Sony, ev alanlarına entegrasyonu kolaylaştıran ince bir tasarıma sahip Bravia Theatre Quad HT-A9 MK2 Kablosuz Çevresel Ev Sinema Sistemini tanıtıyor#Surround Hoparlörler (214059)

Önceki nesil ürünle karşılaştırıldığında Sony, yeni kablosuz surround ev sinema sistemi HT-A9'u duyurdu, HT-A9 MK2, ev alanına yerleştirilmesi kolay, yeni tasarlanmış ince surround hoparlör tasarımını benimsiyor ve dijital akustik teknolojisini entegre ediyor ve Mükemmel 360 litrelik alan ısıtma teknolojisi. 3 Teknoloji filmlerdeki ses efektlerini artırabilir veya azaltabilir.

Bravia Theatre Quad HT-A9 MK2, 23 Nisan 2024'te Tayvan'da 74.900 Yuan önerilen fiyatla piyasaya sürülecek.

▲HT-A9 MK2 ana bilgisayarı

▲HT-A9 MK2, 8K giriş ve çıkışı destekler

HT-A9 MK2, “Lensten oturma odasına kadar sinemanın eve gelmesi” konusuna odaklanıyor ve BRAVIA TV ile birlikte görüntü ve sesin sinema salonundaymış gibi hissetmesini sağlıyor. HT-A9 MK2, 4 surround hoparlörlü küçük ve kare bir konsol kullanır, 4 surround hoparlörü sanal ses teknolojisiyle birleştirir ve ana bilgisayarın HDMI arayüzü aracılığıyla 12 fantom hoparlörü destekler. Space, surround sesin ötesinde mekansal ses efektleri sağlar.

▲HT-A9 MK2, 12 sanal fantom hoparlör oluşturabilir

HT-A9 MK2, önceki nesil Dolby Atmos ve dtsX teknolojilerini desteklemeye devam etmenin yanı sıra, IMAX Enhanced teknolojisini de ekliyor. Ses akışı videoları veya daha eski videolar için HT-A9 MK2, yeni teknolojiler kullanarak stereoskopik içeriği 360 uzamsal sese yükseltebilir. yükseltme teknolojisi.

▲HT-A9 MK2, duvar resmi benzeri ince bir tasarıma sahiptir

▲Üst tarafta bir gökyüzü kanalı var

▲Dahili tek ünite yapısı

HT-A9 MK2'nin surround hoparlörleri, önceki nesilden tamamen farklı bir tasarımı benimser; bu tasarım, önceki nesle göre daha ince olmasına rağmen asılması ve yerleştirilmesi kolay, duvar benzeri ince ve kare bir tasarıma dönüşür, ancak monomer konfigürasyonu HT-A9 MK2, önceki nesil Sky Channel'ın üç monomeridir. Yüksek frekans ve orta-düşükten bağımsız bir orta frekans monomeri ekler. Aynı zamanda önceki nesil ürünün bağlantı stabilitesi de oldukça eleştiriliyor.

READ  Elon Musk, 2018 Tesla'sını özel olarak alma cazibesiyle karşı karşıya

▲HT-A9 MK2 hoparlörün arkasında bir duvara montaj deliği vardır çünkü yalnızca bir güç kaynağına bağlanması gereken kablosuz iletişimi kullanır.

▲Kişisel durumunuzu iyileştirmek ve kesintisiz altın durumları oluşturmak için cep telefonlarını ve uygulamaları kullanın

HT-A9 MK2 aynı zamanda çevreye duyarlı otomatik ses alanı düzeltmeyi de destekler. Doğru yerdesiniz Kanepede uzanırken bile merkezleme gerektirmeyen, altın rengi bir dinleme pozisyonu yaratın.

▲HT-A9 MK2 mobil uygulaması, uzaktan kumandayla kontrol edilmesinin yanı sıra uzaktan kumandayı ve ayarları da destekler.

HT-A9 MK2, ACC 3.0 işlevi sağlamak üzere Bravia TV'ye bağlanabilir. Ağır bas konusunda endişe duyanlar ve bas efektini daha da geliştirme ihtiyaçları için, HT-A9 MK2 yalnızca bir kablosuz subwoofer'ı destekler ve birden fazla sonsuz subwoofer'a bağlanamaz. hoparlör.

▲HT-A9 MK2 insan sesini iyileştirebilir veya azaltabilir

HT-A9 MK2'nin bir diğer ek işlevi de videolardaki ses kalitesini artıran Voice Zoom 3'tür. İnsan sesleri, örneğin eski bir filmi izlerken, radyo teknolojisi nedeniyle arka plan sesini iyileştirir, arka plan sesi insan sesini maskeleyebilir. Bir spor etkinliğini ve spor yorumcularının tartışma içeriğini izlerken Impact View, rekabetçi eleştirileri bir kenara bırakıp yarışmanın kendisine odaklanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir