“The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel: Northern Campaign”in uluslararası versiyonu 29 Mayıs'ta dünya çapında eş zamanlı olarak yayınlanacak! Erken giriş yapın ve bugün oynamaya başlayın |

Userjoy, “The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel: Northern Campaign”in uluslararası versiyonunun yayınlanacağını duyurdu. Uygulama mağazasıGoogle Oyun İkili platformlar ön siparişlere olanak sağlıyor ve 29 Mayıs'ta dünya çapında eş zamanlı olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor.

[பின்வரும் உள்ளடக்கங்கள் அனைத்தும் உற்பத்தியாளரால் வழங்கப்பட்ட பத்திரிகை வெளியீடுகளிலிருந்து வந்தவை]

Reklam (Lütfen bu makaleyi okumaya devam edin)

Bu ön kayıt etkinliğinde çok sayıda ödül içeriği var, oyunun Çin'deki ilk çıkışı ve PV'nin muhteşem görüntüsü bugün ilk kez ortaya çıktı, o yüzden ön kayıt sırasına katılın ve yeni bir macerayı deneyimleyin.

Falcom'un Ortodoks “Locus” Serisi! “Se no Kiseki” aynı isimli ilk anime mobil oyunudur

“The Legend of Heroes: Sen no Kiseki: Northern Campaign”, bu yıl 29 Mayıs'ta popüler Japon animesinden uyarlanan “Sen no Kiseki” serisinin ilk anime RPG mobil oyunu olacak.

Reklam (Lütfen bu makaleyi okumaya devam edin)

Hikaye Qiao takviminin 1205 yılında geçiyor. Genç bir kız olan Ravi, memleketini korumak için anakaradaki en ünlü av alayı olan “Kuzey Avcıları”na katılır. “Kahraman”ın torunu kimliği nedeniyle büyük ilgi gördü ve belli bir şans eseri, düşman Erebon İmparatorluğu'na bir keşif görevi yürütmek üzere Martin, Iselia ve Talion'dan oluşan bir ekip kurdu. “İmparatorluk Kahramanları”nın yolu tehlikelerle dolu ve bilinmeyen pek çok gerçek birer birer ortaya çıkıyor.

Erken giriş yapın ve harika ödüller kazanın! “Tida Russell” sınırlı sayıda üretilen moda ve saç bandını dahil etmek için Mağaza Ön Siparişi verin

“The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel: Northern Campaign”in uluslararası versiyonunun ön siparişlerinin başlatılmasını kutlamak için resmi operasyon ekibi, özel ön sipariş hediyeleri hazırladı! Locus serisinin popüler “Tida Russell” karakterini almak için giriş yapmanın yanı sıra, mağaza rezervasyonları için sınırlı sayıda üretilen moda ve kafa çerçeveleri gibi süper bonus hediyeler de alabilirsiniz.

READ  Yapay Zeka Yeteneği Sanatı - Yerel Kod Çözme Yayılma Modeli - Shen Huifeng (@oceans0423)

Ayrıca, giriş öncesi sayfadaki global rezervasyonların sayısı 1 milyona ulaşırsa, sunucudaki tüm oyunculara SSR “Ellie McDowell” verilecek! Şimdi giriş yapın ve maceraya hazır olun!

・Ön sipariş verin ve bir hediye kazanın: Trails serisinin popüler karakteri “Tida Russell”

・Yalnızca mağaza rezervasyonu: “Tida Russell” sınırlı model, sınırlı kafa çerçevesi

Giriş öncesi sayfasına ulaşmanın ödülleri:

Giriş sayısı 100.000'e ulaştı: Meera×100.000

Giriş sayısı 300.000'e ulaştı: Qiao Stone × 200

Giriş sayısı 500.000'e ulaştı: Hunter Coin × 300

Giriş sayısı 800.000'e ulaştı: Normal işe alım kuponu × 10

Giriş Sayısı 1 Milyona Ulaştı: SSR Ellie.McDowell

Facebook Topluluğuna Özel Etkinlik! Her hafta fiziksel ödüller verilecek!

Hayranların desteği sayesinde operasyon ekibi ayrıca herkese verilmek üzere çok sayıda Facebook topluluğuyla sınırlı etkinlik ödülü hazırladı. Rezervasyon açılış tarihi olan 24 Nisan'dan itibaren haftalık çekilişler düzenlenecek, imza plaketleri, MyCard puanları ve diğer fiziki ödüller sürekli olarak çekilecek. Harika bir ödül kazanma şansını yakalamak için beklemeyin! Katılmak için hemen hayran sayfasına gidin!

İlk dalga tarihi: 24 Nisan ~ 30 Nisan 23:59

Ödüller:

1. MyCard Puanı 2.000 puan (Toplam 5 kişi çekilecektir)

2. Seslendirme Sanatçısı İmza Paneli (Toplam 10 kişi çekilecektir): Makoto Koichi (Ravi) 2 kişi/Gelin Carter. SierraEmi (Iselia'nın canlandırdığı) 2 puan alacak/Takayuki Kondo (Logan'ın canlandırdığı) 2 puan alacak/ Mee Sonozaki (Jenna'nın canlandırdığı) 2 puan alacak/ Haruhiko Soko (Gulag'ın canlandırdığı) 2 puan çekecek.

Japonya Balcom'un denetimi! “Kisetsu no Kiseki” ilk anime uyarlama oyunudur

Tamamen Japon Falcom tarafından denetlenen “The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel: Northern Campaign”, aynı isimli animeye dayanan yeni bir macera hikayesinin açılışını yapıyor. Bu çalışma, “Altın Çelikten Kiseki” serisinin eşsiz dünya görüşünü birleştirerek yepyeni bir hikaye dizisi getiriyor.

READ  STARS tarafından önerilen üniversiteye kabul oranı %64,19 ile rekor düzeyde ve 1.713 kişilik en büyük boşluk bile doldurulmadı | Hayat | Merkezi Haber Ajansı CNA

“Yolda” yeni bir bölüm! Animasyonun ana çizgisinde sürükleyici bir deneyim

Oyunda oyuncular kahraman Lavian Winslet (CV: Makoto Koichi) rolünü üstlenecek, Kuzey Seferi'nde ortaklarıyla birlikte bir “kahraman” olmanın ne demek olduğunu keşfedecek ve macera boyunca büyümeye devam edecek. Ayrıca “Kisetsu no Kiseki”nin önceki nesillerinden popüler karakterler de yeni ve heyecan verici bir hikaye yaratmak için bir araya gelecek. Eski ve yeni kahramanların yazdığı bir macera başlamak üzere!

Gerçek strateji Taktikleri oynayın ve keyifle savaşın!

Bu oyunun temel oynanışında, oyuncunun “oluşum stratejisi” ve “düzen stratejisi” savaş durumunun anahtarı haline gelir. Bu oyunda takımın “beceri özellikleri” ve “konumlandırma”, “saldırı için hedefe öncelik verme” ve “S becerilerini ortaya çıkarma zamanı” göz ardı edilemez, bu da savaş durumunu alt üst etmenin anahtarı olabilir !

Buna ek olarak, “hafif roguelike unsurlarla” dolu bir “Test Ormanı” ve oyuncuların “labirent keşfetme becerilerini” test eden bir “Dungle” ayarı var ve oyun tanıtımları gelecekte kademeli olarak duyurulacak, bu yüzden bizi izlemeye devam edin!

Klasik “Kuvvet Kılavuzu” Devrelerin ücretsiz konfigürasyonu ve karakterlerin kendi kendine konumlandırılması!

Bu oyunda oyuncular, benzersiz beceri efektleri oluşturmak ve tamamen farklı bir strateji oyunu yaratmak için “Kuvvet Kılavuz Sistemi”ndeki farklı özelliklere sahip sihirli devreleri özgürce birleştirebilir! Kendi sihrinizi yaratın ve güçlü bir karakter geliştirin!

Son resim Film boyutunda S-Tech görsel şöleni!

Oyunun “S Move”u orijinal eserin cazibesini yakalıyor ve yeni ve güçlü özel hareket animasyonları yaratıyor. Film boyutunda sahneler, oyuncuların bu oyunda “Trajectory” serisinden en sevdikleri karakterlerle Northumbria savaş alanında aktif olmalarına olanak tanıyor!

Süper abartılı seslendirme sanatçısı kadrosu! Derin bir dinleme şöleni

“Sen no Kiseki” dizisindeki karakterlerin yanı sıra “Kisi no Kiseki”, “Asu no Kiseki”, “Zero no Kiseki” dizilerinde de aktif olan süper ünlü seslendirme sanatçıları da var… Geçmiş “Kisekos” serisinden birçok karakterin bu oyunda arka arkaya hayata geçirilmesi bekleniyor.

READ  Shoufeng, Hualien'deki birkaç deprem 4/3 artçı şok olabilir: enerji üretiminde özel bir anormallik yok | CNA |

Dizginle. Shu Huaze (CV. Uchiyama Anghui), Martin. S. Robinson (c.v. Yuichi Nakamura), Lloyd. Engeller (CV. Tetsuya Kakihara), Alfin. Lys Yanol (cv. Satomi Sato), Fee. Clausal (c.v. Hisako Kanemoto)…bir dakika bekleyin, “Trajectory” serisinden en sevdiğiniz kahramanlarla birlikte keşfetmek için Samlia kıtasına geri dönün!

Sınırlı Hediye! Facebook ve LINE toplulukları sizi bekliyor!

Giriş öncesi ödüllere ve şanslı çekilişlere ek olarak, artık FB sayfasını beğendiğiniz ve belirlenen gönderileri paylaştığınız sürece 10.000'e kadar MyCard puanı kazanma şansınız var! LINE Topluluğuna katılın ve “Sınırlı Oyun Kafa Çerçevesi” kazanın. Bu harika ödülleri kaçırmayın, kazanmak için hemen katılın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir