“Yeterince Kibar Değiliz” listelerin zirvesinde

Gece boyunca çeşitli topluluklarda çılgın panel tartışmalarına katılan “Yeterince Nazik Değiliz”in beşinci ve altıncı bölümleri geçtiğimiz hafta yayınlandı. Uyumayın.” Reytingler bugün açıklandı ve dizi, PTV, 8 Major TV Shows, MyVideo ve iQiyi International Edition gibi yayın platformlarında üst üste üç hafta boyunca şampiyon oldu.

Kamu televizyon kanalında yayınlanan (20.) dizi, drama kategorisinde üst üste üçüncü kez birinci olurken, 25-64 yaş arası ve ev hanımları arasında 1,70 reytingle hala zirvede yer alıyor. Değerlendirmelerde. 5. ve 6. bölümlerdeki şaşırtıcı gelişmeler, MyVideo'da yayınlanıp yayınlandıktan sonra MyVideo'nun günlük drama listesinde zirveye yerleşti. MyVideo'nun yeni kayıtlı üye sayısı 6'ya çıkacak. iQiyi'nin uluslararası versiyonu, art arda iki hafta boyunca sitenin popülerlik tablosunun zirvesinde yer aldı. Sekiz büyük drama kanalı ayın 21'inde yayınlandı, yine 0,80 kablolu TV reytingiyle yeni bir rekora imza attı ve Tayvan'daki Çin drama reyting şampiyonluğunu üst üste üç hafta korudu. Programın ayın 21'indeki tüm gün reytingi, lansmanından bu yana en iyisiydi ve ayrıca 25-49 yaş arası kadın izleyiciler arasında 0,75 reytingle Tayvan'daki tüm Pazar dizileri arasında birinci sırada yer aldı. Tayvan'daki kadın izleyiciler arasında en popüler Tayvan draması.

Beşinci bölümde en çok tartışılan konu, Tiffany Hsu'nun canlandırdığı, He Ruishi'den (He Junxiang tarafından canlandırılan) ayrıldıktan sonra, soğuk ve yabancı bir ülkede dolaşmaya gitti, ancak beklenmedik bir şekilde Ruishi ve Jian Qingfen (oynayan) ile tanıştı. . Lin Yichen) Bu sırada Tiffany Hsu sokakta tanıdık bir çağrı duyduğunda beklenmedik bir şekilde kalabalığın gözyaşlarını gördü. Aşk başladı. Seyirci duygu dolu bir yorumda bulundu: “Her ne kadar bir hata olsa da anlıyorum!”

Buna ek olarak, Ko Chen-tung'un “heteroseksüel erkek yürekleri heyecanlandıran anlarının” çoğu performansı “çok sevimli” olarak övüldü ve Ko Chen-tung sonunda Tiffany Hsu'nun dudaklarını çatlatmasına rağmen seyirciyi hayranlık içinde bırakan bir mesajla bunu kabul etti. Pembe ve tatlı bir an Lin Yichen, He Junxiang'ın “soğuk şiddetine” maruz kaldı. Felç geçiren anneyi canlandıran Luk Yi-jing'in Ariel'i evine götürdüğü sahnede, iki aktris arasındaki rekabet seyircilerde büyük yankı uyandırdı ve oybirliğiyle alkışlandı. .

READ  "Persona 3 Reload" son tanıtım videosu ve yeni bilgiler yayınlandı! Yeni Manşetler - TheHubNews

Ariel, “Yeterince Nazik Değiliz” adlı oyunda, uzun süreli bakım görenlerin içinde bulunduğu kötü durumu canlı bir şekilde gösteriyor. (Kamu Televizyonu ve MyVideo tarafından sağlanmıştır)

Tartışma salonunda izleyiciler tarafından övülen altıncı bölüm, Jian Qingfen (Lin Yichen tarafından canlandırılıyor) zor durumda kaldığında yönetmenin hızını, acısını ve bitkinliğini acı ve kesin bir şekilde ortaya koyan ve daha sonra canlandırılan doktoru aldatan bir olay örgüsüdür. Yazan: Lan Weihua, uzun süreli bakıma muhtaç olanlar ve güçsüz izleyiciler. Jian Qingfen'i “fazla şirret” diye azarlayan izleyicilerin hepsi Ariel Ariel'in oyunculuk becerilerini övdü: “Bu yılın Altın Zil değerlendirmesi çok zor. Ölüm Grubu, yalnızca çift sarılı olabilir!”

Dizide, ilişkilerinin yönü, Ariel'in “Mutlu musun?” diye soran He Junxiang'a ilişkisi hakkındaki gerçeği açıklamasıyla da ortaya çıkıyor. Evlilikteki kusurları ortaya koyan “Şimdi daha iyiyim” izleyenleri yüreklendirdi: “Aman Tanrım! O kadar gerçekçi ki! Evlilik donmanın eşiğindeyken birbirini bıçaklamanın kanlı bir sahnesi!”.

“We're Not Kind Enough” ekibi ayrıca, o zamanlar inatçı ve güvensiz olduğunu söyleyen bir başka beğenilen kadın kahraman Tiffany Hsu'nun kamera arkası görüntülerini de ortaya çıkardı. sakla. Sadece 12 yıl sonra küçük kardeşi Ke Zhendong (Yu Xiangli'nin canlandırdığı) açık karakterini kırdı. İkilinin komik etkileşimi kamera arkası videoda gerçekten dikkat çekiyor. Tiffany Hsu ile ilk kez çalışan Go Chen-tung şunları söyledi: “Sahne sırasında replikleri ve duyguları doluydu. Karşı taraf ona duygularını verdiği için olaylara yanıt vermek kolaydı ki bu büyük bir şey. Üstelik benim için.”

“Yeterince Kibar Değiliz” popülerlik kazandığından beri oyundaki kırmızı yaprak pasta, çeşitli restoran sahnelerinde ve evlerde görülen çeşitli mobilya ve dekorasyonlar, oyuncuların giyim markaları etrafında çeşitli tartışmalar çok hararetli hale geldi. . Netizenler, “Yönetmen”in çeşitli ilgi alanlarına yanıt vermek için yakın zamanda başlatılan “Kind Enough” hayran okulunun beşinci bölümünde yer alan Ariel Lin ve Tiffany Hsu başta olmak üzere iki kahramanın eşleşen gömlekleri hakkında birçok soru sordu. Xu Yuting'in yorumu, “senarist” Xu Yuting'in orijinaliyle çelişiyor. Orijinal senaryo metnine ek olarak Xu Yuting, resmi olarak 30 Nisan'da yayınlanacak olan senaryonun bir açıklamasını da yazdı.

Bu Cumartesi (4/27) “We're Not Kind Enough” galasında PSTV kanalının fotoğrafını çektiğiniz sürece, PSTV özel bir hediye etkinliğine ev sahipliği yaparken bir iPhone15 cep telefonu kazanma şansınız var. Etkinlik ayrıntıları için lütfen FB[பொது தொலைக்காட்சி ரசிகர் குழு]Ziyaret etmek MyVideo, 10 Mayıs'tan önce herhangi bir bölümün çevrimiçi izlenmesine yönelik bir etkinlik başlattı. Ayrıca, albüme eşlik edecek ortak damgalı bir “Schrödinger'in Kedisi” kartı veya kırmızı yapraklı pasta – Tuzlu Kremalı Tutku Limonlu Kek – kazanma şansına da sahip olacaksınız. Albümün keyfini doyasıya çıkarmanız için etkinlik ayrıntılarını MyVideo resmi web sitesinde/uygulamasında bulabilirsiniz. iQIYI International, drama – merhameti seven herkes için çevrimiçi eğlenceli bir test başlattı; bu test sayesinde katılımcılar kendilerinin iyi ve kötü olduğunu anlayabilirler. Test sonuçları, zarafetin ifadesini açık ve kesin bir şekilde gösteren yedi farklı malzeme unsuru (taş, pamuk, keten vb.) üzerinde sunulmaktadır. “Yeterince Nazik Değiliz”in izleyiciler arasındaki büyük itibarı nedeniyle, sınava olan ilgiyi başarıyla artırdı. Etkinliğin başlamasından iki gün sonra denemeye katılanların sayısı 10.000'i geçti. Test URL'si:https://user137697.pse.is/5uey2j.

READ  Sea Horizon İncelemesi - Oyun Reaktörü

“We Are Not Kind Enough” bir kamu TV'sidir ve Taiwan Mobile MyVideo'nun ortak yapımcısı Ariel Lin, Tiffany Hsu, He Junxiang, Lu Siming ve diğer aktörler bu gösteride Public TV Channel 13'te her Cumartesi saat 21.00'de MyVideo, iQiyi Uluslararası Sürümünde el ele verirler. ve Viu Airs her Pazar saat 20:00'de; 14 Nisan – 10:15.

Konum “Yeterince Kibar Değiliz” listelerin zirvesinde ilk ortaya çıktı Lübnan Medyası.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir