Başkan Tsai: Tayvan'ın bağımsız gemi inşası demokrasi ve özgürlüğü savunma kararlılığını gösteriyor | Siyasi | Merkezi Haber Ajansı CNA

2024/3/26 12:25(Güncelleme tarihi: 3/26 19:12)

Ayın 26'sının sabahı, Langde Shipbuilding Co., Ltd., Suzhou Ticari Limanı İskele 12'de “Yüksek Kapasiteli Anjiang ve Wanjiang Savaş Gemilerini” tanıtmak için bir tören düzenledi.Başkan Tsai Ing-wen (ön sol, ikinci sol) ve Ulusal Savunma Özgürlüğü İnceleme Sonuçlarının Savunma Bakanı Qi Guocheng (ön solda) 26 Mart 113 Fotoğraf: Merkezi Haber Ajansı muhabiri Weng Ruikun

(Merkezi Haber Ajansı Muhabiri Wu Shuwei, Yilan, 26.) Başkan Tsai Ing-wen bugün Suzhou Ticari Limanı'nda “Yüksek Kapasiteli Anjiang ve Wanjiang Savaş Gemileri”nin devir teslim törenine başkanlık etti. Başkan Tsai açılışta şunları söyledi. Ay boyunca, Sahil Güvenlik'in üçüncü Chiayi sınıfı fırkateyninin denize indirilmesine, geminin teslimine ve dördüncü geminin denize indirilme törenine katıldı; bu başarılar, Tayvan'ın bağımsız gemi inşasının gücünü ve demokrasiyi savunma kararlılığını ortaya koyuyor. Bağımsızlık.

Sabah, Longde Shipbuilding Co., Ltd., Chuao Ticaret Limanı'nın 12. Pier'inde “yüksek kapasiteli Anjiang ve Wanjiang savaş gemileri” için bir devir teslim töreni düzenledi. Toplantıya Başkan Sai başkanlık etti. Toplantıya Ulusal Güvenlik Konseyi Genel Sekreteri Gu Lixiang, Milli Savunma Bakanı Qiu Guozheng, Emekli Askerler Derneği Başkanı Feng Shiguan, Donanma Amirali Dong Hua, Çin Bilimler Akademisi Başkanı Zhang Changcheng ve Longde Gemi İnşa Başkanı Huang Shoucheng katıldı.

Başkan Tsai konuşmasında, An Jiang ve Wan Jiang savaş gemilerinin devir teslim töreninin, hükümetin yüksek kapasiteli gemiler için “ulusal gemi inşası” teşvikini yansıttığını söyledi. 6 gemilik ilk parti hedefinin tamamıyla karşılandığını söyledi. İlk yüksek kapasiteli gemi 4 yıl önce yapıldı. Bu “Dajiang Savaş Gemisi” ve içindeki “da” kelimesi “ülkenin yaptığı milli savaş gemileri” anlamına geliyor. Siz sonuna kadar direnene kadar kum birikecektir. Bir kule.

Başkan Tsai, hükümetin son birkaç yılda ulusal savunma bağımsızlığını kararlı bir şekilde uyguladığını söyledi.Tayvan'ın kendi yapımı savaş gemileri yüksek hızda isimlendirildi, suya indirildi ve birbiri ardına teslim edildi.Tajiang savaş gemisinin 2021'de operasyonel değerlendirmeyi geçip başarılı bir şekilde giriş yapmasının ardından askeri, yüksek kapasiteli gemilerin üstün performansı uluslararası alanda tanınacak. onay aldı ve hükümet seri üretime hız verdi. Bugünkü gemilerin teslimatları 2025 yılından itibaren planlanandan önce tamamlandı.

READ  Kasırgalar, güçlü bahar fırtınaları için Midwest, Plains ve Southern Brace'e geri dönüyor

Başkan, yüksek kapasiteli gemilerin sadece gizlilik ve seyir stabilitesine sahip olmakla kalmayıp aynı zamanda donanmanın hava savunma yeteneklerine sahip ilk küçük gemileri olduğunu söyledi.Şimdi altı gemiden oluşan ilk parti teslim edildi ve bunların yerine Sincan gemisi eklendi. -sınıfı devriye gemileri aşamalı olarak kullanımdan kaldırılarak gemi verimliliği artırılacak ve Donanmadaki kardeşlerimizin görevlerini yerine getirirken daha güvenli bir çalışma ortamına sahip olmalarına olanak sağlanacak.

Başkan, Çin Bilimler Akademisi ve Langde Corporation gruplarına, Tayvan'ın ulusal savunma yeteneklerini ve dayanıklılığını sürdürmek amacıyla “ulusal gemi inşası” ile ilgili endüstrileri ve ulusal savunma bilimi ve teknolojisinin gelişimini teşvik etme yönündeki ortak çabaları için teşekkür etti. geliştirmek.

Donanmanın ilk yüksek kapasiteli gemi partisi, “Dajiang Savaş Gemisi (Gövde No. 619), “Fujiang Savaş Gemisi (Gövde No. 620)” ve “Sujiang Savaş Gemisi (Gövde No. 621) olmak üzere toplam 6 gemiden oluşacaktır. ),” Deniz Kuvvetleri Komutanlığı dedi. ),” ” Savaş Gemisi Wujiang (Gövde No. 623), “Battleship Anjiang (Gövde No. 625)” ve “Battleship Wanjiang (Gövde No. 626)”, bu tür savaş gemileri yüksek manevra kabiliyeti, istikrarlı navigasyon, gizlilik özelliklerine sahiptir . ve deniz kontrolü görevini üstlenebilecek ve “güvenlik, savunma ve ağır kademeli caydırıcılık” hedefine ulaşabilecek güçlü ateş gücü.

Donanmanın altı yüksek kapasiteli gemiden oluşan ilk partisi, 12 Xiongfeng gemisavar füzesi, 76 hızlı silah ve Phalanx hızlı silahıyla ve Çin Bilimler Akademisi tarafından geliştirilen Haijian-2 hava savunma füzeleriyle donatıldı. ve deniz saldırı yetenekleri. (Yazar: Guo Wuhuang) 1130326

Merkezi Haber Ajansı “İlk El Haber” uygulaması

iOS uygulamasını indirinAndroid uygulaması indirme

Bu sitede yer alan metin, resim ve videolar izinsiz olarak çoğaltılamaz, kamuya açık olarak yayınlanamaz, kamuya iletilemez ve kullanılamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir