Broşürler'in yeni ana bölümü olan “Mühürsüz Felaket” yayınlandı! Mori Luo Yuin “Shita” ve Aslan Kabilesi Lideri “Kadan” Bugün Savaşa Katılıyor |

Çin Teknoloji ve Sanat Ekibi tarafından yönetilen ve işletilen mobil oyun “Tactics of the Realm” (iOS/Android), “Unsealed Disaster”ın yeni ana bölümünün açıldığını ve yeni Five Star Limited'in tanıtıldığını duyurdu. Kahraman “Chenluo Yuin Shida” “Leon Lider Bahçesi”ne katılıyor!

[பின்வரும் உள்ளடக்கங்கள் அனைத்தும் உற்பத்தியாளரால் வழங்கப்பட்ட பத்திரிகை வெளியீடுகளிலிருந்து வந்தவை]

Reklam (Lütfen bu makaleyi okumaya devam edin)

Tiani Lion King Limited Kashaphone

“Tianyi Lion King Sınırlı Süreli Gashapon Havuzu” %20 indirim sunuyor ve beş yıldızlı sınırlı süreli karakterler “Senluo Yuyin Shita” ve “Leon Lider Gaden” Dövüş Tanrıçası Alice, Alisha, Zhiwei, Magnolia, Elu, Ariel'i çekme şansını iki katına çıkarıyor , Dokuzlu Bal Kuyruklu tilki Chihaya, Sapnilla, Lapudia, Zhu Si, Kanatlı Göksel Hitta, Tavşan Kabilesi Stratejisti Emeliasia, Salicet, Othia ve diğer beş yıldızlı karakterler. .

Reklam (Lütfen bu makaleyi okumaya devam edin)

Bu Kashabone havuzundaki her on ardışık dönüş size ek bir “Hero Silver Coin x 1” kazandıracaktır. Sen Kahraman Kashabon'sun, yeni beş yıldızlı silah, Dua Eden Köfte Sanra Vientiane Diamond, The. Kırmızı Altın Kutsaması ve diğer çeşitli ürünler.

Bu Gashapon havuzunu çizmek için Hero Gashapon rulolarını kullanmanız gerekiyor ve kesinlikle rastgele bir ★5 partner alacaksınız ve “Shenluo Yuyin. Sheeta” ve “Leon Leader Gadan” gibi beş yıldızlı sınırlı karakterleri elde etme şansınız var. .

Bu havuzdaki her üç çekilişte, “Chenluo Yuin. Sita” veya “Aslan Lider. Bahçe”den birini çekmezseniz, rastgele ek bir “Chenluo Yuin. Sita” veya “Aslan Lider. Bahçe” alabilirsiniz. .

Bu havuzun altıncı çekilişi size ekstra kahraman altın parası “Chenluo Yuin. Xita” verecek, yeni beş yıldızlı silah Köfte Dansı, Her Şeyi Gören Elmas, Kutsama'yı alabilirsiniz. Kırmızı altın, çeşitli kristaller ve diğer hazineler.

READ  iPhone 15 ve iPhone 15 Pro ön panel camı ve koruyucu çıkartmaları sızdırıldı mı Ayrıntılı "adaya iniş", Pro'nun ince kenarları var

Yüzlerce yıldır mühürlenen felaket kutusu açıldı──

Yüzlerce yıldır mühürlenmiş bir felaket kutusu ve sahnede kazanan takımın önünde, sahne bittikten sonra yeni düşmanlar ortaya çıktı. “Kaos ve Altı Kanat”ın kolay zorluğunu geçerseniz, sihirli kristaller ve diğer değerli eşyalar “Düet” alabilirsiniz, toplanabilen “Tianle” kutsal kitabının parçalarını alabilirsiniz ve “de rastgele melodiler alabilirsiniz.” Aziz Kitabı”.

“Bölge Görevi” aktivite seviyesinde oyuncular, aktivite seviyesi aracılığıyla hasar biriktirebilir, patronu bastırmak için tüm bölgenin gücünü toplayabilir ve “Şövalyelerin hasar biriktirmesi” aktivitesi, şövalyelerin üyeleri için lüks yenilgi ödülleri alabilir. seviye patronu, belirli bir miktarda hasar elde edildiğinde, belirli zorluk mücadelesi başarısını tamamlayarak başarı mücadelesi etkinliğinin, sihirli kristal tozunun, İtibarın ve diğer pratik öğelerin kilidi sınırlı bir süre için açılacaktır!

Günlük giriş ödülleri eklendi ~ Lüks hediye paketleri sınırlı bir süre için satışta

“Ekstra Günlük Giriş Ödülleri” Sihirli kristaller ve kahraman şans çantaları almak için her gün giriş yapın, “Nadir Beceri Ham” sınırlı bir süre için açıktır ve Köfte Duası, İyileştirici Öncü, Büyülü Kılıç Yeteneği, Gümüş Şeytan Çıkarma kazanma şansına sahip olun; , Sonik Kılıç Becerisi, Flaş Pompalı Tüfek ve diğer nadir beceriler yalnızca günde bir kez değiştirilebilir. !

“Sihirli Kristal Saklanan Değer İndirimi” sınırlı bir süre için satışta

Etkinlik İçeriği: Etkinlik Dönemi boyunca, Google Play'i veya iOS sürümünü kullanarak aşağıdaki kategorilerdeki ilk üç satın alma işleminizde ek değerli ödüller kazanabilirsiniz.

. “Nominal değeri 890 Yuan” olan sihirli kristallerin ilk üç satın alımında, “Anahtar Toplama Kutusu × 1” ve “Bond Kristal Çantası × 100” gibi ek ödüller kazanabilirsiniz.

. “1.490 Yuan nominal değerde” sihirli kristallerin ilk üç satın alımında, “Kırmızı Altın Kutsaması × 1”, “Gizemli Ritim × 80” ve “Kırmızı Ritim × 20” ek ödülleri alacaksınız.

READ  28 yaşındaki kadın, eski erkek arkadaşından ayrılarak annesi tarafından saldırıya uğradı. Uluslararası | CTİSTAN

. “2.990 Yuan değerinde” sihirli kristallerin ilk üç satın alımında, “Kırmızı Altın Kutsaması × 2”, “Gizemli Ritim × 150” ve “Kırmızı Ritim × 50” ek ödülleri alacaksınız.

Kahramanın şanslı çantasını almak için belirtilen değerin değerini saklayın

※Android/iOS'ta 300 Yuan'dan fazla yükleme yaparsanız Hero Lucky Pack'i alabilirsiniz.

※Kahraman Şanslı Çantası, 05/15 (Çarşamba) saat 14:00'ten sonra tamamen geri dönüştürülmesi beklenen ek bir sanal ödüldür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir