Uranüs Kedisi “Ou Ni” 0403 Hualien Depremi |

Hualien depremiUranüs binasının çökmesi, kamuoyunun dikkatini kapana kısılmış beş kedinin kaybolduğuna çekti. Dün gece saat 10'da “Ou Ni” komşu bir otelin duvarındaki bir boşlukta saklanırken bulundu ve internete akın eden netizenler başarıyla kurtarıldı ve “Ou Ni”nin göz alıcı olduğunu ilan etti şampiyon.

“Ou Ni”, ayın 16'sında bir hendekten kaçıp kaybolan 4 yaşındaki Koç burcu dişi kedisidir. Netizenler, “Ou Ni”nin dışarı çıkmasını önlemek için vadinin örtüsüne bastıklarını, sosyal medyada bağırdılar. , hepsi “Ou Ni”yi uyarmamak için benden geri dönmememi istediler. Bulmak daha da zor.

Nihayet, dün gece saat 10'da, 8. katta yaşayan Bayan Yu, Lixiang Oteli ile B&B arasındaki alanda “Ou Ni”nin belirdiğini gördü. Sahibinin aramasının ardından bambu direkler onu dışarı çıkardı. “Ou Ni” yavaşça sahibine doğru yürüdü ve sonunda kibarca içeri girdi.

Bayan Lu, bugün yaptığı bir röportajda, “Ou Ni”nin şu anda bir veteriner hastanesinde gözlem altında olduğunu ve ağzında sadece küçük bir yaralanma dışında durumunun iyi olduğunu söyledi. Daha önce hendekte “Ou Ni” bulduğumda sürekli yabancılara bakıyordu, korkuyordu ve dışarı çıkmak istemiyordu, bu da hendeği yakalamayı zorlaştırıyordu. Neyse ki birkaç gün sonra Bayan Yu kediyi buldu ve ona çok minnettarım. İletişimci. Netizenlere destekleri ve kutsamaları için minnettarım.

Deprem sırasında Uranüs Binasında beş kedi mahsur kaldı; bunlar arasında Öğretmen Kong'un sevgili kedisi “Kedi”, Bayan Yu'nun 8. kattaki turuncu kedisi “Turuncu”, tekir kedi “Kardeş”, patiska kedisi “Huahua” ve bir sakini de vardı. 5. kat. Bayan Lu'nun süt kedisi “Ou Ni” ve bölge sakinleri tarafından yetiştirilen 6 horoz ve tavuk da en üst katta bulunmaktadır.

READ  Yabancı medya Windows 11 işletim sistemine takıntılı: kullanımı neden bu kadar sinir bozucu? |. Bilgisayar Kralı Ada

Uranüs binasının yıkımı ayın 5'inde başladı ve işçiler yıkım sırasında kedi aradılar. 7. kattaki demir pencereye yakalanan “Turuncu” birinci kata koştu ve üçüncü öğretmen Kang'ın “kedisini” buldu ve mühendislik personeli yukarı tırmandı ve enkaz sorunsuz bir şekilde kurtarıldı; Dördüncü “Huahua” ise gönüllüler tarafından kurtarıldı.

“Ou Ni”, kilo vermesi dışında iki hafta boyunca Eğik Uranüs binası ve çevresinde yaşadı, ancak fiziksel durumu kötü değildi. Fotoğraf/Sağlayan Bayan Lu.
“Ou Ni” daha önce sahibi tarafından iyi bakılmıştı ama şans eseri şimdi sahibi Bayan Lu tarafından başarıyla kurtarıldı.
“Ou Ni” doğası gereği utangaçtır, ancak şans eseri sahibi Bayan Lu ve gönüllülerin yardımıyla dün gece kurtarıldı. Resim/Sahibi Bayan Lu tarafından sağlandı.
“Ou Ni” kurtarıldı ve ağzında hafif bir yaralanma nedeniyle bir veteriner hastanesine götürüldü. Resim/Sağlayan: Bayan Lu.

Uranüs kedisi “Ou Ni” gecenin geç saatlerinde mucizevi bir şekilde ağları engellenen saklambaç şampiyonunu buldu

Hualin'de meydana gelen güçlü bir deprem, Uranüs binasının eğilmesine neden oldu ve mahsur kalan beş kedi kamuoyunun dikkatini çekti ve binanın yıkılması sırasında Bayan Lu'nun süt ineği dışında dört kedinin tamamı kurtarıldı. Beşinci kat…

Sağlık ve Refah Bakanlığı, mağdurların çeşitli düzeylerde yeniden inşa edilmesine yardımcı olmak için Hualien Deprem Yardım Projesi'ne 1,07 milyar dolar bağışladı.

3'ünde Hualien kıyısında 7,2 Richter depremi meydana geldi ve felaketlere neden oldu Sağlık ve Refah Bakanlığı'na bağlı Afet Yardım Vakfı, 4'ünde “0403 Hualien Depremi Bağış Toplama Projesini” başlattı.

Afet hasar belgelerinin inceleme sayısı 300.000'e çıkarıldı ve başvuru 3 ay uzatıldı.

Maliye Bakanlığı dün yaptığı açıklamada, Hualien depreminin mağdurlarda maddi kayıplara neden olması nedeniyle “ayrıntılı gelir vergisi afet beyanı kayıplarının toplam tutarının yazılı inceleme tutarının” 150.000 yuan'dan 300.000 yuan'a çıkarılacağını söyledi. Kuzey Bölge Ülkesi…

Landi Depremi Yeniden Yapım Yönetmeliği için 15 Milyarlık Özel Bütçe onaylandı ve ikinci okuma için doğrudan okundu

403 depremi Hualien'e ciddi hasar verdi ve Kuomintang Yasama Meclisi Yuan Grubu, hükümetin 15 milyar yuan finansman hazırlamasını gerektiren “403 Deprem Yeniden İnşa Yasası”nı önerdi. İktidar ve muhalefet partileri artık ayakta…

Taoyuan'ın depremde hasar gören evler için vergi indirimi ve muafiyeti başvurusu sıfır olarak listelendi

0403 depremi Taoyuan'da birçok binaya zarar verdi.

Depremden sonra endişeli ve uyuyamayan… Hua Bölge Hükümeti ile ücretsiz istişare

Hualien İlçesinin önde gelen ekibi ve gönüllüleri birkaç gündür Hualien depreminin kurbanlarını arıyor ve yıkanamıyor”…


Yaygın 0 O zaman mesaj bırakın