Ünlü doktor Ji Guanghua, kanserle ilgili 12 efsaneyi çözüp dünyayı kurtaracak ana nedenin “iltihap” olduğunu ortaya çıkardı.

Ünlü Dr.<a class="இணைப்பு " href="https://tw.news.yahoo.com/tag/Ji Kuanghua" data-i13n="நொடி:content-canvas;subec:anchor_text;elm:context_link" data-ylk="slk:季匡華; நொடி:content-canvas;subec:anchor_text;elm:context_link;itc:0">Ji Guanghua</a> Kanserin ana nedeninin “iltihap” olduğunu ortaya koyuyor ve dünyayı kurtarmak için 12 kanser efsanesini çürütüyor.  (Fotoğraf/”Buğdayın Sağlık İpuçları”nın izniyle)” data-src=”https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/FNojm_TrRhC5c1DdCMdBtg–/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjt3PTk2MDtoPTUzNA–/https://media. zenfs.com/no/gotv_ctitv_com_tw_678/ef5ac2ea3ada05218bb49cdaaa68c937″/><img alt= div class = “caption-wrapper = “” caption-aligned-with-image = “”/>
Ünlü doktor Ji Guanghua, kanserin temel nedeninin “iltihap” olduğunu ortaya çıkardı ve dünyayı kurtarmak için 12 kanser efsanesini çözdü. (Fotoğraf/”Buğdayın Sağlık İpuçları” izniyle)

Kanser, ülkede en çok ölüme yol açan on nedenden biri ve bunu duyduğunda herkes sinirleniyor. Tanınmış bir termal terapi doktoru ve Jingguang Hastanesi onkoloji bölümünün yöneticisi Ji Guanghua, Zhongtian Haber Ağı'nın “Buğdayın Sağlık Notları”nda kanserin ana nedeninin “vücudunuzdaki iltihaplanma” olduğunu ve kanserin de iltihaplı bir hastalık olduğunu söyledi. Aynı zamanda kanserle ilgili 12 efsaneyi de çürütüyor: “Aslında kanseri önleyebilir ve kendinizi kanserden kurtarabilirsiniz.”

Ünlü doktor Ji Guanghua kanserin ana nedeni

Ünlü doktor Ji Guanghua, kanserin temel nedeninin “iltihap” olduğunu ortaya çıkardı ve dünyayı kurtarmak için 12 kanser efsanesini çözdü. (Fotoğraf/”Buğdayın Sağlık İpuçları” izniyle)

Kanser tedavisini daha ümit verici hale getirmek için çürütülmüş 12 kanser efsanesi

Dr. Ji Kwanghua, kanserin vücudun inflamatuar tepkisinden kaynaklanan bir hastalık olduğunu ve bu durumun geç uyumak, çok yemek yemek veya stresli olmak gibi durumlarda kanser korkusuna yol açabileceğini söylüyor. Çürütmek için Bilmeniz Gereken 12 Kanser Efsanesi

Dr Ji Kwanghua kanserle ilgili 12 efsaneyi açıklıyor:

1. Kanserin ana nedeni genetik miras mıdır?

Doğru Cevap: Kanserin temel nedeni genetik miras değil, çevre, yaşam tarzı, yaşlanma vb. faktörlerdir. “

2. Bölünme veya ameliyat kanser hücrelerinin yayılmasını hızlandırır mı?

Doğru cevap:

C. Kesme işlemi kanser hücrelerinin yayılmasına neden olabilir, ancak yayılan kanser hücreleri, ameliyat sırasında altta yatan kanser hücreleriyle birlikte çıkarılır.

READ  14 gün süren kuşatmanın ardından İsrail askerlerinin Batı Fransa'daki hastaneden çekilmesinin ardından düzinelerce ceset bulundu | Ortadoğu'da durum kızışıyor Evrensel

B. Ameliyat kanser hücrelerinin yayılmasına neden olabilir ancak kontrol altına alınıp yok edilebilir

3. Kanser hücreleri daha fazla besin alamamak için kendilerini aç mı bırakıyor?

Doğru Cevap: Kanser hücreleri açlıktan ölmeden önce normal hücreler yok olur ve vücut kolaylıkla çökebilir. Bu nedenle kanser hücrelerinin bir arada var olabilmesi için yeterli beslenme gereklidir.

4. Radyoterapi ve kemoterapi bağışıklık sistemini yok eder mi?

Doğru Cevap: Kemoterapi ve radyoterapi bağışıklık sistemini tahrip etse de, bağışıklık sistemine belli bir dereceye kadar zarar verene kadar kanser hücrelerinin hayatta kalmasını engelleme amacına ulaşırlar ve yaralanan normal doku, bağışıklığı hızla geri kazanabilir.

5. Kanseri tedavi etmek için ameliyat yerine radyasyon tedavisi kullanılabilir mi?

Doğru Cevap: Radyasyon tedavisi bazı durumlarda kanseri tedavi etmek için ameliyatın yerini alabilir ve bazı durumlarda radyasyon tedavisi ameliyattan daha iyidir.

6. Kemoterapi ilaçlarının ciddi yan etkileri var mı ve güncelliğini yitirmiş mi?

Doğru cevap: Kemoterapi ilaçlarının ciddi yan etkileri olmasına rağmen, orta dozlarda kullanıldıkları veya farklı durumlara göre diğer tedavilerle kombine edildikleri sürece sadece yan etkiler değil, orijinal olumlu etkileri de kontrol altına alınabilir. hala güçlüler.

7. Lokal terapi metastatik kanserin kontrolüne yardımcı olur mu?

Doğru Cevap: Çoğu durumda lokal terapi metastatik kanserin kontrol altına alınmasına yardımcı olabilir. Kanıtlar, sistemik antikanser ilaçları ve lokal tedaviyi de içeren metastatik kanser tedavisinin, kanserin kontrol altına alınmasına yardımcı olabileceğini göstermektedir.

8. Kesin hedefe yönelik ilaç tedavisi genetik patoloji testiyle keşfedilebilir mi?

Doğru Cevap: Genetik patoloji testi tam olarak hedeflenen ilaçları bulamayabilir.

9. Daha agresif ve güçlü bir tedavi, daha yüksek bir iyileşme oranına veya daha yüksek bir hayatta kalma oranına eşit midir?

READ  Genç Kadınlarda Beyazlatma ve Güneş Reddi, D Vitamini Eksikliği, Enflamasyon Çalışması: D'de %90 Eksik | Hayat | CTİSTAN

Doğru cevap:

C. Yüksek bir “etkinlik oranı” mutlaka uzun bir hayatta kalma süresi anlamına gelmez çünkü hasta birkaç ay sonra durumu kötüleşebilir ve uzun bir hayatta kalma süresi hedefine ulaşamayabilir.

B. Tersine, bazı hedefe yönelik ilaçların veya immünoterapinin başlangıçtaki “performansı” çok iyi olmayabilir, ancak uzun süreli hayatta kalma hedefine ulaşarak kanseri kronik bir hastalık gibi nispeten stabil tutabilir.

10. Daha yeni ve daha pahalı tedavi, daha etkili mi?

Doğru Cevap: En pahalı ve çeşitli tedaviler her zaman en etkili tedaviler olmayabilir; yalnızca hastanın durumuna en uygun tedavi en etkili olanıdır.

11. Hasta ve yaşlı hastalar palyatif bakımı mı yoksa palyatif bakımı mı seçmeli?

Doğru cevap:

C. Yaşlı hastalarda palyatif tedavinin acilen seçilmesi önerilmez ve radyoterapinin etkinliği dikkate alınmalıdır.

B. Hasta hastalarda palyatif bakımın hemen tercih edilmesi önerilmez ve “gerçekten terminal” olup olmadığının değerlendirilmesi gerekir.

12. Doğal tedavilerin gerçekten yan etkileri yok mu? Gerçekten değersiz mi?

Doğru Cevap: Yan etkisi olmayan kendi kendini iyileştirme yöntemleri kesinlikle etkilidir. Kendi kendini iyileştirme gücünün ana fikri “bağışıklık aktivasyonu” ve “anti-inflamatuar” olup, geleneksel tıbbi tedaviden vazgeçmemeye dayanarak, aktif olarak diyet ayarlaması, meditasyon, yoga, gelenek gibi çeşitli yöntemleri ararız. Çin tıbbı ve diğer yöntemler, “antiinflamatuar” hedefe ulaşmayı hedefliyor.

Ünlü doktor Ji Guanghua kanserin ana nedeni Ünlü doktor Ji Guanghua kanserin ana nedeni

Ünlü doktor Ji Guanghua, kanserin temel nedeninin “iltihap” olduğunu ortaya çıkardı ve dünyayı kurtarmak için 12 kanser efsanesini çözdü. (Fotoğraf/”Buğdayın Sağlık İpuçları” izniyle)

Dr. G Kwanghua'nın kanser hastalarına tavsiyesi: Birinci öncelik, inflamatuar indeksi düşürmektir.

Bağışıklık sistemini güçlendirmenin ve uyarmanın çok önemli olduğunu söyleyen Dr Ji Kwanghua, diyet, egzersiz ve uykunun kanserle mücadele eden hastalar için gerekli olan üç temel bileşen olduğunu ekliyor. Vücutta iyi bir mikrobiyomun sürdürülmesi “iyinin içeri girmesine, kötünün dışarı çıkmasına izin verir ve kanser geri gelmez.” Tümör mikro ortamını kontrol edebilen herkes kanseri kontrol edebilir.

READ  Diablo 4 Diablo 4 Plague Season Raiders|Güçlü türler, hızlı yükseltme yöntemleri önerir

1. Elektrik enerjisi sayesinde kalsiyum iyonları içe doğru, tehlikeli sinyaller (ısı şoku proteinleri ve nekrotik kanser hücreleri gibi) dışarıya doğru akar.

2. Dendritik hücreler ve NK hücreleri gibi doğuştan gelen bağışıklığın devreye girmesine izin verin ve mikro ortamı zayıf olan (M2) makrofajlar, iyi makrofajlara (M1) dönüşsün.

3. Mikrobiyal ortamın inflamatuar yanıtını azaltın, bağışıklık sistemini güçlendirin ve kazanılmış bağışıklığın (T hücrelerinin) girmesine izin verin.

4. Mikroortamdaki genel kanser teşvik edici güç (Yang), kanser baskılayıcı güce (Yin) dönüştürülür ve hafızalı otoimmün T hücrelerinin art arda oluşmasına olanak tanır. Nihai sonuç, kendi kendini iyileştirme gücünün etkinleştirilmesidir.

Ünlü doktor Ji Guanghua kanserin ana nedeni Ünlü doktor Ji Guanghua kanserin ana nedeni

Ünlü doktor Ji Guanghua, kanserin temel nedeninin “iltihap” olduğunu ortaya çıkardı ve dünyayı kurtarmak için 12 kanser efsanesini çözdü. (Fotoğraf/Times Yayıncılığı'nın izniyle)

Ünlü doktor Ji Guanghua kanserin ana nedeni Ünlü doktor Ji Guanghua kanserin ana nedeni

Ünlü doktor Ji Guanghua, kanserin temel nedeninin “iltihap” olduğunu ortaya çıkardı ve dünyayı kurtarmak için 12 kanser efsanesini çözdü. (Fotoğraf/”Buğdayın Sağlık İpuçları” izniyle)

devamını oku
Video/38 yaşındaki sanatçı Shanju zatürreden kaynaklanan septisemiden öldü!Doktorlar “8 yüksek riskli grubu” ortaya çıkardı, dikkatsiz olmayın
Mountain Boar'ın son dileği açığa çıktı! Eski yönetici Shangliang Liangzai onu kilo vermeye zorlamak için aradı ve bağırdı: Neden dinlemedi?
Yaban domuzu aniden ortadan kayboldu! Xiao Xiaoyu ağlamayı bırakamadı ve son diyaloğu yayınladı: Kalbinden emindi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir