“The Real. Megami Tensei V Vengeance” Yeni Seviye “Dashi: Shinjuku Area”, Ghost Fusion ve Diğer Oyun Öğelerini Ortaya Çıkarıyor | Oyun Tabanı | BUGÜN HATTI

SEGA Shiya Nintendo Switch, PS5, PS4, Xbox Atlus tarafından geliştirilen “Shin” Serisinin piyasaya sürülmesi planlanıyor Megami Tensei V Vengeance, “Nemesis Arc” yeni seviye “Dashi: Shinjuku Bölgesi” görünüyor, “Dashi” nasıl keşfedilir, iblis füzyonu ve diğer oyun öğeleri şunu ortaya koyuyor:

[பின்வரும் உள்ளடக்கங்கள் அனைத்தும் உற்பத்தியாளரால் வழங்கப்பட்ட பத்திரிகை வெளியீடுகளிலிருந்து வந்தவை]

Reklam (Lütfen bu makaleyi okumaya devam edin)

Yeni bir seviye “Tachi: Shinjuku Şehri”

Çalışma gerçek Tokyo'yu temel alıyor ve bir başka terkedilmiş Tokyo “Tashi” hikaye sahnesini oluşturuyor. Geniş “Bilgi” şeytanlarla doludur ve kahramana saldırır. “Dashi” de terk edilmiş çöller ve çok sayıda binanın ve geometrik yapıların bulunduğu, konuma göre görünümü değişen, hayaletler ve ortaya çıkan mekanizmalar var. Yeni bölge “Dashi: Shinjuku Bölgesi” “Nemesis Arc”ta görünüyor.

Resim Atlıkarıncaya 0

Reklam (Lütfen bu makaleyi okumaya devam edin)

“Tashi” de her türden iblis, kahramanın önünde duruyor.

Yeni bir alan olan “Tachi: Shinjuku Şehri” ortaya çıktı. Ağaca benzeyen büyük nesne kutsal bir ışık yayar.

“Dharma”yı keşfedin.

“Dashi”de çeşitli unsurlar vardır ve bu unsurlar ve aksesuarlar, “Dashi”nin her köşesini tam olarak keşfetmek için “Dashi”yi keşfetmeye ve onunla savaşmaya yardımcı olur.

Kötü ruhların kristali

“Dashi”deki şanssız kristalleri toplayarak çeşitli avantajlar elde edebilirsiniz, yeşil HP'yi yenileyebilir, sarı MP'yi yenileyebilir ve kırmızı kötü şansı geri getirebilir.

Felakete giden yol

Path of Doom, “Tashi”deki 2 konumu birbirine bağlamanıza ve bunlar arasında geçiş yapmanıza olanak tanır. Belirli konumlara kısayollar ayarlayabilirsiniz. Etkinleştirmeden sonra normalde erişilemeyen gizli araziye seyahat edebilirsiniz.

Mahasuka

Bazen kahramanın yolunda Kıyamet Mezarları adı verilen devasa kırmızı engeller olacaktır. Etrafında güçlü düşmanlar belirecek ve kahramana saldıracak. Kıyamet mezarı yok edildikten sonra yeni bir ilahi irade uyanabilir.

READ  40 milyondan fazla borca ​​sahip olmakla suçlanıyor! Wei Desheng'in "Yok Basın Toplantısı" Insider'ı "Cedic" Oyuncusunun Sesini Açıkladı | Eğlence | Chanley Haber Ağı SETN.COM

Kötü ruh iblisi

Bazen kötü şans getiren iblisler “tashi”de ortaya çıkar ve kötü şans iblisleri olarak bilinirler. Güçlü becerilere sahip güçlü bir düşman olmasına rağmen onu yenerek değerli eşyalar elde edebilirsiniz.

Anıt

“Dashi” boyunca dağılmış otomatlardan hediyelik eşyalar elde edilebilir. Büyülü eşyalarla takas etmesi için onu Gustav'a ver.

Hazine sandığı ve mezar

Sarı eşyalardan sahne eşyaları veya büyülü eşyalar, gümüş eşyalardan ise yuan alabilirsiniz. Her ne iseler, maceralar sırasında işinize yarayabilecek öğelerdir, bu yüzden onları bulmaya çalışın.

Görev navigasyonu

Bir iblis kahramana eşlik eder ve arayışında ona yardım eder. Savaşlara katılmayacak ancak haritadaki donanımlar ve sorunlu noktalar hakkında bilgi bulup anlatacak.

Agomi'nin kalıntıları

Agomi'nin “tachi” boyunca dağılmış kalıntılarını araştırarak Agomi'nin ruh bedenini elde edebileceksiniz. Daha önce incelenmiş olan kalıntılar bile tekrar incelenerek belirli bir süre sonra ruhani bir beden elde edilebilmektedir.

Şeytanın Arka Bahçesi

“Şeytanın Arka Bahçesi”, “Tashi”nin çeşitli yerlerindeki Ejderha Mağaraları aracılığıyla ziyaret edilebilir. Kahramanın hayaletleri “şeytanın arka bahçesinde” belirir ve onlarla konuşabilir veya onlara hürmetinizi sunabilirsiniz ve ayrıca hayaletlerin görünümünü görmek için ücretsiz perspektif işlevini de kullanabilirsiniz.

Ek olarak, çeşitli dövüş modlarında ve ortak alanları keşfederek oyunda ilerledikçe, bazen “Şeytanın Arka Bahçesi”nde özel konuşmalar gerçekleşebilir. Bu tür konuşmaların bazen destek kazanmak ve iblislerin yeteneklerini artırmak gibi faydaları vardır. Özel konuşma gerçekleştiğinde ciddi bir şekilde “Şeytanın Arka Bahçesi”ni ziyaret edin.

Sadece Nagamo değil Akomi de konuşabiliyor. Bazen ilahi olanın yükselişi ve ilahi olanın yeteneklerinin güçlenmesi hakkında konuşmalar yapılır.

Cesedin saklandığı yer

Ejderhanın İni aracılığıyla “Kemikler Ülkesi”ni ziyaret edebilirsiniz. Oyuncular, cesedin saklandığı yerin sahibi “Gustav”a sahne malzemeleri satın almak veya kutsal emanetler satmak için sihirli eşyalar ödeyebilirler. İlgili ödülleri kazanmak için “Dashi” boyunca dağılmış “Wei Man” takipçilerini bulun ve rapor edin. Ek olarak, “memnun olmayanları” bularak, Tanrı'nın iradesini bilmek için gerekli kraliyet kınamasını da alabilirsiniz, bu nedenle “Dashi” nin her köşesini iyice keşfedin.

READ  Güney Çin Denizi'nde Çin-Filipinler çatışması 2/Merkezi Haber Ajansı Iron Line, Güney Çin Denizi'ndeki Filipin bilimsel araştırma faaliyetlerine doğrudan saldırmak için resiflere gidiyor | Uluslararası | Merkezi Haber Ajansı CNA

Gustav (cv. Arusaku Yara)

Kemik Sığınağı'nın sahibinin geçmişte insanlar tarafından kullanılan nesnelere büyük ilgisi var. “Dashi”de alınan emanetler satın alınacaktır.

İbadet dünyası şeytana katılıyor

Ejderha Mağarası aracılığıyla “İbadet Dünyasını” ziyaret edebilirsiniz. Tarikatın dünya lideri “Sophia”nın yardımıyla iblisleri birleştirmek ve yeni iblisler yaratmak mümkün.

Oyuncular, 2 iblisi birleştiren 2 vücutlu füzyona ek olarak, ters füzyonu, 2 ila 4 iblisi birleştiren özel iblisleri ve füzyonu aynı ırk ve sınıftan elflere dönüştürmek için ruhları kullanan özel iblisleri de seçebilirler.

Ek olarak, birleştirme sırasında belirli yetenekler dışında kalıtsal yetenekleri özgürce seçebilirsiniz. Kendi yeni Nakamo'nuzu yaratmak için toplanan Nakamo'yu birbiriyle eşleştirin.

Sophia (CV. Saeka Kinoshita)

Alemlerin Rabbine ibadet et. Kahramana yardım eden gizemli bir varlık. “Dünyaya ve yaradılışa yön veren farklı boyutlardan bir varlık” diyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir