LINE Konuşma Oluşturucu Aracı – Bir APP indirmeden doğrudan çevrimiçi olarak LINE Konuşma Resimleri oluşturun, kullanımı çok kolay! |. Bilgisayar Kralı Ada

İster haber raporları ister çeşitli internet meme'leri olsun, ara sıra LINE konuşmalarını gösteren ekranlar göreceksiniz, ancak bu içeriklerin çoğu doğrudan orijinal cihazın sohbet odasından alınmıyor, bazı LINE sohbet oluşturucuları veya görüntüleri kullanılıyor. Yazılımın işlenmesiyle oluşturulmuştur. Bu sefer sizinle, APP yüklemeden her türlü konuşmayı çevrimiçi olarak oluşturabilen bir LINE konuşma oluşturucu gadget'ı paylaşıyorum.

Reklam (Lütfen bu makaleyi okumaya devam edin)

LINE Konuşma Oluşturucu Aracı – Bir APP indirmeden doğrudan çevrimiçi olarak LINE Konuşma Resimleri oluşturun, kullanımı çok kolay!

Birçok sıradan insan, eğlenceli LINE sohbetleri yaratmak isterlerse, sizi yıllar önce tanıttığımız şeyi düşünebilirler. MSL PRO Uygulaması ancak bu APP App Store'dan kaldırıldı. Peki ya sıradan insanlar yazılım kullanmadan kendi LINE sohbet konuşmalarını oluşturmak isterse? Artık APP'yi indirmeden doğrudan “Sahte Hat Mesajı Oluşturucu”yu kullanabilirsiniz. Resim!

Reklam (Lütfen bu makaleyi okumaya devam edin)

Peki ne yapmalı? Öncelikle “sahte hat mesajı oluşturucuyu” açın, ana ekranın alt kısmında sol ve sağ geçiş düğmesi olacak, gönderildikten sonra sohbet odasında girilen metnin sol tarafında görüntülenecektir. diğer taraftan alışverişi simüle etmek için. Sohbet odasının adını değiştirmek istiyorsanız, değiştirmek için konuma tıklayın.

Kendinize bir mesaj göndermeyi simüle etmek için anahtarı soldan sağa çevirin, ardından metin gönderildiğinde siz göndermişsiniz gibi görünecektir!

Okunmamış mesajların sayısı LINE sohbet odasının üzerinde görüntülenir; kullanıcıların “Okunmamış mesaj sayısı” widget'ını gerçek zamanlı olarak değiştirmesi gerekir. LINE gibi, bir sohbet odasında görüntülenen maksimum okunmamış mesaj sayısı “99+”dır.

LINE metin mesajlarını simüle etmenin yanı sıra gadget, sohbet odalarına da resim gönderebilir. Normalde LINE'da yaptığınız gibi resim düğmesine tıklayın, ardından simüle edilmiş konuşmada kullanmak istediğiniz resmi cihazınızdan seçin; resmin LINE simüle edilmiş sohbette göründüğünü göreceksiniz!

READ  Li Qiang, Almanya'ya üst düzey bir ziyarette bulundu ve beklenmedik bir şekilde utanç verici olaylarla karşılaştı. Okullar | casusluk

Sahte Hat Mesajı Oluşturucu ücretsiz bir araç olmasına rağmen, LINE sohbet konuşmaları için tasarlanmış bazı işlevsel ayrıntılara da sahiptir. Kullanıcı, görüşme oluştururken imleci mesajın yanına taşıyabilir ve mesajın gönderilme saatini düzenleyebilir.

Sahte Hat Mesajı Oluşturucu, herkesin her gün etkileşimde bulunduğu LINE benzeri mesajları “okuyacak” şekilde özelleştirilebilir.

Her şey ayarlandıktan sonra görüntüyü doğrudan cihaza indirmek için “Dışa Aktar” düğmesini tıklayabilirsiniz!

Sahte Vergi Mesajı Oluşturucu (Gitmek İçin Beni Tıklayın)

devamını oku:
Delta Game Simulator iOS UYGULAMASI Artık Kullanılabilir |

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir