“World of Warcraft: World Soul War”ın ilk oyunu “War for the Core of the Earth” 19 Nisan'da alfa testini başlattı ve yetkili, fiziksel sınırlı koleksiyoncu sürümünün piyasaya sürüldüğünü doğruladı.

Blizzard, geçtiğimiz Kasım ayında BlizzCon'da, bir sonraki uzun vadeli projenin devasa çok oyunculu çevrimiçi oyun “World of Warcraft”ın ​​20. yıldönümünü kutlayan “World Soul War Chronicles” üçlemesi biçiminde olacağını duyurdu. Bunlardan ilki olan “World of Warcraft: War for the Center of the Earth” alfa testine başlamak üzere.

“World of Warcraft: War for the Core of the Earth” yayınlanma yolu, alfa testi başladığında tüm hızıyla devam edecek! “World of Warcraft: Rise of Dragons”ın mükemmel çıkış hızına benzer şekilde, ilk aşama belirli oyuncuları “Dünyanın Çekirdeği Savaşı”nın ilk kısmı olan Dorn Adası'na (The Isle) katılmaya davet edecek. Dorn) en geniş ve en zengin içeriği deneyimlemek için.

Yeni açık alan

Bu kez yeni açılan Dorn adasında, ana sakinler titanlar tarafından yaratılmış bir ırktı, ancak zamanla savunucular da harabelerden kayboldu. Aynı zamanda dünyanın ruhları 3 gruba ayrılıyor, bunlardan 2'si Dorne'da bulunuyor:

  • Yeminli:Titanlara sadık kalıyorlar ve geri dönüşlerini sabırsızlıkla bekliyorlar.
  • Sınırsız:Titan yasalarından bağımsız olarak dağılıp kendi toplumlarını kurdular.

Magni, Moira ve oğlu Takron, oyuncuları Dorne Adası'na götürecek ve Nerg Jerk'in izinden giderek Dünya Ruhlarını Dünya'nın çekirdek yolunu yeniden açmaya ikna edecek, oyuncular ise yeraltına giderek çok farklı bir tarafa gelecekler. Düello kültürünün.

Deneme sürümü içeriği

  • Dorne Adası Görevleri:Güncellenen kampanya görevlerinin ve yerel hikayelerin (yan görevler) çoğu mevcut olacak ve bazı ana hikayeler resmi sürümde yayınlanacak.
  • İki Zindan:“Ember Bira Fabrikası” ve “Yetiştirme Merkezi” dahil.
  • Üç sorgulama:“Toprak Madeni”, “Mantar Çılgınlığı” ve “Grigquarz Uykusu” içerir.
  • Kahraman Becerileri:“Assassination Rogue”, “Enhancement Shaman” ve “Brew Monk” haricinde çoğu meslek en az bir deneme beceri ağacına sahip olacak, yukarıdaki üç mesleğin beceri ağaçları sonraki deneme sürümlerinde başlatılacaktır.

“Dünyanın Çekirdeği Savaşı” özel bir alt işlev ekledi, çünkü “Dünyanın Çekirdeği Savaşı” karanlık bir ortamda geçiyor ve Neyou Zerg'in belirgin örümcek özellikleri var, oyuncular kullanıcının seçimini kullanabilir. Arayüzün menüsü, oyundaki araknofobi hassasiyetini serbestçe değiştirmenize olanak tanır. Örümcek canavar çetesi dönüştüğünde aynı büyüklükte yengeçlere dönüşecek. Ek olarak, “Rise of Dragons”da tanıtılan ejderhaya binme işlevi artık çoğu uçan binek için geçerli.

Oyun arayüzü güncellemesi

Aynı zamanda, varsayılan kullanıcı arayüzünde “Ejderhanın Yükselişi” ile başlayan büyük değişiklik “Dünyanın Merkezi Savaşı” ile devam edecek ve çeşitli güncellemeler başlatılacak:

Ders Kitabı:Bu özellik yetenek havuzuyla bağlantılıdır.

Profesyonel yetenekler:

  • Kendi mini menü düğmenizi oluşturun.
  • Bitkisel Uzmanlık ilk olarak alfa sürümünde test edilmeye hazır olacak.

Çalışma Yükseltmesi:

  • Yeni görev görünür logosu (NPC'ler ve diğer görev verenler için işaret).
  • Görev takibi güncellendi.
  • Yeni uçuş kontrolörü kullanıcı deneyimi.

Sınırlı bir koleksiyoncu baskısı tanıtıldı

Buna ek olarak, “World of Warcraft” ekibi, Tayvan, Hong Kong ve Makao'daki satış kanallarında, program ve fiyatın daha sonra açıklanacağı “War for the Center of the Earth” adlı eserin sınırlı koleksiyoncu baskısının yayınlanacağını duyurdu. Bu güzel koleksiyon yalnızca War for the Core'un çıkışını kutlamakla kalmıyor, aynı zamanda World of Warcraft'ın 20. yıl dönümünü de anıyor ve şunları içeriyor:

  • World of Warcraft: War for the Core'un Epik Sürümü dijital olarak indirilebilir ve tüm güzellikler mevcuttur.
  • “Dünyanın Çekirdeği Savaşı” sanat koleksiyonunun ciltli baskısı.
  • Elanria, Anduin ve Thor'un arşiv pinlerini içerir.
  • 20. Yıldönümü Grifon Şövalye Heykeli.
READ  Dalgıç Dave İncelemesi - Oyun Reaktörü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir