Xu Amca Qiaoxin “bir muhabiri oynuyor”! Bilgilerimi tahrif etmek için ofise gittim ve el konuldu Şanlı Haber Ağı SETN.COM

Muhabirler You Tao ve Meng Guo/Taichung raporu

Kuomintang Milletvekili Xu Qiaoxin'in Ailesine İlişkin Dolandırıcılık Davası Sekiz yıl önce, Du Bingcheng ve suç ortakları bir keresinde “muhabir gibi davranarak” mahkemeye gitmişlerdi ve diğer tarafın hukuk firması bilgileri tahrif etmişti. Du Pingcheng'in amcası Chen Jinlong'un kaçmadan önce bir zamanlar bir medya şirketine sahip olduğu ve bu nedenle Du Pingcheng'in amcasının adını hile yapmak için kullanmasına izin verdiği anlaşılıyor.

Lütfen oku….

Avukat: “Bir kez daha bu eve girmenize izin vermiyorum. Lütfen çıkın.”

Xu Qiaoxin teyzesinin kocası Du Bingcheng: “Anlamıyorum.”

Hukuk bürosuna davetsiz bir misafir geldi.

Daha Fazla Haber: Xu Qiaoxin'in serveti bir yılda 4,15 milyon arttı!Huang Ji, Jinliu'yu sorguluyor: kahvaltı dükkanı kızı bir Rolex kızına dönüşüyor

Avukat: “Avukat medyayı bizimle konuşmaya davet etmedi.”

Xu Qiaoxin'in teyzesinin kocası Du Bingcheng şunları söyledi: “Bu benim kişisel görevim. Soruşturma hakkım var. Bana Bay Jiang'ın yer altı kara para aklamaya bulaştığını söylediniz. Bu şüpheli, şüpheli.”

Du Bingcheng bu kez ofise gittiğinde medya mensubu gibi davrandı ve savcı tarafından sanığın bilgilerine erişmesi talimatı verildi.

Xu Qiaoxin'in teyzesinin kocası Du Bingcheng: “Bugünün haberleri ailemin şirketi.”

Avukat: “Soyadınız nedir? Soyadınız nedir? Fotoğraf çekeyim.”

Xu Qiaoxin teyzesinin kocası Du Bingcheng şunları söyledi: “Bu güzel bir fotoğraf. Bugünün haberi ailemin şirketi.”

Ailesinin büyük olduğunu ve büyük bir şirkete sahip olduğunu vurgulamaktan hoşlanıyor gibi görünüyor ve ayrıca medya kartvizitini cömertçe sergiliyor, ancak avukatlar yakıt tasarrufu yapmıyor.

Avukat: “Kimi temsil ediyorsunuz ve neden buradasınız?”

Avukat: “Kendinizi mi yoksa haberleri mi temsil ediyorsunuz? Bu size kalmış.”

Du Bingcheng, Xu Qiaoxin'in teyzesinin kocası: “Hı…”

Avukat: “Kendinizi mi yoksa haberleri mi temsil ediyorsunuz?”

READ  466.140 adet! Tesla Tek Sezon Teslimat Rekoru Kırdı - Computer King Ada

Xu Qiaoxin teyzesinin kocası Du Bingcheng: “Hey, önemli mi?”

Bir noktada kendisine konuşmaması istendi ve bu noktada kız arkadaşından yardım istemek zorunda kaldı, o da öfkeyle içkisini fırlatıp uzaklaştı.

İlgili avukat: “Birçok kez dava açtığımız için, onu görür görmez o kişinin kim olduğunu biliyorum. Onun amacını biliyorum. Amacı Bay Jiang'a yardım etmemi engellemek, onun atanmış avukatı olarak değil.” .

2016 yılında Du Pingcheng ve ortağı Mr. Jiang, onlar sadece muhabir gibi davrandılar ve bilgileri tahrif etmek için hukuk firmasına gittiler.

Du Pingcheng'in amcası Chen Jinlong (2019): “Tıklama oranımız da başlangıçta 8 milyon tıklama oranını aştı.”

Tayvan'ın en çok aranan on suçlusundan biri olan Chen Jinlong, Du Pingcheng'in amcasıydı ve aslında Today News'den sorumluydu, bu nedenle Du Pingcheng dolandırıcılık yapma fırsatına sahipti.

Bay. Jiang, Du Pingzheng'in eski ortağı (04.17): “(Du Pingzheng'in amcası) bana büyük bir siyasi güce sahip olduklarını ve beni kontrol altına alabileceklerini söyledi. Sen genç bir adamsın. Ne yapabilirsin? Senin olanı alsam iyi olur. Para “

Buna cevaben bugünkü haberlerde Du Bingcheng'in 2011'de “iş bölümü çalışanı” olduğu ve 2013'te istifa ettiği yanıtı verildi. 2016'daki dolandırıcılık davranışının şirketle hiçbir ilgisi yoktur ve Du Pingcheng tutuklandığı için ilgili yasal haklar saklı tutulmaktadır; birkaç yıl önceki saçma davranışlar birer birer gün yüzüne çıkmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir