Logitech, G PRO X 60 Oyun Klavyesi ve YETI ORB / GX Beyaz Oyun Mikrofonunu Piyasaya Sürüyor

Muhabir K Chongxin/Ayrıntılı raporlama

Logitech G Logitech G, Pro'yu bugün (4/22) resmi olarak piyasaya sürdü ve YETI ORB ve YETI GX USB oyun mikrofonları Mayıs ayında yeni beyaz modellerle piyasaya sürülecek.

Logitech G Pro, geleneksel mekanik klavyelere göre iki kat daha uzun kullanım ömrüne sahiptir.

PRO genişletilmiş, oyuncuların düşmanlara daha doğru bir şekilde saldırmasına olanak tanımıştır ve “KEYCONTROL özelleştirilebilir tuş işlevine” sahiptir, her tuş 5 komut ayarlayabilir ve G HUB özel tuşu aracılığıyla farklı uygulama ayarlarını anında değiştirebilir; Oyun dünyasında önünüzde neler var?

Pro X60'ı oluşturan diğer özellikler arasında Lightspeed, Bluetooth, Type-C üç modlu bağlantı, solda yerleşik ses seviyesi tekerleği, PPD tuş başlıkları, oyun modu değiştirme ve LightSync RGB aydınlatma ayarları ve arka tarafta dokulu bir saklama kutusu yer alıyor. Sağ. Profesyonel eSpor oyuncuları, her olayı sihirli bir silahla fethetmek için dünyayı dolaşıyor.

▲”Kafadan Vuruşların Kralı” olarak bilinen profesyonel bir e-spor oyuncusu olan Scream, PRO X serisi e-spor ürünlerini çok seviyor.

PRO X 60'ın piyasaya sürülmesi, Logitech G PRO'nun 2013 ile 2017 yılları arasında art arda beş yıl boyunca “Headshot King” unvanını kazandığı CS:GO çevrimdışı rekabet istatistiklerindeki kilometre taşını genişletiyor. Üstün teknoloji ve tasarım sayesinde PRO

▲YETI ORB ve YETI GX USB oyun mikrofonları Mayıs ayı başlarında yeni beyaz renkte satışa sunulacak.

Logitech G'nin amiral gemisi ürünleri olan YETI ORB ve YETI GX USB oyun mikrofonları, mevcut düşük distorsiyon, tak ve çalıştır avantajlarını sürdüren ve Blue VO!CE teknolojisiyle donatılmış yeni bir beyaz modeli Mayıs ayı başında piyasaya sürecek. ; YETI GX, ayrıntılı bir iletim düzenine sahip bir süper kardiyoid radyo düzenini benimser. YETI ORB ve YETI GX USB oyun mikrofonları, hem e-spor dünyasının geleneksel tasarım kalıplarını bozan hem de yeni beyaz model Logitech G serisinin en önemli özelliği haline gelen zarif bir görünüme sahip.

READ  Ban Gongsheng: PBoC'nin yuan'ı belaya sokmak için yeni dümeni - WSJ

Tüm oyuncular için bir kazan-kazan durumu yaratmak amacıyla şu andan itibaren 28 Nisan'a kadar son bir indirim sunuyoruz. Tüketiciler, Logitech amiral mağazasından satın aldıklarında PRO X SUPERLIGHT Ultra Hafif Kablosuz Farede minimum %32 indirimden yararlanabilirler. Fiyat yalnızca 2.990 yuan (orijinal fiyat 4.490 yuan); Yuan).

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir