Sun Xiezhi daha fazla dayanamadı! 730 kelime “Eski şeyler tekrar tekrar gündeme geldi”: Hayır dersem Chanley Haber Ağı SETN.COM |

Rekreasyon Merkezi/Detaylı Rapor

▲Sun Xiezhi, Facebook'ta medyadaki kafa karışıklığından duyduğu hoşnutsuzluğu dile getiren uzun bir gönderi yayınlayarak, “Eski sıkıcı şeylerden yeniden bahsediliyor, değilse de öyle olmadığını söyledim” (Resim /Dosya fotoğrafı)

Lütfen oku….

Yerel grup 5566'nın bir üyesi olan ve ilk çıkışından bu yana eğlence sektöründe yıllardır başarılı olan Sun Shijie, Facebook'ta mevcut medya çılgınlığından duyduğu hoşnutsuzluğu ifade eden 730 kelimelik bir gönderi yayınladı ve şunu söyledi: “Eski sıkıcı işler yeniden gündeme geliyor, onlar yoksa hayır dedim.” dedi. “Her basın toplantısında önceki süreç önemli değildir, yalnızca neye odaklanmak istedikleri önemlidir” diye belirtti. “Ekolojik hastalığımız çok ciddi.”

Daha fazla haber: “Kral Charles 75 yaşında öldü!” İngiliz medyası, kralın kraliyet ailesinin cevabını kabul ederek sessizliğini bozduğunu bildirdi

▲Sun Xiezhi, “Her etkinliğin basın toplantısı öncesi süreç önemli değil. Önemli olan tek şey odaklanmak istedikleri noktalardır.”

Sun Xiezhi bugün bir sosyal medya gönderisinde şunları yazdı: Sun şunları söylüyor: Haberleri izlemezseniz dünyayla bağlantınızı koparırsınız, ancak haberleri izlerseniz gerçeklerden kopmuş olursunuz. Kanıt istemeden rastgele kelimeler, rastgele konular yazmak artık moda mı? Bu artık medyanın gerekçesi ve sorumluluğu mudur? Tekrar tekrar aynı eski sıkıcı şeyden mi bahsediyorum, değilse yazmaya devam mı edeyim? Neden bunu dikte edenlere kamuoyu açıklama yapsın ki?

Sun Xiezhi şöyle devam etti: “Elbette kanunları çiğnemek başka bir konudur. Kamuya açık bir duruşma yapmanıza gerek yok. Sadece bununla cesurca yüzleşmeli ve bir 'mahkeme duruşmasını' kabul etmelisiniz.” Ama gerekli değil. Yoksa hayattaki diğer küçük ve büyük şeylere karşı görev mi? Dilediğinizi paylaşın, söylemek istediğinizi söyleyin, bu bir “insan”ın en temel hakkıdır, halk arasında tanınmış olup olmamanız ve hayat önemli değil, değil mi?

READ  Dijital Kalkınma Bakanlığı'na üç el ateş edildi ve kapının camı kırıldı.Şüpheli, bu politikadan memnun olmadığını söyledi.

Sun Seiji de aptal, günümüz dünyasında, görenlerin bile farkı görme ve söyleme yeteneği yok, bu ailenizin ve arkadaşlarınızın başına gelmedi, bu yüzden gürültü yapıyorlar ve gürültü yapıyorlar çocuklar…, olun akıllı, aldanma. Bu nedenle etkinlik organizatörleri iyi bir performans için bize geliyor ve bazı medya kuruluşlarının birinin evini görmesi, bedava bir gösteri yapması, bedava yemek yemesi, ardından yemeğine para harcaması, prova yapması ve gösteriye hazırlanması için kapılarına girmesine izin vermiyor.

Sun Xiezhi çaresiz durumdayken bu ne anlama geliyor? Dürüst olmak gerekirse, bir etkinlik veya basın toplantısı sırasında her zaman, ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ Ön uç içerik ve süreç yalnızca röportaj ve yazılı içeriğe odaklanmak yeterli, göz alıcı, terimler, çirkin kelimeler, açık bir şekilde , etkinlikler, basın toplantılar para israfıdır Aslında çevre hastalığımız çok ciddi.

Daha fazla haber:
Kaka yiyen bir çocuğun güzel bir kızın “tuzlu ıslak dilini” yakaladığı 49 saniyelik video sızdırıldı! Kız şunu itiraf ediyor: Tüm Tayvan'ı şok etmek istiyorum!

▲Sun Xiezhi, Facebook'ta medyadaki kafa karışıklığından duyduğu hoşnutsuzluğu dile getiren uzun bir gönderi yayınlayarak, “Eski sıkıcı şeylerden yeniden bahsediliyor, değilse de öyle olmadığını söyledim” (Resim /Dosya fotoğrafı)

Lütfen oku….

Birkaç gün önce Sun Shieji nihayet Tokyo Üniversitesi Sismoloji Enstitüsü'nden bir profesörün avatarının Japon sanatçı Hiroyuki Ariyoshi'nin avatarıyla karıştırıldığına dikkat çekti. ? Tepeden tırnağa hiç kimse bunu öğrenmedi ya da önce onay istemedi mi? Ve bu tür haberler her zaman vardır, hızlı olduğu sürece, önce başkaları görür, trafik olduğu sürece, doğru olup olmamasının bir önemi yoktur. Ya da yanlış, başkalarını incitmesinin bir önemi yok, zaten sizi değil, bu günlerde onay aramayan bu tür medya çalışması zihniyeti aşırıdır ve aşırı derecede tarif edilemez.

READ  "Grip" ateşini göz ardı etmeyin! Araştırma, enfeksiyon sonrası migren, epilepsi, felç, nöropati, hareket bozuklukları ve demans vakalarının Kovid-19'dan daha fazla olduğunu ortaya koyuyor - Biyoteknoloji yatırımının ilk durağı - Genet'nin Perspektifi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir