Uranüs Kedisi “Ou Ni” 0403 Hualien Depremi |

Hualin'de yaşanan şiddetli deprem, Uranüs Binasının eğilmesine neden oldu ve bina yıkıldığında dört kedi kurtarıldı, yalnızca beşinci kat sakini Bayan Lu'ya ait süt kedisi “Ou Ni” kayıptı. Dün gece saat 10'da “Ou Ni” komşu bir otelin duvarındaki bir boşlukta saklanırken bulundu ve internete akın eden netizenler başarıyla kurtarıldı ve “Ou Ni”nin göz alıcı olduğunu ilan etti şampiyon.

“Ou Ni”, ayın 16'sında bir hendekten kaçıp kaybolan 4 yaşındaki Koç burcu dişi kedisidir. Netizenler, “Ou Ni”nin dışarı çıkmasını önlemek için vadinin örtüsüne bastıklarını, sosyal medyada bağırdılar. , hepsi “Ou Ni”yi uyarmamak için benden geri dönmememi istediler. Bulmak daha da zor.

Nihayet, dün gece saat 10'da, 8. katta yaşayan Bayan Yu, Lixiang Oteli ile B&B arasındaki alanda “Ou Ni”nin belirdiğini gördü. Sahibinin aramasının ardından bambu direkler onu dışarı çıkardı. “Ou Ni” yavaşça sahibine doğru yürüdü ve sonunda kibarca içeri girdi.

Bayan Lu, bugün yaptığı bir röportajda, “Ou Ni”nin şu anda bir veteriner hastanesinde gözlem altında olduğunu ve ağzında sadece küçük bir yaralanma dışında durumunun iyi olduğunu söyledi. Daha önce hendekte “Ou Ni” bulduğumda sürekli yabancılara bakıyordu, korkuyordu ve dışarı çıkmak istemiyordu, bu da hendeği yakalamayı zorlaştırıyordu. Neyse ki birkaç gün sonra Bayan Yu kediyi buldu ve ona çok minnettarım. İletişimci. Netizenlere destekleri ve kutsamaları için minnettarım.

Deprem sırasında Uranüs Binasında beş kedi mahsur kaldı; bunlar arasında Öğretmen Kong'un sevgili kedisi “Kedi”, Bayan Yu'nun 8. kattaki turuncu kedisi “Turuncu”, tekir kedi “Kardeş”, patiska kedisi “Huahua” ve bir sakini de vardı. 5. kat. Bayan Lu'nun süt kedisi “Ou Ni” ve bölge sakinleri tarafından yetiştirilen 6 horoz ve tavuk da en üst katta bulunmaktadır.

READ  Biden ve Alman lider Scholz, Ukrayna ve Çin ile ilgili endişeler arasında bir araya geldi

“Ou Ni” kurtarıldı ve ağzından hafif bir şekilde yaralanarak bir veteriner hastanesine götürüldü. Resim/Tescilli Bayan Lu…
“Ou Ni” doğası gereği utangaçtır, şans eseri dün gece sahibi Bayan Lu ve gönüllülerin yardımıyla kurtarıldı. Resim / Damızlık Lu…
“Ou Ni” daha önce sahibi tarafından iyi bakılmıştı ama şans eseri şimdi sahibi Bayan Lu tarafından başarıyla kurtarıldı.
“Ou Ni” iki haftadır Eğik Uranüs Binası'nın içinde ve çevresinde yaşıyor ve kilo vermesi dışında dün başarılı bir şekilde bulundu.

Uranüs binasının yıkımı ayın 5'inde başladı ve işçiler yıkım sırasında kedi aradılar. 7. kattaki demir pencereye yakalanan “Turuncu” birinci kata koştu ve üçüncü öğretmen Kang'ın “kedisini” buldu ve mühendislik personeli yukarı tırmandı ve enkaz sorunsuz bir şekilde kurtarıldı; Dördüncü “Huahua” ise gönüllüler tarafından kurtarıldı.

devamını oku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir