Uni-President Grubunun Tainan Benming Bölgesi Tayvan'ın En Büyük “4'ü 1 Arada” Alışveriş Merkezi Bugün Açılıyor |

7 onbir,Gong güzelliktir,StarbucksUni-President Seiko 4 şirketAnonim şirketGrubun üyeleri yıllardır bağımsız olarak çalışmaktadır.Uni Başkanlık KomitesiTüketicilerin çeşitlenen ihtiyaçlarını iyileştirmek ve rakipler arasındaki şiddetli rekabete yanıt vermek için yeni bir yanıt stratejisi planladık ve markalarımızın dört iştirakini bugün grubun doğduğu bölgede topladık.TainanYongkang, “Tayvan'ın ilk yeni mağaza türü” olarak ilan edilen “Tayvan'daki yeni nesil kampüs alışveriş merkezi ParK* Avenue”yü hizmete soktu ve sabah saat 11'deki açılış saatinden önce insanlar içeri girmek için beklerken çeşitli promosyonlar ve şanslı çekilişler gerçekleştirdi.

Uni-President Grup Başkanı Luo Zhixian ve Gao Xiuling açılışa başkanlık ettiler ve Uni-President'in “Daqiao” olarak yaptığı en büyük mağaza adı değişikliğinin ardındaki kurumsal vizyonu, iş dönüşüm stratejisini ve yeni marka yapısını anlattılar. Cambridge”.

Tayvan'da 6.800'den fazla 7-ELEVEN mağazası var Grubun temel yaşam tarzı hizmetlerini entegre eden, iç içe geçmiş kumaş katmanlarını birleştiren son derece akıcı, dalgalı bir görünüm olan “Bar K* Avenue” adını seçen yeni nesil karmaşık bir alışveriş merkezi inşa etmek yıllar aldı. dalgalar, uni -Başkanın ekibini temsil eder, “yarım asırdan fazla bir süredir rüzgâr ve dalgalara göğüs geren ve bölgenin refahı için sıkı çalışmaya devam eden.”

Üniversite Başkanı, yeni “Bar K* Avenue” entegre binasının yaklaşık 1.500 metrekare alana sahip yeni nesil kampüs alışveriş merkezi olduğunu söyledi. Bunlar arasında, 7-ELEVEN Fresh Kangqiao mağazası, ana yemekler, hafif atıştırmalıklar, soğuk tatlılar ve kahve içecekleri de dahil olmak üzere 50'den fazla taze yapılmış yemeğin yer aldığı yeni bir “yeni” taze hazırlanmış ikram formatını ilk kez tanıttı. Tamamen Yemeği Durdurun.” Yepyeni “Yıldız Yemek Barı”, “Yıldız Yemek Kalesi” ve diğer yıldız dereceli mutfaklar da halkı zenginleştirmek için mevcuttur.SüpermarketSabırsızlıkla beklediğiniz taze yiyecekler. Özenle seçilmiş taze etler, ev ürünleri, peynir reyonu, global kaliteli çikolata, kırmızı şarap reyonu vb. içeren karmaşık bir süpermarket formatıdır. Ürünlerin yarısından fazlası ilk kez süpermarketler tarafından tanıtılıyor.

READ  Wang Tan cinsel tacizle suçlanıyor ve özür dilemeyi reddediyor Kurban buna dayanamadı ve ona tecavüz etmeye çalışmak için kuzeye gitti - Toplum - China Times Haberleri

Uni-President, bugünden itibaren 25'ine kadar “Par K* Bulvarı”nın açılışını kutluyor ve 7-ELEVEN, Cosmed, Starbucks ve Uni-President Seiko'da sınırlı sayıda üretilen bir ödül kartı almak için 888 NT$ veya daha fazla harcama yapıyor. Üstelik altın ve OPENPOINT puanı kazanma şansı da var. Tayvan'daki 7-ELEVEN mağazalarının tümü, grubun üç ana ödeme aracını kullanarak 21 Nisan'da mağaza genelindeki belirli ürünler için anında indirim etkinliği başlatacak.

Uni-President, yaşam hizmeti platformunu genişletmek ve kurucusu Gao Qing'in ruhunu sürdürmek için yenilik yapmaya ve ilerleme kaydetmeye isteklidir ve ilgili tüm şirketler, daha iyi ve daha iyi yaşam deneyimlerini keşfetmeye devam etmektedir ve 4'ü 1 arada Park* Avenue, buna göre başlatıldı. 7-ELEVEN, Cosmed, Starbucks ve Uni-President Seiko, “yeni perakendenin geleceğini göstermek ve tüketicilere yeni ve daha iyi bir yaşam deneyimi sunmak için lezzetli yemekleri, güzel hizmetleri ve güzel mimariyi bir araya getirmek” için güçlerini birleştirdi.

Uni-President Group, Tayvan'ın en büyük “4'ü 1 arada” kampüsünü Penming Bölgesi, Tainan, Yongkang'da açtı. Açılışa Luo Zixian ve Uni-Başkan Grup Başkanı Gao Xiuling başkanlık etti ve dönüşüme yönelik kurumsal vizyon ve iş stratejisini anlattılar. Muhabir Zhou Zongzhen/Fotoğraf.
Tayvan'ın en büyüğü
Muhabir Zhou Zongzhen/Fotoğraf: Bölge, Tainan'ın Penming Bölgesi'ndeki Tayvan'ın en büyük “4'ü 1 arada” alışveriş kompleksi Uni-President Group'a girmeyi bekleyen insanlarla doluydu.
Uni-President Grup Tayvan'ın en büyüğüdür
Uni-President Group, Tayvan'ın en büyük “4'ü 1 arada” alışveriş merkezini Yongkang, Tainan, Penming Bölgesi'nde açtı. Luo Zixian ve Uni-Başkan Grup Başkanı Gao Xiuling açılışa başkanlık etti ve dönüşüme yönelik kurumsal vizyon ve iş stratejisini açıkladı. Muhabir Zhou Zongzhen/Fotoğraf.

Ekonomi zayıf, borsa değişken, Grand Unified Group'un başkanı Luo Zixian: Bu çok ironik.

Tayvan Menkul Kıymetler Borsası'nda dün yaşanan 774 puanlık düşüşe yanıt olarak Uni-President Group, müşterilere farklı bir yaşam deneyimi yaratmak amacıyla yeni nesil bir alışveriş merkezi “Park* Avenue” geliştiriyor.

Luo Zhixian'ın karısına iltifat ederken, el ele tutuşurken ve ona çiçek verirken şaka yollu “yaşama arzusuyla” dolu olduğu söylendi.

Uni-President Group, yeni nesil karmaşık bir alışveriş merkezi “Park* Avenue” inşa etti ve bugün Uni-President Yönetim Kurulu Başkanı Luo Zixian ve Güzellik İşleri Başkanı Gao Xiuling ve eşi…

Chong Phuc Vakfı ve Luk Phuc Turizm Grubu, kırsal bölgelerdeki yoksul 80.000 çocuğun Liofu Köyü'ne seyahat etmesine yardımcı oluyor.

Zhuangfu Kültür ve Eğitim Vakfı ve Lukfuc Turizm Grubu, 2009 yılından bu yana halkın sevgisini toplayan ve daha fazlasını sunan “Aşk Hayalleri Gerçekleşiyor ∞ Birlikte Öğrenmek” projesini ortaklaşa başlatıyor.

Fırtınaya dayanıklı ev mi inşa edilecek? Metrekare başına düşen toplam konut sayısı 1,44 milyona yükseldi.

Emlak piyasası bu yıl patlama yaşıyor ve konut krizi gelişmeye başlıyor, ancak bu yılın Ocak ayında “Love in”in gerçek fiyatı yayınlandı. “Love with National Taiwan University” Kuzey Şehir Konağı kişi başı 1,44 milyon NT$'a satıldı. metrekare…

İçeri girmek için bekleyen çok sayıda insan var! Uni-President Group bugün Tayvan'ın en büyük “4'ü 1 arada” alışveriş merkezini Benming Bölgesi Tainan'da açmaya hazırlanıyor.

Dört Uni-President kurumsal grubu, 7-ELEVEN, Cosmetics, Starbucks ve Uni-President Seiko, uzun yıllardan beri tüketicilerin ve benzerlerinin gelişen ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

Chengguang Tapınağı'nın, Jiashi Şehri Doğu Pazarı'nın “Yumurta Sarısı Bölgesi”ndeki belirli bir kurbanlık kamu arazisi için açık artırmayı kazanmasının nedeni, teklifin metrekare başına bir milyon yuan'dan fazla olmasıydı.

Xiayi Şehri Doğu Pazarı'ndaki “Yumurta Sarısı Bölgesi”ndeki ulusal bir tarihi alan olan Chengguang Tapınağı ve çevresindeki ticari alanlar, iki yıl önce çok az arazi işlemine tanık oldu. Yakın zamanda bir milyon yuan'a satılan bir ahşap ev.


Yaygın 0 O zaman mesaj bırakın