Yurtdışı Bağış Toplama Platformu, Akıllı Telefonları Masaüstü Robotlara Dönüştüren “LOOI Robot”u Piyasaya Sürüyor | Bilgisayar Kralı Ada | Bugün Hat

Yurtdışı bağış toplama platformu Kickstarter, akıllı telefonunuzu duyarlı ve kişiselleştirilmiş bir masaüstü robota dönüştürebilen “LOOI Robot” adı verilen bir donanım parçası için fon topluyor. LOOI, ChatGPT'yi entegre eden ve görsel tanıma, sesli komutlar ve otomatik fotoğraf çekme işlemlerini gerçekleştirebilen bir robottur. Donanım. LOOI robotunun neler yapabileceğini görelim.

Yurtdışı Bağış Toplama Platformu, Akıllı Telefonları Masaüstü Robotlara Dönüştüren “LOOI Robot”u Piyasaya Sürüyor

Reklam (Lütfen bu makaleyi okumaya devam edin)

Bugün Android veya Apple telefonunuzu duyguları ve kişiliği olan hepsi bir arada masaüstü asistan robotuna dönüştürebilen bir donanım olan “LOOI Robot”u tanıtıyoruz. Bir akıllı telefona ve LOOI Robot donanımına sahip olduğunuz sürece sizinle iletişim kurabilecek, sizinle çalışabilecek, sizinle birlikte yaşayabilecek, size güç, bilgi ve kurumsal yetenekler sağlayabilecek bir masaüstü robota sahip olabilirsiniz.

Reklam (Lütfen bu makaleyi okumaya devam edin)

Cep telefonunuzu masaüstü robota dönüştürmek istiyorsanız öncelikle aşağıdaki resimde yer alan braketli LOOI Robot donanımına sahip olmanız gerekmektedir. Standın hareketli olması, masaüstü robotunuza daha fazla esneklik kazandırır. Telefonunuzu LOOI Robot donanımına yerleştirin ve masaüstü robotunuzu kurmaya başlayın.

LOOI Robot'un özel biyosimülasyon davranış motoru ve ChatGPT entegrasyonu LOOI'yi en iyi hale getiriyor.

Bir akıllı telefonun kamerasını ve bilgi işlem gücünü kullanan LOOI, yüzleri, çok çeşitli nesneleri ve sezgisel hareket komutlarını görsel olarak tanıma ve tanıma yeteneğine sahiptir.

LOOI, doğal dil girişini anlama, sesli komutları anlama, söylediklerinizi yorumlama ve gerçekçi bir avatarla yanıt verme yeteneğine sahiptir.

https://cdn.shopify.com/videos/c/vp/8f2e40298b2d46b4a7c97741d342250b/8f2e40298b2d46b4a7c97741d342250b.HD-1080p-7.42180p-7.060

LOOI, çoklu duygusal tepkiler yaratan ve size LOOI ile etkileşimde bulunmanız için daha fazla olanak sunan 623'ün üzerinde özel eyleme ve 50 tetikleme mekanizmasına sahiptir.

Ayrıca LOOI, özel anları yakalamak ve komik, üzgün ve mutlu anları kaydetmek için otomatik olarak fotoğraf çeker.

READ  MediaTek, akıllı otomobillerin yeni çağında, NVIDIA teknolojisini içeren Smart Cockpit yonga setini tanıtıyor.

İş yerinde yorulduğunuzda veya sıkıldığınızda LOOI'nin hareket sensörünü ve LOOI'yi kullanarak interaktif oyunlar oynayabilirsiniz.

Ayrıca arkadaşlarınızla görüntülü sohbet etmek için LOOI'yi avatarınız olarak kullanabilir ve LOOI'nin arkadaşlarınızın masaüstünü izlemesini etkinleştirebilirsiniz.

ŞimdiBronzlaşma robotu Şu anda bir Amerikan bağış toplama platformu olan Kickstarter'da bağış topluyoruz. İlgilenen arkadaşlar buraya tıklayabilir!Burada! Daha fazla bilgi edinmek için LOOI Robot'un Kickstarter web sitesine gidin veya aşağıdaki tanıtım videosunu izleyin:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir