bürosu, Merkezi Haber Ajansı'na, kaynak sınıflarındaki öğrencilerin, her seviyedeki yetkili makamlar ve okul rehberlik komitesi tarafından düzenli dersler ve merkezi olmayan kaynak sınıfı hizmetleri alan ve sorunlu çocuklar olmayan özel eğitim (engelli) öğrenciler olarak tanımlandığını söyledi.

“The Lins' Kids”in canlı yayını birçok netizen ve profesyonel tarafından eleştirildi ve “The Lins' Kids”in tutum ve görüşlerinin kaynak sınıflardaki öğrenci ve ailelere zarar verdiği ve görüşlerine yer verildiği söylendi. Ayrımcılık.

“The Lins' Kids” ile işbirliği yapan yayınevi, ayın 25'inde 4 maddelik bir açıklama yayınlayarak, İnternet ünlülerinin yaptığı uygunsuz yorumlar nedeniyle tüm işbirliğini askıya aldı. durum; Yanıtları için topluluktaki tüm okuyuculara teşekkür ederiz ve sözleşmenin ihlaliyle başa çıkmak için işbirliği yapacağımız ortakları, Qibao Ma ve şirketini seçerken çok dikkatli olacağız.

“The Lin's Kids” dün gece ayın 25'inde canlı yayın yaptı, kaynak sınıflarında çocuklara ayrımcılık yapmadığını ve canlı yayın sırasında oğlunun cevabını net bir şekilde duymadığını söyleyerek özür diledi ve oğlunun iddiasını hemen düzeltmedi. . Netizenlerin çoğu Qibao'nun annesinin özrünü kabul etmedi ve Qibao'nun annesi kendi hatalarından oğlunu sorumlu tuttu.

READ  Kız kardeşle aşk

Geçtiğimiz yıl “The Lin's Kids”in 8 aylık hamile karnı ile dağa tırmanması ve 1 yaşındaki bebeğiyle kayak yapması netizenlerin çocuklarının benliklerini sorgulamasına neden olmuştu. – Çalışma durumu ve güvenliği. O dönemde Eğitim Bürosu ebeveynleri ebeveyn-çocuk eğitim danışmanlığı kursuna davet etti.

Ayrıca, 2023'te çocukların çiğ dağ kiang ciğerleri yemesine izin veren “The Lynx' Kids” piyasaya sürüldü. Çocuklar ve Gençler Yasası kapsamında Ebeveyn Eğitimi Eğitim Kursları. Daha sonra tıbbi cihaz ruhsatı olmadan astım ilaçlarını satın aldığı ortaya çıktı. Sağlık bürosu, Tıbbi Cihaz Yönetimi Yasasını ihlal ettiği için kendisine 60.000 dolar para cezası verdi. (Yazar: Li Xishang) 1130426

Merkezi Haber Ajansı “İlk El Haber” uygulaması

iOS uygulamasını indirinAndroid uygulaması indirme

Bu sitedeki metin, resim ve videolar izinsiz çoğaltılamaz, kamuya açık olarak yayınlanamaz, kamuya iletilemez, kullanılamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir