Tiffany Hsu ve He Junxiang'ın eski ilişkisi yeniden alevlendi mi? Ariel Ariel izleyicilerin “We're Not Kind Enough” programının yeni bölümlerinden nefret etmesini sağladı.

“We Are Not Kind” dizileri izleyen hayranların ilgisini yeniden canlandırdı ve sadece çeşitli sosyal medyada yeniden paylaşılmakla kalmadı, aynı zamanda uzun mesafelerden birçok izleyicinin ilgisini çekti ve dizinin hayranları onu her gün sabırsızlıkla bekliyor, üzülüyorum. : “Yeterli değiliz”.

Public Television ve Tayvanlı Big Brother MyVideo'nun ortak yapımcılığını üstlendiği “We're Not Kind Enough” bu hafta beş veya altı bölüm yayınlanacak. Ariel Ariel'in karakteri Jian Qingfen seyircinin ondan nefret etmesini sağlıyor Junxiang Tai (Lu Yijing'in canlandırdığı) felç geçirdi ve büyük bir zorlukla karşı karşıya kaldı. Ekip, Rebecca ile Tiffany Hsu arasındaki ilişkiyi ortaya çıkarmak için çekim yapmak üzere İtalya'ya gider ve Rebecca, numarayı çevirdikten sonra “unutulmuş” bir telefon numarasını da hatırlar. Tiffany Hsu ve He Junxiang eski ilişkilerini yeniden canlandıracak mı?

Dizideki Rebecca rolüyle büyük beğeni toplayan Tiffany Hsu, çeşitli sahneleriyle izleyicileri gözyaşlarına boğdu ve övgüler yağdırdı. He Ruizhi'den (He Junxiang'ın canlandırdığı) ayrılmak ve yabancı bir ülkede dolaşmak bir “kendimden nefret etme” bölümüdür. İtalya'daki çekimleri “muhteşem” olarak nitelendiren Tiffany Hsu, şunları söyledi: “Bu sahneleri ancak Tayvan'daki çekimlerden sonra çekebildik ama zaten mayıs ayıydı. Soğuğa yakalanmak için bundan fazlasını harcadık. 20 saat sonra nihayet geldik. Kuzey İtalya'nın Gorizia şehrine (Alplerin eteklerinde yer alır ve nispeten düşük sıcaklığa sahiptir) vardık. Korizya), ancak vardığımız gün sıcaklık 30 dereceye kadar çıktı ve herkes şaşkına döndü. ”, ancak çekimden bir gün önce sıcaklık aniden düşmeye başladı ve yalnızca tek haneli rakamlardaydı, bu da yerel ortak yapım ekibinin inanmamasına neden oldu.

Ekibin kısıtlı bütçesi nedeniyle tüm İtalyan sahnelerinin çekim süresi 16 saatti, bu yüzden Tiffany Hsu muhteşem oyunculuk becerilerini bir gecede sergiledi. “We Are Not Kind Enough” performansı yerel saatle sabahın dördünde sona erdi ve Siming Lu ve Tayvanlı ekip bile gözyaşlarına boğuldu ve kucaklaştı.

READ  【Büyük】TGS2023 Katılımcı Resmi Web Sitesi Yayında! Bilet satışları 8 Temmuz'dan itibaren başlıyor - Funkler Games

Çekimden sonra ekip güzel Soca Nehri'ni ve Slovenya sınırını keşfetmeye zaman ayırdı ve Leo'nun cesaretini göstererek yol gösterdi. Herkes İtalya'ya geri döndü.

Beşinci bölüm fragmanında Ariel'in geceleri “Neden” diye bağırdığı bir sahne daha var ki bu da insanlarda ne olduğu konusunda merak uyandırıyor. Yapımcı, “Sahne çok duygusaldı ancak Yisen'in çok çekici ve havalı kıyafetler giymesi gerekiyordu. Beklenmedik bir şekilde o gün soğuk bir hava dalgası çarptı ve çekimlerin yapıldığı park çok boştu, dolayısıyla sıcaklık düşüktü. rüzgar kuvvetliydi ve mora döndüler.” Ancak sadık Lin Yichen, “Yapabilirim!” dedi. herkese anlattım ve koşarak ısınmaya devam ettim. Sahnede, mükemmel oyunculuk becerileri ekip için uygundu, ancak Ariel Ariel alçakgönüllülükle şunları söyledi: “Gerçekten küfretme isteği uyandıran soğuk hava için Tanrıya şükür!”.

Ayrıca altıncı bölüm fragmanında Ariel Ariel patlayıcı oyunculuk becerileriyle büyük beğeni toplarken, Ariel bir yandan yürek parçalayan Ariel yorgunluğunu, depresyonunu ve fiziksel ve zihinsel yorgunluğunu canlandırdı. Tiffany Hsu ve He Junxiang nihayet yeniden bir araya geldiler ve o “Aman Tanrım!” diye bağırdı ama fragmanı kendisi düzenleyen Xu Yuting seyirciyi davet etti: “Hikayeyi resimlere, eşyalara bakarak anlatmayın. Bu o kadar kolay değil.”

“Yeterince Nazik Değiliz”de Jian Qingfen'i oynayan Lin Yichen seyirciden nefret ediyor ve acı çekiyor. (Kamu Televizyonu ve MyVideo tarafından sağlanmıştır)

Yaklaşan beşinci ve altıncı bölümlerde, Qiu Ze'nin menajeri Sun Jiaqi'nin ses performansı ve 12 yıl önce Rebecca'nın sözleriyle tanınmayı kurtaran “Huo” karakteri de dahil olmak üzere ağır sıklet konuk oyuncular yer alacak. Altıncı bölümde önemli bir rol oynayan One Sword'dan Chen Yida ve Lan Weihua.

Otuz yıl önce, “Görmene İzin Vermediğim Acım”la ünlü şarkıcı Chen Yida, Leslie Cheung'a benzerliğiyle üne kavuşmuş, çalışmaları müzik ve sinema çevrelerine yayıldığında aniden ortadan kaybolmuştu. İş hayatında kariyer yapmak için kariyerini terk eden Xu Yuting, bu sefer konuk yıldız olarak geldi çünkü ikisi yıllar önce “Beyaz Hırsız” adlı sahne oyununda işbirliği yaptıktan sonra iyi arkadaş oldular: “Chen Yida ilk erkek başrol. Bu İlk kez bir oyunda karşımıza çıkıyor. Bu sefer dünyaya dönüşü benim için çok özel.

READ  "Belirleyici an" en son dolandırıcılıkla mücadele taktiği "Phantom", dolandırıcıların halüsinasyonlar görmesine ve dolandırıcılığı ifşa etmesine izin verin | 4 oyuncu

Bir diğer konuk yıldız Lan Weihua ise dizide “çok önemli” bir rol oynayacak. Lan Weihua'nın oyunculuk becerilerine çok hayran olduğu için yönetmen Xu Yuding, Shi Yingchuan'dan işbirliğini kolaylaştırmaya yardım etmesini istedi: “Onun rolü çok önemli, bunu bozamam. Bu önemli bölümü yaptığı için Lan Weihua'ya çok teşekkür edebilirim.” Konu hassas ve çaresiz.”

“Yeterince Yetinmiyoruz” her cumartesi saat 21.00'de Kamu Televizyonu Kanal 13'te yayınlanıyor; Denizaşırı bölgelerde, Viu her cumartesi saat 22.00'de güncellenecek ve 14.04.2020 tarihinden itibaren her pazar saat 22.15'te Astro QJ kanalında yayınlanacak.

Konum Tiffany Hsu ve He Junxiang'ın eski ilişkisi yeniden alevlendi mi? Ariel Ariel izleyicilerin “We're Not Kind Enough” programının yeni bölümlerinden nefret etmesini sağladı. ilk ortaya çıktı Lübnan Medyası.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir