2024 Taipei AMPA: Model C tek motorlu 83 kWh büyük ölçekli elektrikli versiyonunun 3. çeyrekte piyasaya sürülmesi bekleniyor, Model B'nin 4. çeyrekte seri üretimi yapılacak ve Model C'nin yurt dışı seri üretim versiyonunun da bir ödül alması bekleniyor. 2025'te yeni görünüm. Honghua'nın gelişmiş ürün geliştirmesi ortaya çıktı

2024 Taipei Uluslararası Otomotiv Elektroniği Fuarı, 17-20 Nisan tarihleri ​​arasında Nangang Sergi Salonu 1'de gerçekleştirilecek ve Hon Hai Technology, yan kuruluşu Honghua Advanced Technology tarafından tasarlanan ve geliştirilen modeller de dahil olmak üzere grubun akıllı elektrikli araç platformu etrafında bir dizi ürünü sergileyecek. C. , Model B, ilk elektrikli kamyonet lojistik aracı Model N'nin yanı sıra yapay zeka destekli tasarımla birleştirilmiş bir elektrikli tahrik sisteminin yanı sıra araç aküleri, şarj yığınları, elektronik kontrol sistemleri, silikon karbür levhalar ve diğer ürünler. Aynı zamanda Honghua Advanced, Model B'nin dördüncü çeyrekte seri üretileceğini ve 230Ah büyük kapasiteli kare kutu bataryayla donatılacağını bir kez daha öngörüyor.

2024 Taipei Uluslararası Otomotiv Elektroniği Fuarı, 17-20 Nisan tarihleri ​​arasında Nangang Sergi Salonu 1'de gerçekleştirilecek.

Hon Hai Technology'nin bu sefer sergileyeceği ürünler, birçok bileşen dahil olmak üzere Hon Hai Teknoloji Günü 2023'ün Model C, Model B ve Model N'si ile kabaca aynı. Ancak sayfadan biliniyor. Yine üçüncü çeyrekte (Model B'den önce) lansmanı yapılan Model C'nin tek motorlu büyük bataryalı versiyonu, 83kWh batarya kapasitesi ve 700 kilometre NEDC menzili ile piyasaya sürülüyor. CATL tarafından sağlanan mevcut modelin mevcut konfigürasyonuna göre aynı zamanda CATL, bu pillerin kurulumuyla yurt dışında da birçok model için 83kWh kapasiteli piller sağlıyor.

83kWh pil kapasitesine ve 700 km NEDC menziline sahip Model C tek motorlu daha büyük pil versiyonunun da üçüncü çeyrekte (Model B'den önce) piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Model C başlangıçta ürün iletişim aşamasında üç temel ürün özelliğini vurguladı: “bir milyonun altındaki menzil, 700 kilometre ve 400 at.” Luxgen n⁷ saf versiyonu 999.005 kişiye (bir sonraki milyonuncu) önceden sattıktan sonra Model C, tek motorlu, büyük pilli seri üretim versiyonunu piyasaya sürdükten sonra 700 kilometrelik menzil vaadini yerine getirecek. Bataryalı versiyon ise 400 beygir gücü vaadini yerine getirmek üzere.

READ  Farklı Durumlar İçin Özelleştirilebilir Ücretsiz Yapay Zeka Metin Oluşturma Görüntü Hizmeti olan "Freepik"i Kullanma Kılavuzu | Bilgisayar Kralı Ada

Aynı zamanda Honghua Advanced, Model C'nin sistemini denizaşırı pazarlara tanıttı ve yeni yeniden tasarlanan Model C'nin 2025 yılında denizaşırı bölgelerde ve Kuzey Amerika'da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Mevcut stilin tasarımı hala bazı Asya pazarlarında kullanılıyor. Bir diğer önemli model olan Model B'nin ise dördüncü çeyrekte yeniden seri üretime geçeceği tahmin ediliyor; bu, onu Model C'nin büyük ölçekli elektrikli versiyonunun piyasaya sürülmesinden ayıran makul bir zamanlama düzenlemesi.

Honghua Advanced Technology'nin Ekim 2023'teki yayın öncesi sonuçlar konferansında genel müdür Li Bingyan, 2024 ve 2025'te önemli üretim süreçleri olacak Model B ve Model C'nin uluslararası seri üretim versiyonlarını içeren ürün tanıtım yol haritasını açıkladı.

Ek olarak Elektrikli Otobüs Model T, 230Ah büyük kapasiteli kare kutu aküyle bağımsız olarak çalıştırılacak. Yapı daha kararlıdır, bu da pilin güvenliğini artırır ve pilin servis ömrünü uzatır.

Bir diğer önemli model ise Model B'dir. Bu sefer Model C'nin büyük ölçekli elektrikli versiyonunun piyasaya sürülmesinden ayrı olarak, daha makul bir zamanlama düzenlemesi ile dördüncü çeyrekte seri üretime geçeceği açıklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir